Wysłany: 20-09-2011, 13:11 Wraki z innych miejsc niż Hel
Witam!
Takie mam pytanko,czy gdzieś w okolicach Kołobrzegu, Darłowa, Słupska jest opcja wypłynięcia na wraki? Znalazlem kilka propozycji ale są to duże jednostki, a chodzi mi bardziej o coś mniejszego tak żeby można było popłynąć w dwie trzy osoby...
Wysłany: 11-12-2011, 17:10 Wraki borholm
Powoli zbieramy ekipe na wyjazd na fu shan hai
Opis np Tu
Potrzeba min 15 osob i dobrej pogody, termin jeszcze niesprecyzowany, zobaczymy jak sie pogoda uksztaltuje.
2dni 4nurki , koszty wstepnie ok 1k zl. , w tym 3posilki dziennie i spanie
jak sobie posiedzisz 3 dni w porcie to docenisz oslonieta zatoke. na szczescie z ustki do jastarni nie jest tak daleko - rano w trase, 2 nury i na kolacje zdazysz na kwatere - wybierajac sie nad pelne morze wkalkuluj czestsze sztormy.
Wiem- nie musisz mi tego mówic , nie raz planowalismy tankowca i pogłebiarke a wychodzil trałowiec i abille , no ale jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz- a jak wychodzi ze sie nie da wypłynąc to spokojnie bez stresu mozna sie juz oddac innym przyjemnością
Wysłany: 12-04-2012, 10:46
Witam ja też się podepnę do tematu,interesuje mnie rejon Dziwnowa, Dziwnówka.Czy jest jakaś baza nurkowa?Jadę z rodzinką i tylko ja nurkuję więc muszę się do kogoś przykleić
Trochę wiedzy na temat tego http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=3159
i już można coś zaplanować fajnego. Decyzja o wypłynięciu podejmowana jest z dnia na dzień, czyli stand by. Często problemem są wędkarze - priorytetowa z wielu względów grupa docelowa dla posiadaczy łodzi. Da się i owszem zorganizować nurkowania ale w grę głównie wchodzi dzień roboczy. I tu jest następny problem z obsadą łodzi. Pływamy z Łeby
przeważnie we dwóch i przeważnie na środek morza .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko