Wysłany: 02-12-2003, 12:21 Swieta sie zblizaja !!!!!!
Witam cala brac nurkowa...
jak wszyscy chyba sie orientuja, powli lecz nieuchronnie zblizaja sie swieta. mozna z tej okazji spotkac sie gdzies na jakiejs swiatecznej imprezce...w Krakowie rokrocznie jest taka imprezka,moze jeszcze ktos wiecej tez lubi ubierac pod woda choinke, trzymac sie za raczki dookola drzewka i gwizdac kolendy?
jesli ktos organizuje cos takiego to niech sie pochwali, jesli nie, to moze sami wybierzemy sie na nura z drzewkiem, babkami i swiatlem chemicznym? co Wy ma to?
Kuba
ps. inna sprawa to jakies naprawde duze spotkanie nad woda? moze by sprobowac tak sie spotkac w jakims milym miejscu, zobaczyc tych, ktorych sie dawno nie widzialo, poznac nowe twarze.... bylo by to rowniez swietna okazja poznac czesc "cichych forumowiczow"
Ja też chce ...tylko mam mały problem do Krakowa mam około 700 km...a do Warszawy 500....to nie fer...czemu wszystkie imprezy sa organizowane tak daleko? Moze przyjedziecie do mnie? Buzkaaaaa
Wysłany: 02-12-2003, 14:42
alez Aniolku....
przyjedz...
wiesz, w Warszawie moze byc wiekszy wybor suchaczy
a poza tym to moze napisze bardziej dobitnie...nie chodzi mi o kolejna imprezke typu tak ostro, ze potem rano (ale tak...delikatnie to mozna)
lecz o grzeczny spotkanko....oplatkowe...moze jakies slajdy...powiedzmy ze o taka atmosfere "klubowa"
Kuba
jenny [Usunięty]
Wysłany: 03-12-2003, 00:14
Myślę, że na wyjadową imprezkę najlepszy byłby weekend 13-14 grudnia, bo potem to już czas lądowe chinki kupować i rodziną mniej wodnolubną się zająć.
A jesli bez wyjadu to chyba też nie później niż 18 grudnia. Może nawet wcześniej. Co wy na to?
Wysłany: 03-12-2003, 08:28
o spotkaniu "nad" moge pomyslec.... ilu by bylo chetnych (mozecie mi sie zglosic - na FN lub priv)
13/14 niestety nie spotkamy sie na zadnym "wspolnym wyjezdzie"- mam juz caly weekend zajety....
ja moglbym 20/21.... i tak bede wtedy pod woda, ale mozna by to polaczyc z jakas "wyjatkowa" imprezka
Wysłany: 03-12-2003, 10:00 a gdzie ja się podzieje?
Nie opłaca mi się przyjeżdzać na dwa dni:-( krucho z kasą tak przed świetami...a gdzie przenocuje? ?Ja zapraszam do siebie? blisko do morza i jeziorka ...zawsze jakiegoś nura tez mozna zaplanować...
Wysłany: 04-12-2003, 16:17
wszystko ladnie pieknie
termin tez odpowiedni (od 16.12 mam czas)
tylko nie zapominajcie o pogodzie-jesli bedzie nas duzo to moze warto wziac pod uwage "mete" jakiegos klubu (z zapleczem sanitarno-jedzeniowo-spankowo-sprzetowym)
moze Ci co maja koneksje tu i owdzie podzwonia po swoich kontaktach?
Wysłany: 11-12-2003, 08:19
Cytat:
Kuba...
Co z tym spotkaniem?
niestety krucho...
nie mam na nic czasu (lacznie z organizowaniem spotkania, czytaniem czy pisaniem na FN)
nie dam rady nigdzie za kimkolwiek pobiegac - moze ktos inny by sie zglosil? pogadal np z Jankiem o piwnicy w Henku, zorganizowal paru ludzi, sledzika etc?
w przyszlym tygodniu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko