Wysłany: 17-09-2016, 12:52 Największy nurkowy sklep stacjonarny w Warszawie - gdzie?
Dzień dobry.
Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Warszawie jest największy, stacjonarny sklep nurkowy z dużym wyborem pianek, masek, butów, płetw -gdzie można to wszystko najlepiej przymierzyć i dopasować.
Szukałem w wyszukiwarce, tego czego szukam - brak.
pozdrawiam.
*Edit
*Dodalem "nurkowy" w opisie, dla wyszukiwarek na przyszłość
Ostatnio zmieniony przez xpartisanx 17-09-2016, 13:07, w całości zmieniany 1 raz
Hej Pawle.
Dziękuje za odpowiedź Byłem na stronie i faktycznie mozna tam dobrac pianki, maski.
Wciąż mam jednak nadzieję, że jest w Warszawie sklep nurkowy z prawdziwego zdarzenia (może byłem nieprecyzyjny w poprzednim poście) gdzie znajdę i przymierzę sobie tez Ghosta, dopasuje kieszenie, z maska bede mial troche większy wybor (dobrze mi się nosiło Tuse, acz sobie uszkodziłem niestety w czasie transportu) Zastanawiam sie czy nie przyda mi sie mocniejsza latarka... itd, wiesz, chodzi mi o taki porządniejszy sklep nurkowy.
Moze więc doprecyzuję pytanie - jest w Warszawie jakikolwiek większy, stacjonarny sklep nurkowy z prawdziwego zdarzenia?
Pytam, bo nie jestem z Warszawy, a niedługo lecę tam na trzy dni, pomyślałem sobie, że to dobra okazja na zakupy.
Wiek: 61 Dołączył: 29 Maj 2013 Posty: 431 Skąd: tak z grubsza Toruń
Wysłany: 18-09-2016, 14:07
xpartisanx napisał/a:
Moze więc doprecyzuję pytanie - jest w Warszawie jakikolwiek większy, stacjonarny sklep nurkowy z prawdziwego zdarzenia?
Na takie pytanie nie odpowiem.
Z moich osobistych poszukiwań - w samej Warszawie znalazłem kilka "fizycznie" istniejących, stacjonarnych sklepów nurkowych, o różnej wielkości i asortymencie, kolejność przypadkowa:
1) CN Pijawka - sklep Geo-graf - ul. Puławska 84
2) Diveproject - ul. Kutnowska 21a (na Pradze)
3) Nowa Ama na Batorego - niestety, zdaje się że już od roku nie istnieje
Jest jeszcze kilka, w których byłem ale nazw i adresów nie pamiętam, oraz kilka które niby są, ale pod podanymi w necie adresami "fizycznych sklepów stacjonarnych" nie znalazłem.
Maran - dzięki, sprawdzę
Fiktor, dzięki, ale na tej liscie sa tez kluby nurkowe, które na wieszku maja jedna pianke i płetwe
Jacek - dzięki, przejadę się po tych sklepach, jak znajdę coś jeszcze sam, to wrzucę
Spróbuj jeszcze Nurtech http://www.nurtech.pl
Sa przy placu Zawiszy za budynkiem milenium plaza czyli samo centrum Warszawy
Ostatnio sie przebudowali i jest naprawde spory sklep z duża ilością sprzętu na miejscu.
Akcji typu maski pletwy do przymierzenia jest sporo. I obsługa miła i kompetentna.
Maja tez sprzet dla zaawansowanych robią tez legalizacje flaszek itd
24-25.09 odbędą się Demo Days na Zakrzówku w Krakowie, można poprzymierzać, kupić i przetestować np. skafandry, jackety/skrzydła, ocieplacze itd. pod wodą.
Na ostatnich DD wystawiali się: Xdeep, Santi, Bare, Kwark, Typhoon i inni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko