Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:20
Podziekowania dla Adminow za zlot!!!!!!
Autor Wiadomość
Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 16:01   Podziekowania dla Adminow za zlot!!!!!!

Wrocilam juz do domu i od razu siadam do kompa by podziekowac Darkowi i Gosi za zorganizowanie zjazdu.
:hearts:

Co tu duzo gadac - bylo super!!!!!
Licze, ze nasz nadworny pisarz - Kuba - opisze zjazd szczegolowo. W kazdym razie nurkowalismy, bawilismy sie i w ogole.

Adminom jeszcze raz WIELKIE DZIEKI

Mania
PS. Podobno strasznie sie darlam na ognisku - obiecuje, ze wiecej nie bede
:fuck:

DarekS 

Stopień: prawie OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 18:00   

Z piątkowej Gazety Olsztyńskiej

Sonny 

Stopień: Modny bo z IANTD :)
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 18:12   

Do podziekowan i ja sie dołaczam - bylo naprawde SUPER !!. Darek i Gosia okazali sie urodzonymi organizatorami - wszystko dopiete na ostatni guzik i nic nie zawiodło...
Teraz juz wiem jak wszyscy wygladaja... :lol:
Dzieki temu spotakaniu wiele sie dowiedzialem potestowalem sprzet SCUBATECHa i co chyba najwazniejsze (z "testowania") zanurkowalem pierwszy raz :oops: w twinie z workiem (Halicyon Exploror 55lbs) i bylo super !!

PS.
Mania gdyby nie to twoje krzyki to przy ogisku i w ogole nie bylo by tak klimatycznie...
A dzieki ognisku to sie czlowiek zintegrował... :lol: jak nigdzie indziej...

maczaty
[Usunięty]

Wysłany: 19-09-2004, 18:24   

Podpisujemy się pod Manią czwororącz i oblewamy rumieńcem :oops: , cośmy chcieli dać w długą przed pamiątkowym zdjęciem. Oczywiście i tu nie zawiodła legendarna organizacja - kiedy chyłkiem przemykaliśmy z bambetlami, zza sosny czujnie wyłonił się DarekS i w krótkich żołnierskich słowach przekonał nas do zmiany planów :22:

Jednym słowem profeska 24h, piszemy się na 4. edycję :-)

pozdrawiamy
oxum żeńskie i mariusz maczaty

CZACHO 

Stopień: NAUI TMX II
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 18:25   

Czekam z niecierpliwoscia na kolejny spot i mam nadzieje, ze w koncu bedzie w terminie, ktory mi nie bedzie kolidowal ze studiami :(

DarekS 

Stopień: prawie OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 19:02   

Sonny napisał/a:
Teraz juz wiem jak wszyscy wygladaja... :lol:

Jest nas już 1488 więc wiesz jak wygląda ok. 8% użytkowników FN

Marcin B 

Wysłany: 19-09-2004, 20:00   

My też dziękujemy za wspaniale spędzony czas :cool: naprawdę było warto :multi:
Darek dzięki za :help: ( to Edi :-D )

Marcin i Edi

Beny 

Stopień: AOWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 20:06   

Ja takze dolaczam sie do podziekowan.
Darku i Gosiu. Wasz wysilek podjety w zorganizowanie zlotu jest nie do przecenienia. Organizacja wzorowa a nawet wzorcowa.
Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI za wszystko.

PS. Tylko kto mnie wykasowal z grupowego zdjecia?
Sonny, czy to czasami nie Twoja sprawka? :-D

pozdrawiam. Beny

Olas 

Stopień: CMAS***
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 20:10   

Oczywiście tak jak moi przedpiscy dziękuję, dziękuję, dziękuję. Było fajosko i w ogóle...

I ja tam byłem karkówkę jadłem i piwo piłem, bawiłem się z Nimi społem aż zasnąłem gdzieś pod stołem...
Ostatnio zmieniony przez Olas 19-09-2004, 20:30, w całości zmieniany 1 raz  

Izu 

Wysłany: 19-09-2004, 20:19   Podziekowania dla Adminow za zlot!!!!!!

hej hej
Zobaczcie jacy jestesmy zadowoleniiiiiii!!!!!
kurcze było kapitalnie, długo bede to pamietac szczególnie ostatnie ognisko....... ;-) :-D
Jeszcze jeden, jeszcze jeden.......
WIELKIE DZIĘKS!

ukusek 

Stopień: Aowd + deep i suchi
Wysłany: 19-09-2004, 21:10   

No i ja też mam same pozytywne wspomnienia ze zjazdu. Nawet nasz Admin nie taki brzydki w rzeczywistości. :mrgreen:
Zebrałem całkiem pokaźną kolekcję "smyczy". Do kompletu brakuje mi jedynie " Tanie nurkowanie " od Viki, ale bedę o to jej wiercił dziurę w brzuchu ;-) . Wynurkowałem tabliczkę do nurkowania i świetnie bawiłem się na ognisku.
Z nurków to nocne było ekscytujące pod względemi wielkości i ilości ryb. Jezioro partęczyny było eksytujące bo nigdy jeszcze nie nurkowałem w warunkach prawie zerowej widocznoci. Ostatnie nurkowanie było ekscytujące bo... nurkowałem w trójce z saaaaamym Adminem :-D

kjar 

Stopień: MSD
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 21:13   

I ode mnie również wielkie dzięki dla ogranizatorów, sponsorów (się wygrało to i tamto :) ) oraz wszystkich uczestników za atmosferę i wspólne nurki.
Do zobaczenia za rok, być może bliżej Szczecina :idea:

Marta_W 

Stopień: Rescue+EAN
Wysłany: 19-09-2004, 21:18   

No, to tylko pozazdrościć!!! Może następnym razem i mi się uda? Pozdrowienia :)

Marcin Kaczmarek 

Stopień: Resc.;Nit.;Podl.;Su.
Wysłany: 19-09-2004, 21:50   

W imieniu Tomka Stopyry, firmy SCUBATECH i własnym chciałbym serdecznie pogratulować organizatorom Darkowi i Gosi za stworzenie wspaniałej atmosfery, która pozwoliła na dobrą zabawę w wodzie jak i przy ognisku. Wszystkim obecnym serdecznie dziękuję za ciekawą dyskusje, dobrą zabawę i świetne nurki. Jednocześnie jak już wspomniał Kjar dołożymy wszelkich starań aby następny Zlot Forum odbył się bliżej Szczecina.

Przemek 

Stopień: DM+dry suit+nitrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 21:52   

Już zamieściłem dziękczynnego posta, ale raz jeszcze : WIELKIE DZIĘKI DARKU I GOSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrowienia dla wszystkich z którymi miałem okazje nurkować, oraz dla scuba-tech za możliwość przetestowania sprzęciku:]

Do zobaczenia na następnym zjeździe albo i szybciej:>

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 21:54   

Ja jeszcze tylko gwoli wyjasnienia dla tych, ktorych nie bylo. Ta flaszka na zdjeciu to byla nagroda pocieszenia w konkursie piosenkarskim dla Marty i Gosi.
Mania
PS. Szkoda, ze trzeba czekac rok na nastepny zjazd :((((((

Sonny 

Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 21:56   

Cytat:
Jednocześnie jak już wspomniał Kjar dołożymy wszelkich starań aby następny Zlot Forum odbył się bliżej Szczecina.

To moze na polwyspie... :lol: jakies wraczki wychaczymy wtedy.... :cool:
Fajnie bedzie... :lol: :mrgreen: :cool:

urwis 

Stopień: CMAS
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 22:01   

Również dołączam się :cmook: i chylę głowę przed organizatorami.
Maniu nie trzeba czekać rok możemy to zrobić :tam: pod koniec maja 2005 a to już blisko>>>>>>> :pajac:

Te_Pe 

Stopień: IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 22:09   miejsce na maj 2005

urwis napisał/a:
Również dołączam się :cmook: i chylę głowę przed organizatorami.
Maniu nie trzeba czekać rok możemy to zrobić :tam: pod koniec maja 2005 a to już blisko>>>>>>> :pajac:

Jako ten, który nie pojechał, wnoszę piemny wniosek, by nastepny zlot był na przecięciu linii Wrocław-Olsztyn i Szczecin-Rzeszów. Na pewno bedzie wtedy więcej osób...

Aż żal ściska, że mnie tam nie było...

Sonny 

Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 22:11   

Ze tak sie zapytam:A czemu akurat pod koniec maja 2005 ?? (nie, zebym mial cos do daty..poprstu jestem ciekawy... :oops: )

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu