Wysłany: 10-08-2004, 21:47 Naklejka Forum Nuras
Czy zdarza sie Wam ze widzicie samochod z naklejonym nurkiem na obcyh rejestracjach i zastanawicie sie czy moze przypadkiem nie jest to ktos z Forum ?? Mi sie to zdarza (wiem jest sie nienormalnym...). Dlatego wpadlem na pomysl ze moglibysmy zrobic sobie jakies nakleji z logo Forum i ponaklejac na auta zebysmy latwiej mogli siebie poznac...
Co o tym sadzicie ?? Czekam na opine...
Njoy [Usunięty]
Wysłany: 10-08-2004, 22:01
Witam!
Jestem za!!!!!!!!!!Mysle ze jest to nie zly pomysł.Trzeba cos pomyslec.Dowiem sie gdzie i za ile mozna zamowic naklejki.Co z szata graficzna,zlecamy projekt do jakiegos studia graficznego czy oglaszamy konkursm na forum,hihihi.
Pozdrawiam,Michal
a tak na marginesie:
w swoich postach pytasz o wiele spraw omawianych wielokrotnie na Forum. Może byłoby dobrym pomysłem skorzystać czasem z funkcji "Szukaj"?
No niby racja.Weźcie jednak po uwagę że liczne osoby nie pamietają tych zamierzchłych czasów albo ich na forum w tym czasie jeszcze nie było(vide ja)
Pozdrawiam
Czarek (PROF) Kędzia
Wysłany: 10-08-2004, 22:50 Re: Naklejka Forum Nuras
Sonny napisał/a:
Dlatego wpadlem na pomysl ze moglibysmy zrobic sobie jakies nakleji z logo Forum i ponaklejac na auta zebysmy latwiej mogli siebie poznac...
Jak juz chyba napisali DiW naklejki są zaprojektowane i były swojego czasu dostępne.
A z tego co pamietam (megalomania mi się włączyła ) to chyba jedynym samochodem z trójmiasta z naklejką FN jest mój samochód
Ale oczywiście mogę się mylić - co ludzką rzeczą jest...
Sądzę że to pytanie należałoby zadać DarkowiS.
Zapewne będzie wiedział najwięcej na ten temat ponieważ naklejki otrzytmaliśmy właśnie od Niego
Njoy [Usunięty]
Wysłany: 10-08-2004, 23:23
Witajcie!
Fak faktem jestem krociutko na forum.Wiecej czytam niz pisze.Do starszych postow nie zagladalem,moze do paru,hihiCo do naklejek forumowych,jesli tak owe sa to chetnie zakupie.
Pozdrowionka!!!!!
Wysłany: 10-08-2004, 23:48
Przejrzalem temat do ktorego dali mi link DiW. Tam tez sa wzory naklajek ktore wybrano...musicie sami zobaczyc bo jeszcze nie wiem jak sie wkleja zdjecia z dyku twardego (musi mnie ktos nauczyc...)
Ktore wydrukowano nie wiem, czy sa jeszcze dostepne tez nie wiem - trzeba poprsic Darka zeby sie odezwal w tej sprawie...a jak drugi po Bogu przemowi do nas to wszystko bedzie jasne...
I mysle ze mogloby byc tak jak poprzednio ze beda do kupienia / odebrania na spotkaniu Forum Nuras...
Czy zdarza sie Wam ze widzicie samochod z naklejonym nurkiem na obcyh rejestracjach i zastanawicie sie czy moze przypadkiem nie jest to ktos z Forum ??
wlasnie jezdze samochodem(Citroen XM kombi) na obcych tablicach(litewskie) naklejony nurek jak ktos widzial to wlasnie ja z FN. A tak na marginesie to zdarza sie ze widze takowe samochody nawet w soim miescie.
Wysłany: 11-08-2004, 08:02
Naklejki byly rozdawane na naszych poprzednich zlotach...
sadze, ze na tym rowniez bedzie mozna je otrzymac - mam racje Darku?
czyli jest to kolejny powod by sie zjawic na zlocie
No niby racja.Weźcie jednak po uwagę że liczne osoby nie pamietają tych zamierzchłych czasów albo ich na forum w tym czasie jeszcze nie było(vide ja)
też tak mi się wydaje - temat jest sprzed ponad roku; dołączyłem - jak widać po lewej, ale nic to......
..... jeśli temat powróciłby do łask - bardzo chętnie się dołączę i dorzucę jakiś pomysł
Ryszard [Usunięty]
Wysłany: 11-08-2004, 17:56
A czy duża jest ta naklejka sorki, ale ja mam mały samochód
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko