Już macie przestanę bo se jaja robicie z czarnokrzyzowcow
Ja się staram zachowywać powagę. Co prawda
hubert68 napisał/a:
Natomiast nie będą (chyba) mieli wstępu koledzy, u których hasło GUE wywołuje pianę na ustach ani ci, którzy wszystko wiedzą w temacie GUE i gotowi są zatwardziale krytykować organizację i sposób nurkowania, choć ich wiedza jest oparta na tym, co sąsiadka zasłyszała w pralni.
więc póki co nad działem wisi jakaś groźba reglamentacji, ale mam nadzieję, że jeżeli nie będę robił rzeczy, które w oczywisty sposób godzą w dobre imię GUE w Polsce (np. takich jak kwestionowanie przewodniej roli żabki wstecznej w nurkowaniu, oddychanie powietrzem atmosferycznym czy dokuczanie na forum hubertowi68), to nikt mnie stąd nie wyrzuci
Może faktycznie ktoś się pokusi o "mowę" powitalną.
Może kilka słów na temat tego, do czego dział będzie służył, itp ?
A wiec: Witam
Moze byc?
Dalsza czesc mowy powitalnej jest jeszcze w produkcji, znajac nasze tempo pisania przemow... na razie powyzsza wersja musi Wam wystarczyc.
W jakim celu powstal ten dzial?
Glownie tak jak napisal Hubert - promowanie GUE przez oddzielne forum jest tylko jednym ze sposobow. Zagladaja tam osoby, ktore wiedza, ze takie miejsce istnieje.
Dyskutowanie o GUE na forum, ktore ma znacznie wieksza grupe odbiorcow, moze miec wiekszy efekt, a o to chyba nam tutaj chodzi?
Dlatego bogate w pokretna merytoryke posty w stylu Toma-eMa sa tu najmniej pozadane.
Dostep do pisania na podforum maja wszyscy uzytkownicy FN (mam nadzieje, ze nikt nie ma klopotow z pisaniem tutaj - jesli tak, prosze dac znac na PW). Podobny skutek maja tez ostrzezenia przyznawane na tym podforum - maja zastosowanie na calym FN , do zablokowania konta uzytkownika wlacznie.
Mam wiec nadzieje, ze agresorzy i prowokatorzy wezma to pod uwage przy publikowaniu swoich racji - liczymy na merytoryczne wypowiedzi oraz na okazywanie szacunku dla dyskusji i wspol-dyskutantow. Humor i wyrozumialosc przy czytaniu wypowiedzi innych - wskazane.
Jak juz ktos zauwazyl, GUE i DIR w koncu dorobilo sie swojego "kącika" nawet na najwiekszym poskim forum nurkowym, wiec przedstawiciele "dlugiego weza" i twinsetu beda pewnie od tej pory mniej rzucac sie w oczy w innych dzialach.
Chcieliscie tego - czy nie, GUE zakrada sie pod wasze drzwi i skrobie do drzwi kuchennych, za niedlugo bedziemy tez na balkonie i w piwnicy...
Wiek: 62 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3728 Skąd: Katowice
Wysłany: 22-11-2011, 01:27
bann napisał/a:
Dlatego bogate w pokretna merytoryke posty w stylu Toma-eMa sa tu najmniej pozadane
Nie zauważyłem tego zastrzeżenia wcześniej, zatem przepraszam wszystkich za jakieś swoje wpisy w tym dziale, prosze o ich wykasowanie, już zabieram swoje zabawki i wynoszę się do innej piaskownicy.
Nie zauważyłem tego zastrzeżenia wcześniej, zatem przepraszam wszystkich za jakieś swoje wpisy w tym dziale, prosze o ich wykasowanie, już zabieram swoje zabawki i wynoszę się do innej piaskownicy.
Na Zakrzówku "persona non grata", teraz tutaj też, co Ty Tomek w sobie masz takiego? Strach Cię gdzieś spotkać nad wodą.
Wysłany: 22-11-2011, 10:48
Od zarania dziejów w "pewnych" kręgach źle widziana była krytyka i samodzielne myślenie.
System "nie mądrzyj się, bo my wiemy lepiej" był tego mottem.
Te "pewne kręgi" zawsze kończyły tak samo. Jako wspomnienia, ewentualnie rozdział w podręczniku historii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko