Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:17
Moderator "Radek"
Autor Wiadomość
Mina 

Kraj:
Jamaica

Wysłany: 07-04-2008, 17:23   Moderator "Radek"

Wlasnie przegladam FN i zauwazylem ze pojawil sie nowy moderator- Radek. Przyjzalem sie jego profilowi i zastanawia mnie w jakiej czesci FN ma pomagac. Z ilosci postow Widac ze wiele nie pisze ale data dolaczenia 15-01-2002, 15:56 tez troszke intrygujaca. chyba ze w jakis magiczny sposob wykasowane zostaly stare posty- nie wazne, po prostu dobrze bylo by sie dowiedziec kto ma "nas" moderowac i w jakich tematach jest "mocny"?

silver111 

Stopień: Extended Range Diver
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-04-2008, 17:57   

tez to zauwazylem jak i "znikniecie" Manii-Moderatorki.

Andrzej Minorczyk 

Kraj:
Switzerland

Wysłany: 07-04-2008, 18:00   

Moderatorzy jak politycy jedni odchodza a na ich miejsce przychodza inni.

tukot 

Stopień: FCave/RecTmx
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-04-2008, 18:08   

burza na górze???

DarekS 

Stopień: prawie OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-04-2008, 18:09   Re: Moderator "Radek"

Mina napisał/a:
Wlasnie przegladam FN i zauwazylem ze pojawil sie nowy moderator- Radek. Przyjzalem sie jego profilowi i zastanawia mnie w jakiej czesci FN ma pomagac. Z ilosci postow Widac ze wiele nie pisze ale data dolaczenia 15-01-2002, 15:56 tez troszke intrygujaca. chyba ze w jakis magiczny sposob wykasowane zostaly stare posty- nie wazne, po prostu dobrze bylo by sie dowiedziec kto ma "nas" moderowac i w jakich tematach jest "mocny"?
jezeli masz lepsze propozycje czekam na PW

Robert Klein 

Stopień: IANTD Instr. Trainer
Wysłany: 07-04-2008, 18:24   

Nie wiadomo kto to, ale ostro wziął się do roboty.

W wątku 'Protest' Mania naśmiewała się ze smoka, jego wiedzy i doświadczenia w CCRach i gwiazdorzenia na forum CCR

Zadałem Mani niewygodne pytanie:
jakie jest jej doświadczenie w CCR, czy skończyła już kurs, ile ma nurkowań godzin - i dla porównania wskazałem,że na forum CCR ma 35 postów czyli prawie 10 % całości w porównaniu z 28 postami smoka.

Post mój został usunięty przez Radka po niecałych 5 minutach a wątek zamknięty.
Usunięty został również fragment z postu Mani,w którym naśmiewała się z twórczości smoka na forum CCR i jego doświadczenia. - jedno zdanie, ale właśnie tego zdania brakuje.

Mam pytanie do moderatora Radka. Czy moim postem kogoś obraziłem, uraziłem, naruszyłem regulamin, tak że przed zamknięciem wątku musiał zostać usunięty.

No i nieustająca prośba do Mani: Maniu ciągle wszystkich oceniasz i pouczasz, napisz wreszcie coś o swoim doświadczeniu, nurkowaniach rebreatherowych, cokolwiek o nurkowaniu.

Myślę, że to nie smok jest powodem dla którego ludzie odchodzą z forum ...

Robert Klein

martin 

Stopień: SealTeam
Kraj:
Germany

Wysłany: 07-04-2008, 18:34   

Robert Klein napisał/a:
Myślę, że to nie smok jest powodem dla którego ludzie odchodzą z forum ...

Trudno nie przyznac Ci racji....

tukot 

Stopień: FCave/RecTmx
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-04-2008, 18:35   

może nie jestem zbyt długo forumowiczem ,ale trudo się nie zgodzić. pewne rzeczy są denerwujące...

sister 

Kraj:
Poland

Wysłany: 07-04-2008, 18:55   

o matko, robi się jak w kryminale.
a ja mam taką oto teorię spiskową: mania juz nie moderuje coby móc dyskutować ze smokiem na równych prawach, bez podejrzeń o jakieśtam manipulacje. ten się zaraz da podpuścić, pojedzie po bandzie i zaraz go radek zmoderuje. smoku - uważaj na słowa!

Radek 

Kraj:
Belgium

Wysłany: 07-04-2008, 19:33   

Robert Klein napisał/a:
a wątek zamknięty.

gwoli scislosci - watek nigdy nie byl zamkniety.

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-04-2008, 19:45   

Drogi Robercie

Mam 30 godzin na CCR. To nie jest duzo i dlatego tez nigdy nie pisalam o CCR (a w ogole malo o CCR pisze) w tonie jakiegokolwiek eksperta. Co najwyzej pisze o swoich wrazeniach z moich 30 wynurkowanych godzin na CCR.

Kursu jeszcze nie skonczylam - mam kilka rzeczy, ktorych nie umiem i musze je cwiczyc. Ale czesc teoretyczna IANTD mam juz zaliczona. Czy gdzies napisalam, ze jestem certyfikowanym nurkiem CCRowym?

Masz jeszcze jakies pytania? Chetnie odpowiem.

Mania
Ostatnio zmieniony przez Mania 07-04-2008, 20:12, w całości zmieniany 2 razy  

Cylek 

Stopień: tszy na szynah
Kraj:
Ethiopia

Wysłany: 07-04-2008, 20:18   

Radek, to na razie jedyny moderator który moderuje to forum...
w widoczny sposób zapobiega off topowi
Ostatnio zmieniony przez Cylek 07-04-2008, 20:26, w całości zmieniany 2 razy  

silver111 

Stopień: Extended Range Diver
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-04-2008, 20:36   

A może szanowny kolega Radek by się przywitał i coś napisał o sobie. Jest z nami od 15-01-2002, 15:56 - czyli od samego początku FN. Napisał na forum od tego czasu (do teraz) całe 9 postów. Żaden z nich nie jest o nurkowaniu. Ja chciałbym wiedzieć czy szanowny kolega nurkuje chociaż? Jest to raczej przydatne w celu odróżnienia off-topiców od rzeczowych informacji na temat nurkowania.

pozdrawiam
silver111

piotrkw 

Stopień: DM
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-04-2008, 21:22   

Ciekawe, Kolega jest z nami od 2002 roku a pierwszy post napisał wczoraj o 21 .40 Już więc wiemy, że Kolega lubi dużo czytać a mało pisać. Ale żeby od razu Moderator bez jednego postu wcześniej.... no no .. gratuluję układów.

Pozdrawiam Piotr
Ostatnio zmieniony przez piotrkw 07-04-2008, 21:23, w całości zmieniany 1 raz  

Damass 

Stopień: TMX CCR
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-04-2008, 21:25   

Może dużo nurkuje i nie ma czasu na pisanie :bee;

Cylek 

Stopień: tszy na szynah
Kraj:
Ethiopia

Wysłany: 07-04-2008, 21:31   

Damass napisał/a:
Może dużo nurkuje i nie ma czasu na pisanie :bee;

O i pozostańmy przy tej wersji :)
SKoro jest moderatorem to znaczy ze DarekS mu ufa... a jak wiadomo on jest tutaj guru :)

piotrkw 

Stopień: DM
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-04-2008, 21:36   

Damass napisał/a:
Może dużo nurkuje i nie ma czasu na pisanie

Wiesz ..ale wtedy też trudno znaleść czas na czytanie , może w ogóle nie wie za dobrze o co tu chodzi ??? :ping: :ping:

Pozdrawiam Piotr
Ostatnio zmieniony przez piotrkw 07-04-2008, 21:36, w całości zmieniany 1 raz  

waterman 

Stopień: D-Diver
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-04-2008, 00:26   

LUDZIE to jest jednak prywatne forum (nie jestem ni jak związany z właścicielem)
i właściciel może wyznaczyć na moderatora każdego nawet własną ciocię. Napisał:
DarekS napisał/a:
jezeli masz lepsze propozycje czekam na PW

Robert Klein napisał/a:
No i nieustająca prośba do Mani: Maniu ciągle wszystkich oceniasz i pouczasz, napisz wreszcie coś o swoim doświadczeniu, nurkowaniach rebreatherowych, cokolwiek o nurkowaniu

tak to może być ciekawe
Ostatnio zmieniony przez waterman 08-04-2008, 00:28, w całości zmieniany 2 razy  

Czorny 

Stopień: Czego stopień???
Kraj:
Afghanistan

Wysłany: 11-04-2008, 23:39   

piotrkw napisał/a:
Ciekawe, Kolega jest z nami od 2002 roku a pierwszy post napisał wczoraj o 21 .40 Już więc wiemy, że Kolega lubi dużo czytać a mało pisać.

Nietrudno się domyślić że "Radek" jest po prostu sztucznym tworem stworzonym tylko po to by Mania mogła moderować pod innym nickiem.

A samo konto? Dopisanie takowego do bazy to 30 sekund - z dowolną datą powstania. Drugie 30 sekund zajmuje dopisanie postów z wsteczną datą. Można też łatwiej - adaptując jakieś nieużywane konto.

I wszystko ok! Tu się trochę zmanipuluje, tu się trochę pousuwa. Grunt by szara masa g... wiedziała i siedziała cicho. W końcu to właściciel miejsca na serwerze jest _właścicielem_ tej całej społeczności :)
Ostatnio zmieniony przez Czorny 11-04-2008, 23:41, w całości zmieniany 2 razy  

Kelo 

Stopień: OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 12-04-2008, 07:31   

Nie przesadzasz, aby trochę. Jakoś nie chce mi się wieżyc w spiskową teorie dziejów.

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu