Planuje w grudniu serie głębokich nurkowan w zakresie 100-150m w Dahabie.
W związku z tym w chwili obecnej ustalam optymalne runtimy. Szczególnie chodzi mi o finalny nurek na 150m (będzie to klasyczna winda z 2 min pobytem na dnie ale bez liny, w toni)
Jezeli ktos ma doświadczenie na tej głębokości i ma chęc sie nim podzielić chętnie przeanalizuję gazy i czasy.
Prosze tylko niech nie pisza mądralińscy z radami dot. jedynej słusznej konfiguracji, licencji czy sensu takiego nurkowania.
Zwracam sie do osób, które faktycznie nurkuja na takie głębokości.
Pozdro.
TUCHLA Centrum Treningowe SEAHORSE
PSAI facility.
UWAGA DADAJE !!!
prosze nie komentować moich umiejętności i doświadczenia (dostałem już pierwszego maila jaki to ze mnie TMX inst skoro prosze o rade)
Nie bede nikomu niczego udowadniał.
Możesz sie podzielic doświadczeniem napisz - jesteś najmądrzejszy na świecie nie udowadniaj mi.
UWAGA DADAJE !!!
prosze nie komentować moich umiejętności i doświadczenia (dostałem już pierwszego maila jaki to ze mnie TMX inst skoro prosze o rade)
Skoro dodales powinno byc zaznaczone w poscie ze byl albo edytowany albo "dodano"... Nic takiego nie ma.
nurek102 [Usunięty]
Wysłany: 03-11-2008, 09:12
Chyba zbytnio wierzysz w FN. Moze jakies rozsadne informacje dostaniesz na pw. Ludzie ktorzy cos potrafia nie pisza juz raczej na forum. Z FN dzieje sie powoli tak jak bylo z sekta.
Wysłany: 04-11-2008, 23:09
Panowie ,szukamy tylko jakichklwiek sensownych porad,podpowiedzi,rozwiązań,które być może wniosą coś do planowania tego typu nurkowań przez nasz zespół
$$ [Usunięty]
Wysłany: 05-11-2008, 16:37
Matych napisał/a:
szukamy tylko jakichklwiek sensownych porad,podpowiedzi,rozwiązań,które być może wniosą coś do planowania tego typu nurkowań
X Konferencja Naukowa Sopot, chcesz informacje to tam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko