Wysłany: 27-10-2009, 17:46 FILM REKORDZISTA- 235 metrów ZWIASTUN
Kiedy Jacek pierwszy raz pokazał mi zdjęcia ze swojego nurkowania na 235 metrów i zaczął opowiadać historię swoich nurkowań już wiedziałem że powstanie z tego większy materiał
Potem była premiera na Maratonie Filmów Nurkowych podczas Konferencji Nurkowej w Krakowie.
Były oklaski ale były też bardzo ożywiane dyskusje, kontrowersyjne wypowiedzi dotyczące nurkowań głębokich, ryzyka itp.
Były bardzo ciekawe i naprawdę gorące rozmowy .
Wtedy padła decyzja nie tniemy filmu i wstawiamy na youtube. Wydajemy to płycie.
Przepraszam,że troche nie w temacie.
Właśnie zauważyłem, że w trakcie tego nurkowania bohater filmu ma na nogach płetwy...no właśnie, chyba freedivingowe? Zawsze słyszałem, że nurkowie techniczni to tylko jety. Jaki jest cel uzycia takich płetw? Lepsza sterownośc ze względu na dużą ilośc sprzetu?
Dodam, że w kwesti nurkowań technicznych jestem raczej laikiem.
Wysłany: 30-10-2009, 02:29
Dziękuje za wszystkie maile w sprawie płyt.
Wysyłkę zaczniemy 6 listopada
Bardzo proszę piszcie jaki chcecie drugi film na płycie w pierwszym mailu.
Kazda płyta jest robiona indywidualnie dla każdego ma być wyjątkowa zgodnie z waszymi oczekiwaniami.
Szkoda czasu na dodatkowe pytania o drugi film.
Tekst powyżej o kompie na kolowrotku ........słaba aluzja. Polecam film. Wyjaśni twoje wątpliwości.
Przeglądajcie forum w przyszłym tygodniu
Mam absolutną bombe dla nurków ekstremalnych.
Nie słyszałem o większym podwodnym odkryciu w tym roku w Polsce.
Prawdziwa podwodna tajemnica -" TAJEMNICA HOMARA"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko