Wysłany: 07-09-2003, 00:21 Serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich!
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów, tych nurkujących i nie tylko Dopiero dołączyłem do Waszego grona, ale mam nadzieję, że z czasem uzyskam od Was wiele ciekawych informacji i pożytecznych rad, które pomogą mi przyjemnym - a przede wszystkim bezpiecznym - rozwijaniu pasji, jaką jest oczywiście nurkowanie Pozdrawiam!
Specjalne podziękowania i gorące pozdrowienia dla Doroty i Wojtka z Hurghady, którzy wspólnie umożliwili mi w jak najlepszy i najmilszy sposób rozpoczęcie wielkiej przygody z nurkowaniem Nie mógłbym oczywiście zapomnieć o rewelacyjnym partnerze pierwszych w życiu morskich nurkowań z butlą, a zarazem towarzyszu kursu OWD u Doroty - Piotrku Z.A.D.I.R.-ze. Pozdro!
Piotrek Deszkiewicz
Ostatnio zmieniony przez Capitao 10-09-2003, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
Witaj na Forum! (hm... w zasadzie można powiedzieć: Witajcie)
Serdecznie dziękujemy za pozdrowienia w imieniu Wszystkich Forumowiczów...
Dziękujemy również za miłe słowa skierowane do nas bezposrednio - w tym wypadku (Wasz kurs) cała przyjemność leżała po naszej stronie... Osiągniętych przez Was wyników, zarówno teoretycznych jak i praktycznych można tylko pozazdrościć
Mamy nadzieję, że już wkrótce dacie z siebie więcej, na teraz również Waszym Forum...
Wysłany: 07-09-2003, 20:04 Dziekuje za swietne nurkowania Dorocie,Wojtkowi i Piotrkowi.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
I dziekuje za swietna nauke nurkowania Dorocie i Wojtkowi,Jestescie swietni nie moge sie doczekac nastepnego zejscia pod wode razem z wami!!
I dziekuje bardzo swietnemu towarzyszowi Piotrkowi (Capitao).
Mam nadzieje ze juz jak najszybciej zejdziemy razem nasza czworka pod woce w Hurghadzie. Dziekuje Wam Za Swietnie Spedzone Wakacje!!
Pozdrawiam wszystkich i zycze swietnego nurkowania!!
Dzieki Dorota,Wojtek i Piotrek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko