Wysłany: 23-07-2008, 14:00 Pegaso - co to za firma ?
Witam wszystkich bardzo serdecznie, to moj pierwszy post na tym forum.
Jestem początkujący i mam pytanie odnosnie firmy Pegaso (przeszukałem forum, ale nie znalazłem zadowalających mnie informacji).
Mam okazje kupic nowe płetwy tej firmy za niewielkie pieniądze (60-70 zł) - jednak nie wiem czy to dobra inwestycja. Troche sprzętu już mam marki Technisub jednak w tej chwili nie moge sobie pozwolic na drogie płetwy z tej firmy, a musze kupic jeszcze buty do nurkowania.
Prosze o rade czy warto w to zainwestoac, a przy okazji zaoszczedzic troche pieniędzy.
Przypominam, ze jestem początkujący, dopiero sie ucze i potrzebuje czegos na początek ale w miare przyzwoitego.
Jesli ktos ma jakies inne propozycje płetw (koniecznie paskowe) do 100 zł to bardzo prosze:)
Wysłany: 23-07-2008, 14:41
te z lidla jak patrzylem - ogladalem to calkiem fajne na wachlarz sa mieciutkie jak kaczuszka... w Decathlonie masz duzy wybor niezbyt drogich pletw. Popatrz tam może.
Jesli chodzi o Liberatora to szalu niema juz lepszy jest IMPrex. Jesli chodzi o Decathlon to nastepca Liberatora. Pamietaj ze w Decathlonie TUSY sa tylko w koloze CZARNYM z Disco Napisem IMprex . Co do Technisuba wizialem je kiedys moj znaomy ich uzywa i jest zadowolony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko