Wysłany: 24-03-2008, 21:53 Forma egzaminu teoretycznego P3...
Witam!
Mam pytanie: jeszcze jakiś czas temu egzamin teoretyczny P3 odbywał się, gdy zebrała się jakaś większa grupka chęnych. Ostatnio dowiedziałem się w sekretariacie KDP, że wystarczy zadzwonić i zdaje się indywidualnie... Czy ktoś ostatnio pisał egzamin? A może teraz jest ustnie? Zmieniły się pytania? No i jak Wam poszło- zdaliście za pierwszym razem?
Z góry dzięki za odpowiedź!
sam osobiście zdawałem egzamin indywidualnie w wawie musisz sie przygotowac na ok 2 h czasu na test oraz na planowanie nurkowania noi do tego 100 zl za egzamin i 60 zl za plastik zdawałem w 2006 wiec chyba nic sie nie zmieniło
Pozdrawiam
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 25-03-2008, 08:28
Dany napisał/a:
znacie zawartość testu ? to po co ten test ???
Na ratownika wodnego masz testy na stronce WOPR-u(chyba nawet z odpowiedziami). Na stopnie nurkowe, testów na stronie KDP nie widziałem. Poza tym, matoł, nawet jak ma pytania i tak zleje
Wiek: 42 Dołączył: 21 Wrz 2006 Posty: 412 Skąd: z morza i marzeń
Wysłany: 25-03-2008, 10:22
Gnommer napisał/a:
Dany napisał/a:
Puszor napisał/a:
od lat się nie zmieniały, ale ciągle się odgrażali że zmienią...
znacie zawartość testu ? to po co ten test ???
Też mi się wydaje, że to paranoja
Wątpię żeby ktoś znał cały test. Znane były pewne "pytania-smaczki", ale nie tego typu co podałeś. Żebyś nie marudził zapewne zmienili. Ja pisałem go parę lat temu.
[quote="Gnommer"]ale z rugiej strony to są takie pytania, że możesz być świetnym nurkiem, a nie odpowiesz... Przykładziki:
Cytat:
7) Komisja Działalności Podwodnej ZG PTTK jest:
• mianowana
• losowana
• wybierana
• podlega rotacji stanowisk
I temu podobne... I po co to komu?
Pomijając honorową P4-kę to najwyższy stopień nie instruktorski. Wydaje mi się, że osoba chcąca go posiadać (przynajmniej w chwili przygotowywania się do egzaminu powinna takie rzeczy wiedzieć o macierzystej federacji, choćby po to żeby wiedzieć na kogo narzekać i dlaczego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko