Wiek: 51 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 1166 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-04-2008, 23:25
Radek napisał/a:
$$ dostal to na prosbe zdecydowanej wiekszosci aktywnych uzytkownikow FN.
Cholera, przespałem głosowanie.
Przy okazji mam prośbę do Prezesów i Moderatorów, abyście mi nie włączali domyślnie ignorowania kogokolwiek. Jestem na tyle dużym chłopcem, że sam sobie potrafię dobrać kolegów do rozmów i osoby, z którymi bawić się nie chcę. Jak sobie zdecydowana większość aktywnych użytkowników chce kogoś ignorować, to niech sobie ignoruje, ale mnie w to nie mieszajcie.
Wiek: 51 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 1166 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-04-2008, 23:50
Mania napisał/a:
Jest pewna grupa uzytkownikow, ktora dyskutuje sprawy forum i podejmuje decyzje dotyczace calego FN.
I to jest dosc duza grupa.
Nie wątpię, że istnieje Wieloosobowy Sąd Kapturowy.
Niepokoi mnie tylko, że sąd jest na osobą XX, a wyrok wykonany jest w moich ustawieniach kogo mam ignorować, a kogo nie.
Czym _JA_ zawiniłem, że ktoś mi grzebie w profilu?
Boję się, że jutro ktoś inny narozrabia, a Sąd Kapturowy zmieni _MI_ avatara.
To już trochę przegięcie pały. Normalny wstyd, bo zagranie jak za głębokiej komuny. Komitet polityczny FN zadecydował, że jeden z obywateli to desydent, którego należy odizolować od reszty niedouczonych i głupkowatych członków społeczności. Normalne jaja. Najlepsze, że jak każdy system totalitarny jest on mało sprawny i nieszczelny. Ja $$ nie miałem w ignorowanych
Ps. A jeszcze do tego, gdy zawiązuje się w tym temacie wątek, to zaraz znika. Ten też zniknie żeby nas
Wysłany: 07-04-2008, 07:51
Mania napisał/a:
Jest pewna grupa uzytkownikow, ktora dyskutuje sprawy forum i podejmuje decyzje dotyczace calego FN.
I to jest dosc duza grupa.
Mania
czy nasza ukochana moderatorka może napisać bardziej konkretnie kto jest odpowiedzialny za taka decyzję --- jak mieliście odwagę podjąć taka decyzję to dlaczego nie macie odwagi aby się do tego przyznać ?????
Interesujące jest też pytanie : Na podstawie jakiego punktu regulaminu ????
Osobiście uważam że każdy kto nie łamie regulaminu ma prawo pisać i dyskutować i osobiście nie życzę sobie żeby anonimowy ktoś podejmował decyzje za mnie
Czy ignorować kogokolwiek np
scanera (jak był) czy $$
Interesujące jest też pytanie : Na podstawie jakiego punktu regulaminu ????
To dla "dobra ogółu" i krok został podjęty w ogólnie pojętym interesie społecznym przez Kierownictwo na podstawie wewnętrznej instrukcji.
A na serio - dodanie kogoś do "ignorowanych" jest prostsze niż likwidacja ignorowania. Więc jeżeli ktoś nie chce czytać innego forumowicza, to z łatwością może sam spełnić swoje marzenie i umieścić go na liście. Można nienawidzić/nie lubić/tolerować/lubić/uwielbiać (co kto woli) $$ i jego posty, ale takie obejście regulaminu jest .
$$ [Usunięty]
Wysłany: 07-04-2008, 11:43
Mam osobistą prośbę o nie roztrząsanie globalnego ignorowania, źródło ostatnich zadym przestało być moderatorem to kończy sprawę.
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 07-04-2008, 12:14
Szanowni Moderatorzy, jeżeli chcecie decydować za resztę i w jej imieniu to dobre obyczaje nakazują przynajmniej poinformowanie o tym np. na priw. ( nie każdy wyłapie wszystkie informacje na forum) Ale jak widać dobrego wychowania zabrakło, to się zdarza . Natomiast wkurzają mnie tego typu działania !!!!!! I wynika z tego że wcale nie trzeba do tego socjalizmu, komunizmu, dyktatury tylko odpowiednich ludzi. A ci znajdą się zawsze i wszędzie.
Pozdrawiam Piotr
P.s $$ -nie mogłem się powstrzymać .
Ostatnio zmieniony przez piotrkw 07-04-2008, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
Gwoli przypomnienia - $$ juz raz byz zbanowany za swoje zachowanie na FN. Obiecal poprawe, dostal mozliwosc powrotu. Niestety - poprawy nie bylo - nadal obrazal wielu uzytkownikow FN, wiec zostal zbanowany po raz drugi (mial 3 ostrzezenia, czyli zakaz pisania na jakis czas). W tym samym czasie pozakladal kilka nowych kont. Wiec zapadla decyzja o jego ignorowaniu.
I tyle. $$ to nie jest niewinne dziewcze. To czlowiek, ktory obrazal praktycznie rzecz biorac wszystkich, kto mu wpadl pod reke.
Wysłany: 07-04-2008, 13:25
Chcialbym bardzo wyraznie zaprotestowac przeciwko takiemu dzialani.
Zajrzalem do tego tematu przypadkiem i to co w nim wyczytalem i nastepnie sprawdzilem ($$ byl faktycznie ignorowany) budzi moj sprzeciw. Mnie teksty $$ bawia jak plotki z pudelka i chce je czytac i nikt nie ma prawa decydowac za mnie.
Macie prawo go usunac za naruszenie regulaminu, nie rejestrowac kolejnych wcielen (chociaz to walka z wiatrakami) ale na takie metody sie nie godze!!!
i to co wyczytalem budzi moj wielki niesmak i sprzeciw.
Zdecydowanie nie zgadzam się zeby ktokolwiek w moim imieniu dodawał kogokolwiek do listy osob ignorowanych.
Wiem ze forum jest prywatne i własciciele moga podejmowac roznorodne dzialania w stosunku do osob naruszajacych regulamin, ale na taka forme nie wyrazam zgody.
Proszę bardzo o oficjalna informacje o zrezygnowaniu z takich praktyk. W przypadku braku takiego oswiadczenia z wielka przykroscia informuje ze bede zmuszony zrezygnowac z dzialalnosci w tym forum, poniewaz uwazam, ze sa w zyciu wartości których warto bronic.
Jednoczesnie mam nadzieje, ze sytuacja ta stanowi zwykły "wypadek przy pracy" i doczekamy sie wszyscy rychłegosprostowania i przeprosin.
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 07-04-2008, 13:40
Mania napisał/a:
I tyle. $$ to nie jest niewinne dziewcze.
Mania mój post nie odnosi się personalnie do sprawy $$. Chodzi ogólnie o obyczaje, dziś $$ za coś tam ,jutro ktoś inny, a po jutrze, może ja bo się komuś nie podobam. I na dodatek nic o tym nie będę wiedział, bo o to częściowo mam pretensję, o nieinformowanie. I jeżeli komuś blokujecie konto to Wasze Moderatorów prawo, natomiast ignorowanie to mój i innych uczestników forum przywilej i " wara wam od tego"
No .. to pozdrawiam Piotr
Ostatnio zmieniony przez piotrkw 07-04-2008, 13:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko