Wysłany: 19-04-2009, 21:07 Opisy jezior w Polsce kto ma?
Cześć Wam
Mam do Was prośbę związaną z jeziorami w Polsce, jesteśmy baza nurkową w egipcie, ale często ludzie pytają nas o nurkowiska w Polsce, dlatego chcielibyśmy na naszą stronę dołożyć zakładkę o ciekawych miejscach w Polsce.
Jeżeli ktoś nurkował w jakimś ciekawym miejscu - oprócz koparek (to już mamy ) i ma ochotę opisać jezioro, dojazd, nurkowanie i dodać parę zdjęć do tego to czekamy.
Włożymy na stonę opis jeziora który nam podeślecie, zdjęcia a pod tekstem umieścimy Wasze dane, lub jeżeli macie swoją bazę to dane bazy - nam osobiście zależy aby zebrać w jednym miejscu całą Polskę.
Tak super strona, ale to jest strona i nie mogę kopiować, nie o to nam chodzi. Proszę osoby zainteresowane o info, z stron które ktoś stworzył nie chcemy kopiować informacji.
Czyli, że o co chodzi? O informacje których nie ma jeszcze w necie? A są takie? Wystarczy zwrócić się do autorów najciekawszych opracowań i je wykorzystać, nie? Po co wyważać otwarte drzwi?
A może chodzi o to "www.diving-stars.com"?
Ostatnio zmieniony przez Andzin 19-04-2009, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
No tak, ja zwróciłem się z prośbą do osób które mają ochotę opisać miejsca nurkowe i zamieścić je na naszej stronie. A nie prosiłem o pomoc w szukaniu stron na których są opisy, więc proszę o odpowiedzi osoby które mają coś do powiedzenia w sprawie a nie które chcą jedynie pouczać.
Zdaje sobie sprawę że można pisać do osób które takie opisy porobiły na innych forach itd itp, na pewno robimy jakieś ruchy w tej sprawie. Bardzo proszę o odpowiedzi w sprawie o którą pytam a nie o aluzje osób które tylko chcą zainstnieć w każdym temacie na forum.
Jezrio powidzkie a dokladnie Giewatów. Nie nurkowalem tam bo dopiero musze zdac na kurs p1 ale widzialem ze jest tam sporo nurków i instruktorów lub Kosewo
[ Dodano: 05-08-2009, 20:22 ]
A i jeszcze zatoka pucka chyba ale to musisz sam zobaczyc w necie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko