To pomóż mi...potrzebuje małego skafandra..mokrego... wzrost 161 w kapeluszu... niestety jestem malutkim Aniolkiem Bużka
voltandiver [Usunięty]
Wysłany: 01-12-2003, 15:00 Pomoc Aniołkowi!
Drogi Aniołku! Abym mógł ci pomóc muszę znać coś więcej niż twój wzrost, jesteś szczuplutkim aniołkiem naszych czasów czy może rubensowskim? Jeśli nie zechcesz obnażyć się na forum zapraszam gorąco na priva, pogadamy. Pozdrawiam Sławek
Wysłany: 01-12-2003, 15:07 Nie mam nic do ukrycia:-)
Jestem raczej szczuplutkim aniołkiem...:-) wzrost 161 w kapeluszu tak jak pisałam wcześniej:-) waga 49 kg... obwód bioder 91 brzuszka 61 klatki piersiowej 91 wszystko jest w dobrych wymiarach tylko moj wzrost...:-) nie wiem co jeszcze moze sie przydac...napisz a na pewno odpisze... Dziękuję...z góry:-)
Ja tu mam poważna sprawe a Wy zaraz...ehhh tylko jedno w głowie...nio...
nie mam sie czego wstydzic...chyba:-) ja nie narzekam... kurcze chyba zamiast tego ptaka wkoncu musze umiescic tu swoje zdjecie...:-) Buzka...
a co do tego skafandra to mozesz mi w zalacznikach przeslac te zdjecia...
Wysłany: 03-12-2003, 10:09 Kurcze...ptak musi jak na razie zostac...:-(
niestety nie mam chwilowo zadnych programow do obrobki zdjec... moj komp swiruje... a tutaj zeby wstawic zdjecie musi miec ono odpowiednia wielkosc...:-( nawet po obcieciu nie chce mi go przyjac:-( ehhh
Martin jesli az tak bardzo jestes ciekawy to mozesz zobaczyc moje zdjecie... jestem na nich w Chorwacji... zdjecie zrobione tego roku w czerwcu...oczywiscie na obozie nurkowym...:-)
Wysłany: 03-12-2003, 12:44
coz Sandii....musze Ci przyznac racje...
we wszystkim co mowisz
kwestie naszych zdjec moze pomine,
nurka proponuje uskutecznic w najblizsza sobote
a na browarek to bym sie wybral dzis wieczorem
co Ty na to? po 20.30?
moze jeszcze ktos sie dolaczy????
Wysłany: 04-12-2003, 08:50 Dziękuje za zdjecia voltadiver:-)
Pozwol ze skonsultuje sie z rodizcami... i wtedy dam Ci zanc co i jak...zdjecia sa oki... w sumie to jestem z nich nawet bardzo zadowolona... widac ze mam doczynienia ( tak jak to nazwal Kriss) z Profesjonalista:-) buzkaaaa
Poszukuje skafandra mokrego damskiego na osobe 155cm wzrostu moze powiadasz takie rozmiary ?????
Bede wdzieczny za kazda pomoc w znalezieniu czegos tak malego.
Wysłany: 04-12-2003, 15:40 Re: Ale ja już nim jestem!!!
Aniołek napisał/a:
Ja już jestem Aniołkiem- nurkiem...:-)
Czego jeszcze wiecej chciec...
Znowu to samo Kubuś...znowu umawiacie sie beze mnie:-( i tak daleko w dodatku:-(
Tiaaa " aniołek " - może za mało wypiłem hop dzis dziś ale miałem wizję .
a potem cała kolekcja rogów na ścianie i złamanych serc na posadzce - chyba się jeszcze napiję może zobaczę anioły
Czy przypadkiem ten alkohol który piłeś nie był przeterminowany? Bo wiesz czasem jak nie zauważy się daty ważnosci może on wywołać skutki uboczne...halucynacje i tym podobne...i może właśnie dlatego miałeś taką wizję co do mnie:-) hehhe... ja jestem Aniołkiem... może tylko wtedy jak spię, ale jestem...heheh liczy się fakt...
Wiesz, że masz tak samo na nazwisko jak ja? Buźkaaaaaa.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko