Wysłany: 19-09-2004, 16:01 Podziekowania dla Adminow za zlot!!!!!!
Wrocilam juz do domu i od razu siadam do kompa by podziekowac Darkowi i Gosi za zorganizowanie zjazdu.
Co tu duzo gadac - bylo super!!!!!
Licze, ze nasz nadworny pisarz - Kuba - opisze zjazd szczegolowo. W kazdym razie nurkowalismy, bawilismy sie i w ogole.
Adminom jeszcze raz WIELKIE DZIEKI
Mania
PS. Podobno strasznie sie darlam na ognisku - obiecuje, ze wiecej nie bede
Wysłany: 19-09-2004, 18:12
Do podziekowan i ja sie dołaczam - bylo naprawde SUPER !!. Darek i Gosia okazali sie urodzonymi organizatorami - wszystko dopiete na ostatni guzik i nic nie zawiodło...
Teraz juz wiem jak wszyscy wygladaja...
Dzieki temu spotakaniu wiele sie dowiedzialem potestowalem sprzet SCUBATECHa i co chyba najwazniejsze (z "testowania") zanurkowalem pierwszy raz w twinie z workiem (Halicyon Exploror 55lbs) i bylo super !!
PS.
Mania gdyby nie to twoje krzyki to przy ogisku i w ogole nie bylo by tak klimatycznie...
A dzieki ognisku to sie czlowiek zintegrował... jak nigdzie indziej...
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 19-09-2004, 18:24
Podpisujemy się pod Manią czwororącz i oblewamy rumieńcem , cośmy chcieli dać w długą przed pamiątkowym zdjęciem. Oczywiście i tu nie zawiodła legendarna organizacja - kiedy chyłkiem przemykaliśmy z bambetlami, zza sosny czujnie wyłonił się DarekS i w krótkich żołnierskich słowach przekonał nas do zmiany planów
Jednym słowem profeska 24h, piszemy się na 4. edycję
Ja takze dolaczam sie do podziekowan.
Darku i Gosiu. Wasz wysilek podjety w zorganizowanie zlotu jest nie do przecenienia. Organizacja wzorowa a nawet wzorcowa.
Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI za wszystko.
PS. Tylko kto mnie wykasowal z grupowego zdjecia?
Sonny, czy to czasami nie Twoja sprawka?
Wysłany: 19-09-2004, 20:19 Podziekowania dla Adminow za zlot!!!!!!
hej hej
Zobaczcie jacy jestesmy zadowoleniiiiiii!!!!!
kurcze było kapitalnie, długo bede to pamietac szczególnie ostatnie ognisko.......
Jeszcze jeden, jeszcze jeden.......
WIELKIE DZIĘKS!
Stopień: Aowd + deep i suchi
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2003 Posty: 356 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 19-09-2004, 21:10
No i ja też mam same pozytywne wspomnienia ze zjazdu. Nawet nasz Admin nie taki brzydki w rzeczywistości.
Zebrałem całkiem pokaźną kolekcję "smyczy". Do kompletu brakuje mi jedynie " Tanie nurkowanie " od Viki, ale bedę o to jej wiercił dziurę w brzuchu . Wynurkowałem tabliczkę do nurkowania i świetnie bawiłem się na ognisku.
Z nurków to nocne było ekscytujące pod względemi wielkości i ilości ryb. Jezioro partęczyny było eksytujące bo nigdy jeszcze nie nurkowałem w warunkach prawie zerowej widocznoci. Ostatnie nurkowanie było ekscytujące bo... nurkowałem w trójce z saaaaamym Adminem
I ode mnie również wielkie dzięki dla ogranizatorów, sponsorów (się wygrało to i tamto ) oraz wszystkich uczestników za atmosferę i wspólne nurki.
Do zobaczenia za rok, być może bliżej Szczecina
W imieniu Tomka Stopyry, firmy SCUBATECH i własnym chciałbym serdecznie pogratulować organizatorom Darkowi i Gosi za stworzenie wspaniałej atmosfery, która pozwoliła na dobrą zabawę w wodzie jak i przy ognisku. Wszystkim obecnym serdecznie dziękuję za ciekawą dyskusje, dobrą zabawę i świetne nurki. Jednocześnie jak już wspomniał Kjar dołożymy wszelkich starań aby następny Zlot Forum odbył się bliżej Szczecina.
Ja jeszcze tylko gwoli wyjasnienia dla tych, ktorych nie bylo. Ta flaszka na zdjeciu to byla nagroda pocieszenia w konkursie piosenkarskim dla Marty i Gosi.
Mania
PS. Szkoda, ze trzeba czekac rok na nastepny zjazd
Wysłany: 19-09-2004, 22:09 miejsce na maj 2005
urwis napisał/a:
Również dołączam się i chylę głowę przed organizatorami.
Maniu nie trzeba czekać rok możemy to zrobić pod koniec maja 2005 a to już blisko>>>>>>>
Jako ten, który nie pojechał, wnoszę piemny wniosek, by nastepny zlot był na przecięciu linii Wrocław-Olsztyn i Szczecin-Rzeszów. Na pewno bedzie wtedy więcej osób...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko