Wysłany: 07-04-2008, 17:23 Moderator "Radek"
Wlasnie przegladam FN i zauwazylem ze pojawil sie nowy moderator- Radek. Przyjzalem sie jego profilowi i zastanawia mnie w jakiej czesci FN ma pomagac. Z ilosci postow Widac ze wiele nie pisze ale data dolaczenia 15-01-2002, 15:56 tez troszke intrygujaca. chyba ze w jakis magiczny sposob wykasowane zostaly stare posty- nie wazne, po prostu dobrze bylo by sie dowiedziec kto ma "nas" moderowac i w jakich tematach jest "mocny"?
Wysłany: 07-04-2008, 18:09 Re: Moderator "Radek"
Mina napisał/a:
Wlasnie przegladam FN i zauwazylem ze pojawil sie nowy moderator- Radek. Przyjzalem sie jego profilowi i zastanawia mnie w jakiej czesci FN ma pomagac. Z ilosci postow Widac ze wiele nie pisze ale data dolaczenia 15-01-2002, 15:56 tez troszke intrygujaca. chyba ze w jakis magiczny sposob wykasowane zostaly stare posty- nie wazne, po prostu dobrze bylo by sie dowiedziec kto ma "nas" moderowac i w jakich tematach jest "mocny"?
Stopień: IANTD Instr. Trainer
Wysłany: 07-04-2008, 18:24
Nie wiadomo kto to, ale ostro wziął się do roboty.
W wątku 'Protest' Mania naśmiewała się ze smoka, jego wiedzy i doświadczenia w CCRach i gwiazdorzenia na forum CCR
Zadałem Mani niewygodne pytanie:
jakie jest jej doświadczenie w CCR, czy skończyła już kurs, ile ma nurkowań godzin - i dla porównania wskazałem,że na forum CCR ma 35 postów czyli prawie 10 % całości w porównaniu z 28 postami smoka.
Post mój został usunięty przez Radka po niecałych 5 minutach a wątek zamknięty.
Usunięty został również fragment z postu Mani,w którym naśmiewała się z twórczości smoka na forum CCR i jego doświadczenia. - jedno zdanie, ale właśnie tego zdania brakuje.
Mam pytanie do moderatora Radka. Czy moim postem kogoś obraziłem, uraziłem, naruszyłem regulamin, tak że przed zamknięciem wątku musiał zostać usunięty.
No i nieustająca prośba do Mani: Maniu ciągle wszystkich oceniasz i pouczasz, napisz wreszcie coś o swoim doświadczeniu, nurkowaniach rebreatherowych, cokolwiek o nurkowaniu.
Myślę, że to nie smok jest powodem dla którego ludzie odchodzą z forum ...
o matko, robi się jak w kryminale.
a ja mam taką oto teorię spiskową: mania juz nie moderuje coby móc dyskutować ze smokiem na równych prawach, bez podejrzeń o jakieśtam manipulacje. ten się zaraz da podpuścić, pojedzie po bandzie i zaraz go radek zmoderuje. smoku - uważaj na słowa!
Mam 30 godzin na CCR. To nie jest duzo i dlatego tez nigdy nie pisalam o CCR (a w ogole malo o CCR pisze) w tonie jakiegokolwiek eksperta. Co najwyzej pisze o swoich wrazeniach z moich 30 wynurkowanych godzin na CCR.
Kursu jeszcze nie skonczylam - mam kilka rzeczy, ktorych nie umiem i musze je cwiczyc. Ale czesc teoretyczna IANTD mam juz zaliczona. Czy gdzies napisalam, ze jestem certyfikowanym nurkiem CCRowym?
Masz jeszcze jakies pytania? Chetnie odpowiem.
Mania
Ostatnio zmieniony przez Mania 07-04-2008, 20:12, w całości zmieniany 2 razy
A może szanowny kolega Radek by się przywitał i coś napisał o sobie. Jest z nami od 15-01-2002, 15:56 - czyli od samego początku FN. Napisał na forum od tego czasu (do teraz) całe 9 postów. Żaden z nich nie jest o nurkowaniu. Ja chciałbym wiedzieć czy szanowny kolega nurkuje chociaż? Jest to raczej przydatne w celu odróżnienia off-topiców od rzeczowych informacji na temat nurkowania.
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 07-04-2008, 21:22
Ciekawe, Kolega jest z nami od 2002 roku a pierwszy post napisał wczoraj o 21 .40 Już więc wiemy, że Kolega lubi dużo czytać a mało pisać. Ale żeby od razu Moderator bez jednego postu wcześniej.... no no .. gratuluję układów.
Pozdrawiam Piotr
Ostatnio zmieniony przez piotrkw 07-04-2008, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 61 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 2349 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-04-2008, 00:26
LUDZIE to jest jednak prywatne forum (nie jestem ni jak związany z właścicielem)
i właściciel może wyznaczyć na moderatora każdego nawet własną ciocię. Napisał:
DarekS napisał/a:
jezeli masz lepsze propozycje czekam na PW
Robert Klein napisał/a:
No i nieustająca prośba do Mani: Maniu ciągle wszystkich oceniasz i pouczasz, napisz wreszcie coś o swoim doświadczeniu, nurkowaniach rebreatherowych, cokolwiek o nurkowaniu
tak to może być ciekawe
Ostatnio zmieniony przez waterman 08-04-2008, 00:28, w całości zmieniany 2 razy
Ciekawe, Kolega jest z nami od 2002 roku a pierwszy post napisał wczoraj o 21 .40 Już więc wiemy, że Kolega lubi dużo czytać a mało pisać.
Nietrudno się domyślić że "Radek" jest po prostu sztucznym tworem stworzonym tylko po to by Mania mogła moderować pod innym nickiem.
A samo konto? Dopisanie takowego do bazy to 30 sekund - z dowolną datą powstania. Drugie 30 sekund zajmuje dopisanie postów z wsteczną datą. Można też łatwiej - adaptując jakieś nieużywane konto.
I wszystko ok! Tu się trochę zmanipuluje, tu się trochę pousuwa. Grunt by szara masa g... wiedziała i siedziała cicho. W końcu to właściciel miejsca na serwerze jest _właścicielem_ tej całej społeczności
Ostatnio zmieniony przez Czorny 11-04-2008, 23:41, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko