Witam wszystkich, wraz ze znajomym chcemy wybrać się na Istrie na wraki, chciałbym zapytać czy jest to dobry termin na odwiedzenie tego miejsca, gdyż słyszałem, iż w tym czasie widoczność ze względu na prądy jest kiepska
To dobra wiadomość dla nas. Mam więc dodatkowe pytanie, czy ktoś w tym czasie organizuje wyjazd niekomercyjny na początku maja lub chciałby się przyłączyć do nas. Po wstępnym kontakcie z bazą wiem, iż mile widziane są grupy 8 osobowe. Wtedy można spokojnie zarezerwować sobie wybrane przez nas miejsca nurkowe
jeszcze nie sprecyzowaliśmy terminu, ale na pewno chcieli byśmy wykorzystać i majówkę 1-3 choćby na dojazd. Na miejscu 5-6 dni do wykorzystania jest pakiet 5 dniowy
Karol - jeśli chodzi o transport, to tak jak wspominałem, nie będzie problemu bo ja też wolałbym pojechać dopiero czwartego. Tym bardziej, że wszyscy z Krakau
Do mojego trzech ze szpejem zmieści się bez problemu a koszty paliwa wychodzą dość rozsądnie (ostatnio wyszło 600zł w dwie strony).
Ostatnio zmieniony przez piotr_c 21-02-2010, 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Myślę o czymś podobnym, ale we wrześniu. Mam już odpowiedzi od kilku baz oferujących tam wraki. Chętnym mogę udostępnić. Wszystkie kręcą się w oku 300 eur za 5 dniu dwuwrakowych. Jak przyprowadzę 10 nurków to organizator mam nury za darmo a dla pozostałych 10 % zniżki. Jako, że to wyjazd niekomercyjny, ta "darmowa osoba" też jest dzielona na wszystkich. Gdyby tak załatwiać to jako dwie grupy, jedna w maju, jedna we wrześniu, dało by się byc może wytargować jeszcze lepsze warunki.
Jeśli nie, chętnie skorzystamy z Waszych doświadczeń.
Mam nadzieje że uda mi się zebrać potrzebną grupę i ruszyć w maju, chętnie wtedy podzielę się swymi doświadczeniami. Oczywiście każda opcja połączenia kosztowego naszych wyjazdów jest jak najmilej widziana
Pozdrawiam Andrzej
Cena za nurkowania to 300 euro minus rabat jaki będzie można ustalić po określeniu wielkości grupy. Większość wraków to głębokość 30-40 m także trzeba pamiętać o odpowiednich uprawnieniach i zapasie gazu
Pozdrawiam Andrzej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko