Zauważyliście moze ,tak gdzieś ok.250m,oba przyzady na prawej rece były w jednej płaszczyżnie,wskazania roznily sie o ok.5m,ale na gl 30> to bedzie chyba nie wiecej jak 40cm?
Brawo dla Starnasia,to już jest jakiś "inny wymiar"...
Wiek: 46 Dołączył: 01 Maj 2007 Posty: 119 Skąd: KRAB Kraków
Wysłany: 17-09-2015, 09:59
jaros4 napisał/a:
Zauważyliście moze ,tak gdzieś ok.250m,oba przyzady na prawej rece były w jednej płaszczyżnie,wskazania roznily sie o ok.5m,ale na gl 30> to bedzie chyba nie wiecej jak 40cm?
pewnie jeden miał wykalibrowany na słoną a drugi na słodką wodę. przy TYCH głębokościach to już robi sporą różnicę
Respect i gratulacje
Ostatnio zmieniony przez Bartolomeo 17-09-2015, 09:59, w całości zmieniany 1 raz
Pokłony i wielki respekt, to jest na pewno inny wymiar i do tego na sprzętach własnoręcznie składanych o ile się nie mylę.
jaros4 napisał/a:
X1 262 / Eon 256 ale z tego co pamiętam z poprzednich relacji to Starnaś ma problemy z ustawieniami słona/słodka na komputerach. I pewnie stąd te różnice. To oczywiście żart, gdyby nie wszyscy załapali i zaraz posypały by się na mnie gromy.
W ogóle te Jego filmy i nurkowania to nijak nie zgadzają z naszymi opiniami/doświadczeniami na naszym forum. Hmm... pewnie Facet nie wie jak się nura w necie i co się może wydarzyć i pójść nie tak
Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Starnasia
Pozdrawiam
Stegano ja myślę, że ta wypowiedź wolanda to było... jakby to napisać... jednak uznanie!: )) Tylko w jakże polskim stylu! Takie mamy czasy.. niestety. A co do Starnasia. Szacun. Wyluzowny gość, który do tego robi.. fajne rzeczy.
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 18-09-2015, 07:45
Gryzli napisał/a:
Tylko w jakże polskim stylu!
I tu się nie zgodzę . Styl nie jest polski tylko chamski , ot język grupy społecznej ..... "inteligentnych inaczej " , którzy nie znają używanych powszechnie słów do wyrażania swoich myśli i emocji. Najczęściej wystarcza im do codziennego użytku kilka , kilkanaście wyrażeń do przekazywania swoich, jakże głębokich przemyśleń.
Gratulacje dla Krzyśka !!
Ostatnio zmieniony przez piotrkw 18-09-2015, 07:53, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 18-09-2015, 19:45
chcę przeprosić purystów językowych, których uraził sposób w jaki wyraziłem podziw dla dokonań wielkiego nurka, który rozsławia Polskę w świecie
moja niezbyt wysublimowana wypowiedź wynika z cech osobowości, bardzo emocjonalnego postrzegania świata
niech Neptun pomoże wam przezwyciężać comiesięczny stres i abyście nigdy nie założyli płetwy lewej na prawą nogę a wasze dżakiety równo się pompowały
z poważaniem
Robert
PS
naprawdę kiedyś słyszałem, że nawet nurek używał słowa na K, choć zapewne trudno w to uwierzyć
chcę przeprosić purystów językowych, których uraził sposób w jaki wyraziłem podziw dla dokonań wielkiego nurka, który rozsławia Polskę w świecie
moja niezbyt wysublimowana wypowiedź wynika z cech osobowości, bardzo emocjonalnego postrzegania świata
niech Neptun pomoże wam przezwyciężać comiesięczny stres i abyście nigdy nie założyli płetwy lewej na prawą nogę a wasze dżakiety równo się pompowały
z poważaniem
Robert
PS
naprawdę kiedyś słyszałem, że nawet nurek używał słowa na K, choć zapewne trudno w to uwierzyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko