Wysłany: 27-07-2003, 23:23 Pozdrowienia dla Nurasów...
W imieniu Kryzysa i Asi, przekazujemy serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Użytkowników Forum .
Szczególnie serdeczne dla wijących się (cokolwiek to nie znaczy...???)...
Kryzys i Aśka wpadli do nas całkowicie bez zapowiedzi .
O ich wypadzie do Egiptu wiedzieli oczywiście wszyscy, oprócz nas...
Nawet Radegast nie szepnął ani słówka...
Planujemy straszną zemstę... Będzie ona dotyczyła w głównej mierze naszego - również milczącego w przedmiotowej sprawie DiveClub'a...
Stopień: PADI Master Scuba Di
Wysłany: 28-07-2003, 00:03
Hmmm... No cóż, bywa jak widać...
Ciekaw jestem w takim razie, czy mój skromny przyjazd w piątek 1. sierpnia jest owiany przez DiveClub taką samą tajemnicą...
Tym razem zastosowałem się dokładnie do wskazówek i wszystko załatwiłem i omówiłem z Piotrem - jeżeli i tym razem coś jest nie tak, to ja już nie wiem co mam robić
No ale o planowanym szkoleniu Deep od niedzieli chyba wiecie???
Pozdrowienia dla Hurghady ! ! !
Piotr N. [Usunięty]
Wysłany: 28-07-2003, 08:54 Re: Pozdrowienia dla Nurasów...
Dorota i Wojtek napisał/a:
O ich wypadzie do Egiptu wiedzieli oczywiście wszyscy, oprócz nas...
Nawet Radegast nie szepnął ani słówka...
Wszyscy jak wszyscy... ograniczyliśmy informację do minimum żeby nie było przecieków
Dorota i Wojtek napisał/a:
Planujemy straszną zemstę... Będzie ona dotyczyła w głównej mierze naszego - również milczącego w przedmiotowej sprawie DiveClub'a...
Obiecałem, że nie pwiem:)))
Ale jak rozmawiałem z Dorotą w sobotę wieczorem i napisała mi, że znajomi Kryzysa się niestety nie skontaktowali tp trochę zbiło mnie to z tropu.. .Nie wiedziałem czy Kryzys się nie odezwał i nie pojawił czy odezwał ale nie powiedział, że Kwiatkowscy to Oni...
Od razu napisałem do Kryzysa smsa... A Doroty zapytałem delikatnie czy ostatni Kryzys do Was pisał...
Później już zacząłem podejrzewać, że to miała być zmyłka dla mnie
GrzegorzWS napisał/a:
Ciekaw jestem w takim razie, czy mój skromny przyjazd w piątek 1. sierpnia jest owiany przez DiveClub taką samą tajemnicą...
Tym razem zastosowałem się dokładnie do wskazówek i wszystko załatwiłem i omówiłem z Piotrem - jeżeli i tym razem coś jest nie tak, to ja już nie wiem co mam robić
O Tobie Grzegorz pisałem...
Kryzys wymyślił niespodziankę dla Doroty i Wojtka... Chciali ich zaskoczć swom przybyciem i zatailiśmy ich przyjazd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko