Witam,
Mam okazje kupic uzywany sprzet m.in. to skrzydlo (ok 600 zl). Czy jest on godny polecenia tj czy ktos plywal w nim? Nie ukrywam, ze jestem poczatkujacy i chce skompletowac sprzet, niekoniecznie super drogi. Googlowalem troche, lecz nic konkretnego nie znalazlem.
To raczej nie jest drogo, jeżeli jest w dobrym stanie i o ile nie chcesz pływać w "jedynie słusznej" konfiguracji, gdyż to skrzydło nie wymaga płyty, ani uprzęży - jest kompletne jak zwykły jacket. Nurkownie w takim modelu nie jest zabronione...
Moim skromnym zdaniem, na początek w zupełności starczy.
--
tS
Ostatnio zmieniony przez tomek Sienicki 26-02-2009, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 26-02-2009, 20:11
Mam coś podobnego Tusa BJC 5960. Ponieważ przyszło do mnie stosunkowo niedawno więc nie wypróbowałem go jeszcze na wodach otwartych. Byłem za to na basenie, żeby się wyważyć i zobaczyc jak będę się w tym czuł. Jestem mocno poczatkujący swieżo po kursie. Dzisiaj przymierzyłem płytę i juz wiem gdzie popełniłem błąd. Użyłem mojej Tusy 2 razy, pierwszy i ostatni. Niepotrzebnie wydałem kasę na jacket. Inwestycja bez sensu. Wystawię go do sprzedaży ponieważ już wiem że nie będę w nim pływał. Jeśli dzisiaj miałbym dokonać wyboru to niezależnie od ceny ( a są porównywalne) kupiłbym płytę i worek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko