by wielosetletniej polskiej tradycji stalo sie zadosc,pasowalo by sie zamoczyc w lany poniedzialek .i ja tej tradycji sie podporzadkuje.na zakrzowku.a przy okazji,smacznego jajka wszystkim.
W poniedziałek za Zakrzówku pewnie parę osób będzie, może nawet moje płetwy lakierowane dotrą. W sobotę - nie wiem nic na razie, ale gdybyś się wybierał...???
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 17-03-2008, 15:11
Będę kombinował tak: na sobotę Zakrzówek(czy w wielką sobotę są jeszcze świąteczne porządki? Jak tak, pewnie łatwiej będzie ludzi na cały dzień z domu wyciągnąć ) A na poniedziałek Koparki.
Wysłany: 18-03-2008, 12:59
Marcin_alien napisał/a:
Zielone Zolwie zmierzaja na Hancze.
Cześć Alien
a co/kto to "Zielone Żółwie" ? sorki, że tak pytam, ale chyba coś mi umkneło w naszym światku nurkowym
pozdrawiam
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 18-03-2008, 21:30
No i się sprecyzowało. Sobota: Zakrzówek, Poniedziałek: Koparki. Tylko te moje cholery w środku nocy mnie ciągną Zaś o 7-mej wstawać...
Ale nam nie straszna
Trzeba być twardym, a nie "miętkim":P
U nas doświadczeni nurkowie (czytaj:nie napaleni jak na samym początku) również twierdzą, że sezon nurkowy w zimie jest zamknięty, a w piankach to już w ogóle szaleństwo!!
Otóż kto lubi nurkować to nawet pogoda mu w tym nie przeszkodzi, a jacekplacek może potwierdzić, że w grudniu nurał z nim koleś w piance 5+5 +skarpety 3mm i przeżył:)
Zresztą jacekplacek też hardcorowiec bo razem nuramy teraz w 7+7 i jest nam dobrze:P
Pozdro dla mojego partnera....
...nurkowego:)
[ Dodano: 19-03-2008, 18:57 ]
No i zapomniałem napisać, że fajnie byłoby pogadać z kimś doświadczonym na Zakrzówku w sobotę w czasie przerwy lub już po nurkowaniu.
Niech wpadnie na nur kto może!!
Ps. Jak zobaczycie "sierotki" w piankach wśród samych suchaczy to będziemy MY
No to zdrowo Panowie...
Ze mną w zeszły w-end nurkował kolega, który był w tzw półsuchym skafandrze - taka niby zwykla pianka ale z wodoszczelnym zamkiem i kryzami normalnie bajer.
Woda miała całe 4st. a kolega nie mógł po wyjściu utrzymać kubka z herbatą, który mu wręczyłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko