Wysłany: 15-02-2011, 09:51 UWAHU - Under Water Human PROMOCJA -20%
Witam
Jestem przedstawicielem marki UWAHU na Polskę. Marka bardzo gorąco została przyjęta na targach nurkowych. Zainteresowanie naszymi produktami przekroczyło nasze najśmielsze oczekiwania. Potwierdziło to nasze przekonanie, że takich produktów brakowało na polskim rynku. Klienci cenili sobie bardzo dobrą jakość produktów oraz niesamowite i niepowtarzalne nadruki na koszulkach.
Postanowiliśmy troszkę przedłużyć okres promocyjny marki do końca lutego i dlatego z hasłem targi2011 zniżka 20% !
Zapraszam i pozdrawiam
Darek Lewandowski
www.uwahu.pl
Kilka uwag:
- ceny mimo promocji mocno "nurkowe"
- zlituj sie chlopie i przeczytaj jeszcze raz zawartosc strony:
http://www.uwahu.pl/content/4-o-nas
masa literowek, skladnia wolajaca o pomste do nieba, bledow stylistycznych po prostu pelno.
Kilka uwag:
- ceny mimo promocji mocno "nurkowe"
- zlituj sie chlopie i przeczytaj jeszcze raz zawartosc strony:
http://www.uwahu.pl/content/4-o-nas
masa literowek, skladnia wolajaca o pomste do nieba, bledow stylistycznych po prostu pelno.
- ale koszulki fajne )
pzdr
Witam
Na stronie jest dużo niedociągnięć i błędów. Zdaje sobie z tego sprawę i w miarę możliwości usuwam te błędy. Sklep powstał w kilka dni i nie było czasu, żeby go "doszlifować". Zależało mi, żeby był gotowy na targi.
Myślę, że z cenami nie jest tak źle. Na koszulki z poprzedniej kolekcji już jest promocja 10% + promocja na hasło targi2011 20% daje 30% zniżki ! Te koszulki cieszyły się dużym zainteresowaniem na targach. Warto się zastanowić nad zakupem ich bo zostało po kilka sztuk z każdego rodzaju.
Na razie nie podpisałem żadnej umowy ze sklepami stacjonarnymi na współpracę dlatego mogę zrobić taką promocję. Jak marka pokaże się w sklepach nurkowych już nie będzie takich promocji.
... a koszulki fajne! Wiem
Pozdrawiam
Darek
[ Dodano: 24-02-2011, 15:26 ]
promocja jeszcze tylko przez 5 dni (do końca lutego)
Zapraszam !
[ Dodano: 08-03-2011, 14:35 ]
Witam
Promocja potrwa jeszcze do końca marca rabat 20% na hasło nuras.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko