Witam!
Podczas pobytu w Dahab 23-30.10.07 wykonałem kilka nurkowań głębokich w tym jedno na 128m w Blue Hol (czas 106 min). W tym nurkowaniu na zabezpieczeniu byli Marcin Szczeciński i Michał Prądzyński za co im bardzo dziękuję. Nurkowanie zatwierdzone było przez szefa bazy Hanniego i Chochora.
pozdrawiam MichałP
Dodano: 05-11-2007, 12:10
Ten wyjazd i nurek na 128m to 33 lata nurkowania i prezent na moje 55 urodziny
Witam!
Podczas pobytu w Dahab 23-30.10.07 wykonałem kilka nurkowań głębokich w tym jedno na 128m w Blue Hol (czas 106 min). W tym nurkowaniu na zabezpieczeniu byli Marcin Szczeciński i Michał Prądzyński za co im bardzo dziękuję. Nurkowanie zatwierdzone było przez szefa bazy Hanniego i Chochora.
pozdrawiam MichałP
Dodano: 05-11-2007, 12:10
Ten wyjazd i nurek na 128m to 33 lata nurkowania i prezent na moje 55 urodziny
Gratulacje, ja zrobiłem swoje pierwsze 100m 28 października 2007 też w Blue Hole, więc musieliśmy sie tam widzieć.
Pozdrawiam
Gratuluję!
Załączony filmik bardzo klimatyczny, fajna muzyka. Ciekawe rzeczy można tam na nie znaleźć... (na filmie w okolicy 6 min. 25 sek)
Swoją drogą - bardzo oryginalny prezent urodzinowy. Wszystkiego najlepszego
Andrzeju - gratuluję również i Tobie pierwszej 100.
Konfiguracja przetestowana w Polsce tiwn 2x12 tmx10/55. butle boczne 10l lewa tlen i nitrox 40% na deco, prawa 10l powietrze na backup i inflacja suchara oraz gaz tmx podróżny 20/25 , suchy plus dwuworkowe skrzydło VR-3 i Vytec-gauge i digital 330 plus runtime na tabliczce plus zapas kieszeni i inne niezbędne maski bojki itd. Nurek generalnie na VR-3 plus dodane 10min. na tlenie na 6-3m. Grunt to dobry plan , przygotowania kondycyjne i planowanie plus konsultacje około 3 miesięcy.
Dodano: 06-11-2007, 16:06
dzięki za gratulacje, a tak może znacie nurów w moim wieku co nurkują tech.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko