Wiek: 53 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 6 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: 12-11-2010, 23:47 Bazy Chorwacja Biograd na Moru
Witam
W czerwcu jak zwykle na urlop wyjeżdżam do Chorwacji, tym razem - Biograd na moru.
Kończę OWD i chciałbym tam trochę ponurkować.
Znalazłem kilka baz :
Pytanie : czy ktoś może coś powiedzieć o tych bazach ? Którą warto wybrać ? Czy znacie jakieś inne ? (może być w pobliskim Pakostane).
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Pozdrawiam
Witam!
Miałem tego lata okazję byc przelotem w Biogradzie i dałem tam nura Tez znalazłem te bazy w necie ale na miejscu znalazłem jeszcze inna ale nazwy teraz Ci nie powiem. Idziesz głównym deptakiem i na końcu przy dużych zjeżdzalniach na plaży jest budynek bazy. Ogolnie wszystko ok.pani mówi po ang. umawiasz się i nastepnego dnia wypływasz z portu(blisko promu i st.benzynowej-tam cumuje) lódka całkiem spora większa niż ta z Bougainville(ona cumuje blizej centrum). Instruktorem jest kobieta naprawde sympatyczna i komunikatywna. Fachowiec Naprawde ciekawe nurkowania,wie gdzie co pod wodą pokazać. Sprzęt ok. No i co też ważne taniej niż w pozostalych. Ja ogólnie z czystym sumieniem moge polecić!
Pozdrawiam
Śmiało mogę polecić Nadji-Laguna. Dwa lata temu nurkowaliśmy z tą bazą. To co nas zaskoczyło to Pani mówiąca po Polsku, nie wiem jak jest teraz. Jeśli mówisz po angielsku lub niemiecku to się dogadasz. Jeśli nurkujecie w kilka osób (minimum 2) to można trochę zjechać z ceny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko