Ok , po prostu jeszcze nie obyłem się z panującymi tu zasadami .
Jaros4 - ja wiem , na Janosika , z nienacka zawsze można ale czy kiedyś będzie normalnie?
W ogóle dziwne że Oświęcim jeszcze nie dorobił się jeszcze choć "kółka" nurkowego. Pozbierało by się co najmniej 10 ludzi.
no nie na janosika,bo nikt nikomu nosa nie lamie.jest szkolka,kolega prowadzi kursy,ale jak zapewne zauwazyles okolica za bogata nie jest wiec ludziska gonia za pieniadzem raczej niz za czem innem...kruki widzisz z okna,wiec jak zauwazysz czerwone auto to wbijaj...
A wiesz że jak przejeżdża niedaleko mnie czerwone i sportowe autko to się zastanawiam czy to aby nie Ty? Bo do "transportowca" który stoi przeważnie koło Lidla to już oko przyzwyczaiłem
A co do pogoni za kasą to sam jestem przykładem że by się chciało a nie ma kiedy bo praca , praca i jeszcze raz praca. Dzień za dniem i spokojnie się uzbiera dobry rok bez moczenia .
Teraz tak myślę że nie potrzebnie puściłem na allegro tego twina 2x4L . Przydałby się na nura na Krukach.
KasiaK napisał/a:
Takie wątki zakładamy na forum ogólnym, a nie w "bez moderacji".
dziękuję za uwagę
miło dostać płetwą po plecach od ładnej nuraski
Ostatnio zmieniony przez connan1973 19-04-2013, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
A co Wy na to gdybyśmy któregoś dnia po prostu się umówili i zanurkowali tam?
Przyznaję że strasznie mnie korci żeby zobaczyć co tam się kryje pod powierzchnią.
A co Wy na to gdybyśmy któregoś dnia po prostu się umówili i zanurkowali tam?
Przyznaję że strasznie mnie korci żeby zobaczyć co tam się kryje pod powierzchnią.
Ekipka chyba
Ale fakt , jakby pozbierać wszystkich nurasów i nuraski z Oświęcimia to byłaby ekipa.
Ja do piątku mam wolne więc szansę mam wtedy. Potem mam roboty że nie będę miał możliwości na dłuższe wolne. W każdym razie będzie mi ciężko.
Ostatnio zmieniony przez connan1973 22-04-2013, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Z racji tego że nie mam kompletu , muszę się "podpierać" brakującymi elementami z CN Kraken-a . Także w piątek z Jarosem4 na Zakrzówku będziemy , w sumie cały dzień bo trzeba doliczyć dojazd w obie strony. Natomiast , owszem planowałem by skoczyć na Kruki lecz nie będę miał jak oddać sprzętu w sobotę więc ten pomysł odpada. Na tą sobotę beze mnie. Nie wiem jak Jaros4 ale chyba pracuje więc małe szanse. Ale niech lepiej On się wypowie bo możliwe że mi się źle wydaje.
Ja w każdym bądź razie odpadam w tą sobotę choć mam wolne.
Wysłany: 27-04-2013, 09:07 Jezioka Kruki w Oświęcimiu
Witam wszystkich z Oświęcimia jestem za tym aby w końcu założyć choćby mały klubik. A co myślicie o nurze na żwirowni na Dworach; dajcie znać jeżeli ktoś tam nurkował jak tam jest. Zapraszam na nura dzis o 21 00 na basenie w Tychach organizowane przez krakowski klub Nototenia.Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko