Wysłany: 02-09-2008, 20:57 lekko zdezorientowany
Witam wszystkich !!!
Otóż mam małe pytanie jestem nowy na forum i nie bardzo znam się na tutejszych zwyczajach. Po umieszczeniu kilku postów zauważyłem że kilkoro doświadczonych nurków ma w swoim opisie że mnie pozdrawiają bądź życzą udanych nurkowań nie wiem czy to z grzeczności bo jestem nowy i wszystkich tak witacie, czy może wynika to z troski iż postanowiłem robić Padi OWD w Turcjii.
Pozdrowienia dla wszystkich !
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 02-09-2008, 21:10
maciejmlejnek napisał/a:
czy może wynika to z troski iż postanowiłem robić Padi OWD w Turcjii.
Wysłany: 04-09-2008, 15:35
nie nie łapie ale chyba to dla niektórych za trudne wytłumaczyć rzecz prostszą niż się wydaje. Nie chodzi mi kto czyta mój post !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko o teksty które są wpisane ewidentnie na mój temat. Jeszcze raz Cię pytam czyli Twoje posty czyta Albert Einstein idąc Twoim tokiem rozumowania tak ?????
Wiek: 51 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 1166 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-09-2008, 15:42
maciejmlejnek napisał/a:
nie nie łapie ale chyba to dla niektórych za trudne wytłumaczyć rzecz prostszą niż się wydaje.
Przepraszam w imieniu kolegów, że za trudne jest im wytłumaczyć tak prostą sprawę. Rzeczywiście, rzuca to cień na ich inteligencję i komunikatywność.
Co więcej, ich interpnkcja wskazuje na niepotrzebne rozdrażnienie i roszczeniową postawę wobec świata.
maciejmlejnek napisał/a:
Tylko o teksty które są wpisane ewidentnie na mój temat.
Nie są na Twój. Kiedy ja je czytam to są na mój. Każdy kto czyta widzi tam siebie.
Wysłany: 04-09-2008, 15:59
no i teraz wszystko już wiem dzięki i pozdro nie spędzam zbyt dużo czasu na forach więc nie wiedziałem jak to do końca działa. Nigdy nie używałem żadnych skryptów itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko