Wiek: 61 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 2349 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22-01-2014, 10:30
Ajgor napisał/a:
A ja się wszystkim chwalę, że się całowałem z delfinem
eeetam nie przejmuje się każdemu sie moze zdarzyć, powiedz ze nie pamietasz i już. Każdy kogoś caluje, sa na wet tacy co caluja swoje odbicie w lusterku....... tak że delfin to maly pikuś
No tak. Ale jak by po takim całowaniu nabrał na mnie ochoty? To było w zamkniętym basenie. Nie wiem, czy bym uciekl. Zagrożenie było blisko, a ja nie zdawałem sobie sprawy
O Matko i córko. A ja się wszystkim chwalę, że się całowałem z delfinem. Nigdy więcej tego nie zrobię
Ale z języczkiem ? I skąd pewność , że to był "on" ?
Żebyś wiedział, ilu ludzi już mnie o to pytało hihihi
A jeśli u ludzi to zoofilia, to u delfinów chyba homofilia
Tu macie filmik z tego zboczonego wydarzenia:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko