Jak to jest w koncu z raklama na fn, podawianiem bezposrednich linkow? Czesc z nich moderatorzy kasuja bezpardonowo, a czesc zostaje.
Zauwazylem ze kilku ludzi w "zaowalowany" sposob reklamuje supermarket sportowy, podaje z stopce linki itp. Moderatorzy na to nie reaguja.
Ciekawe ktorzy to tacy cFaniacy co reklamuja hipermarkety. Eh Ten wolny rynek i nieuczciwa konkurencja.
Ostatnio zmieniony przez Szyderca 09-07-2008, 11:46, w całości zmieniany 1 raz
nurek102 [Usunięty]
Wysłany: 09-07-2008, 11:51
martin napisał/a:
Powtorze sie 12319 raz:
Moderatorzy nie maja mozliwosci zmian tego, co jest wpisane w stopke.
To juz slyszalem ;-P
Ale maja chyba inne mozliwosci wplyniecia na ludzi lamiacych regulamin. Tylko czy chca?
[ Dodano: 09-07-2008, 11:52 ]
hatorihanza napisał/a:
Ciekawe ktorzy to tacy cFaniacy co reklamuja hipermarkety. Eh Ten wolny rynek i nieuczciwa konkurencja.
Ha ha ha, ale jestes zabawny.
Jak szybko domysliles sie ze to m.in. o Ciebie chodzi.
Akurat ja kupuje czasami w decathlonie, ale wasze zachowanie jest zalosne.
Ostatnio zmieniony przez nurek102 09-07-2008, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 09-07-2008, 13:41
Jeśli tak jest to napisz wprost kto tak się raklamuje. Jeśli chodzi o stopkę pod moimi postami to nie reklamuje ona w żaden sposób firmy w której pracuję.
Link który się w niej znajduje nie prowadzi do strony firmy tylko do naszego kanału Youtube w którym umieszczamy relację w wypraw i kursów.
Decathlon Diving Team jest niekomercyjnym klubem nurkowym zrzeszającym ludzi którzy kochają wodę i nurkowanie. Na naszych wyjazdach nie zarabiamy, nie sprzedajemy tam sprzętu i nie interesuje mnie kto gdzie robi zakupy i w jakim sprzęcie nurkuje. Dzięki naszej inicjatywie od września zeszłego roku nurkować zaczęło ok 30 osób.
A ty co robisz dla popularyzacji ukochanego sportu??
Ja niemam linku do sklepu tylko do kanału YouTouBe.Hopaczku.
nurek102 [Usunięty]
Wysłany: 09-07-2008, 15:24
Sebastian Szczesniak napisał/a:
Link który się w niej znajduje nie prowadzi do strony firmy tylko do naszego kanału Youtube w którym umieszczamy relację w wypraw i kursów.
Zupelnie przypadkowo nazwales sie taj jak firma w ktorej pracujesz? Przy kazdej okazji informujesz jaki to sprzet mozna kupic w firmie, tylko z dobrego serca?
Rozumiem ze moge zalorzyc pseudo klub mares, apeks, scubapro itp i nie bedzie to reklama, tylko dzialalnosc spoleczna?
A ty co robisz dla popularyzacji ukochanego sportu??
A czy ja napisalem ze to jest moj ukchany sport, ze jestem popularyzatorem nurkowania?
[ Dodano: 09-07-2008, 15:26 ]
hatorihanza napisał/a:
Ja niemam linku do sklepu tylko do kanału YouTouBe.Hopaczku.
Rozumiem ze Twoje prostackie zaczepki wynikaja tylko z tego ze jestes nieskomplikowanym czlowiekiem, ktory przy braku argumentow uzywa obelg. Jesli chcesz mnie obrazac, to prosze bardzo, przyjade do Ciebie i zrob to stoja twarza w twarz.
Ostatnio zmieniony przez nurek102 09-07-2008, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 09-07-2008, 17:14
Super, zakładaj, organizuj szkolenia wyjazdy i zarażaj ludzi swoją pasją. A jak się nazwiesz i co będziesz chciał przez to osiągnąć to już twoja sprawa. Nasz klub powstał we wrześniu a na forum jestem trochę krócej. Nazwa nie powstała w celu promowania firmy na FN. Na forum mnóstwo ludzi pisze kup tu, kup tam itp. Czy robią zawolalowaną reklamę? Jesli ktoś pyta o sprzęt a Kuba odpowie to ma ukrywać gdzie pracuje?
Panowie po co te niepotrzebne emocje? Zapytałem moderatora czy stopka łamie regulamin FN jeśli łamie to nie będziemy ich używać. W stopce jest link do kanału na którym są filmy o nurkowaniu, po wpisaniu nazwy klubu go googla też wyskakuje youtube. Po co doszukiwać się tu reklam i dziwnych zagrań których nie ma?
Jesteśmy pasjonatami nurkowania i cieszy nas każdy nowy nurek i każda odoba której możemy pomóc w odkrywaniu tego sportu.
Przestańcie się irytować, zapraszam na jakiegoś nurka to pogadamy wyjaśnimy sobie sprawy. Bo inaczej będziemy się tu błotem obrzucać i wprowadzać nerwową atmosferę, a w nurkowaniu nie o to chodzi
Super, zakładaj, organizuj szkolenia wyjazdy i zarażaj ludzi swoją pasją. A jak się nazwiesz i co będziesz chciał przez to osiągnąć to już twoja sprawa. Nasz klub powstał we wrześniu a na forum jestem trochę krócej.
Klub (nie baza ani sklep) w którym działam ma ponad dwudziestoletnią historię.
(link w profilu)
Panowie po co te niepotrzebne emocje?
Jeśli idzie o emocje to mój post zawiera jedynie 2 szczere i szerokie uśmiechy ...
W stopce jest link do kanału na którym są filmy o nurkowaniu, po wpisaniu nazwy klubu go googla też wyskakuje youtube. Po co doszukiwać się tu reklam i dziwnych zagrań których nie ma?
Wasz link do "youtube" zawiera informację o Was i o "Waszej" stronie:
Cytat:
Name: DecathlonDivingTeam
TeLeTuBiŚ- Sebix
$zYd€rCa- Cubix
CuRaCaOO vel mr. DUI - JArex
Yuri- Mirex
+ jeszce wielu
Country: Poland
Occupation: Nurki
Companies: Decathlon
Interests and Hobbies: Nurkowanie zawsze w wszedzie ,,Niewazne gdzie wazne z kim"
Movies and Shows: o Nurkowaniu
Music: Dźwiek BoMbElKóW
Books: NURKOWANIE
Website: http://www.tribord.com
Wysłany: 09-07-2008, 17:34
Beeker napisał/a:
Panowie po co te niepotrzebne emocje?
Jeśli idzie o emocje to mój post zawiera jedynie 2 szczere i szerokie uśmiechy ...
Ja tam też jakoś specjalnie zapiekły nie jestem. Po prostu ta stopka wygląda trochę niepoważnie i zdrowy rozsądek podpowiada, że może być uznana jako forma reklamy, podobnie jak przytoczona już orange ekstraklasa, czy inne łodki bols...
Wysłany: 09-07-2008, 19:15
Cześć Beeker
Nasze posty nie pojawiły się w odpowiedznim czasie, jak pisałem swój nie było jeszcze twojego. Więc nie odnosiłem się do twojej wypowiedzi, tylko do porzedników. Nie pisałem o twoim klubie.
Ja też mam w stopce klub, a nie sklep. Mam teraz nazwę klubu zmieniać? Klub nie prowadzi żadnej komercyjnej działalności. A ja nie walę posta za postem o niczym żeby tylko stopaka się regularnie pojawiała. Ludzie przeglądający forum oglądaję te dzieła kinematograficzne, zadają pytania o nurkowanie kursy itp. Część z nich zaczyna nurkować część ma zamiar i to cieszy.
Tyle w temacie
[ Dodano: 09-07-2008, 19:26 ]
Marcin H - jak się uprzeć to wiele wątków można uznać za reklamę lub jej próbę. Ja reklamowąć swojej marki w ten sposób nie mam zamiaru.
Widzę że jesteś z naszych okolic zapraszam cię na na jakiegoś nura w podwarszawskiej sadzawce:) Zobaczysz że nam chodzi o nurkowanie a nie wątpliwej jakości reklamę czegoś tam:)
Wysłany: 09-07-2008, 21:22
To jest chyba oczywiste. Dzięki temu mamy ułatwiony dostęp do sprzętu ( osoby które z nami nurkują też w miarę posiadanych środków ), pomagamy rozwijać produkty które dostajemy do testów, współpracujemy z kilkoma klubami nurkowymi dzięki czemu można ponurkować w fajnej grupie. Dlatego nie nazywamy się "szybkie foki". Jak zakładaliśmy klub nie miałem pojęcia o istnieniu FN więc nie uknułem intrygi.
Trochę wiary w ludzi w dzisiejszych smutnych czasach:)
Oj Oj Oj dzieki Hopaki za poprawe humoru. Seba olej ten Decathlon nazwiemy sie SZYBKIE FOKI TRIBORDA Zostaniesz FOK MASTEREM. Niema to jak w czasach glodu, dziury budzetowej, problemow z euro 2012 oraz tacza raietowa. Pogadac sobie o stopkach i reklamach. Stworzylismy nasz NO PROFIT team zanim ja wiedzialem ze jest takie forum. Poki co nie zamirzam zmieniac stopki. Ale trzeba zaproponowac marce. REKLAME na forum. Taki partyzancki Marketing. Hehehehe. I teraz wyszlo ze ZARABIAMY NA PROMOCJI SKLEPU. Hahhaaaaaa Beeker ja widze ze ty tez tam ostro promujesz. Tobie sie dostanie za klub a nam za promocje YouToube
Pozdawiam
PS. Dzieki za poprawe humoru.
[ Dodano: 09-07-2008, 23:11 ]
Cytat:
Rozumiem ze Twoje prostackie zaczepki wynikaja tylko z tego ze jestes nieskomplikowanym czlowiekiem, ktory przy braku argumentow uzywa obelg. Jesli chcesz mnie obrazac, to prosze bardzo, przyjade do Ciebie i zrob to stoja twarza w twarz.
Niewiem czy slowo Hopaczek to obelga ale ok. Masz w pelni racje jestem malo skomplikowanym nidouczonym psychopatą. Przepraszam. Ide skoczyc do wanny na głowe Powinienies sie bardziej wyluzowac zajac sie np. skrecaniem dlugopisow. Strasznie wrazliwy jestes. Nawet boje sie do Ciebie powiedziec ,,STARY OK"Bo jeszce sie obrazisz. Jesli urazilem twoje uczucia PRZEPRASZAM Z CALEGO SERCA WYBACZ MI
Salut!Czas ruszac na wraki i dalej promowac HIPERMARKET SPORTOWY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko