Wysłany: 12-05-2015, 19:32 UWAGA NA OSZUSTA wrona83
Uwaga na oszusta wrona83,!!!!!!!Klaudiusz Siedlaczek FB
Kupiłem od niego torbę,zrobiłem przelew i kontakt sie urwał.
Wytropiłem go na FB i tam tez oszukał kogoś.
Nie odpuszczę szmaciarzowi!!!!!!
Jesli mieliscie z nim kłopoty to piszcie, trzeba eliminować takie jednostki.
"Wysłany: 27-04-2015, 12:15
40+kw?za torbę
[ Dodano: 04-05-2015, 15:30 ]
Czekam na torbę,przelew poszedł.
[ Dodano: 06-05-2015, 12:15 ]
Ponawiam pytanie!!! co z torba za która zapłaciłem?
I ja się podłączam- mnie naciągnął na nóż przez FB- jakieś 70 PLN.
Jak się nie odezwie do piątku to sprawa wędruje do organów ścigania. A skoro nie jestem jedyny, możliwe że i więcej panowie w niebieskich mundurkach znajdą.
Jeżeli ktoś ma problemy z pamięcią, to w ogóel nie powienien się takim rzeczami zajmować! Smutne, ale prawdziwe. Niestety nie wszystko jest dla każdego.
Ja gdybym został oszukany to bym nie darował, bo od 15roku zycia pracuje na siebie i na to by stać mnie było na wszystko czego chcę. i ciężko haruję. Nie szanuję takich ludzi, ze oszukują czy okradają innych.
pzdr
Nie wiem, czy nie ma nowego konta na forum. Użytkownik truteń wystawił ogłoszenie odn. sprzedaży płyty z uprzężą divesystem kevlar. Dokładnie taką samą ofertę dostałem od K.S. jak wystawiłem ogłoszenie odn. kupna czegoś podobnego. To samo wystawione jest na OLX.
Chyba z 2 miesiące zwodzi mnie z wysyłką. Całe szczęście, że znalazłem wpis, że K.S. jest naciągaczem i spróbowałem kupić to za pobraniem. Stwierdził, że nie ma problemu. Po mailach bez odpowiedzi, w końcu stwierdził, że wysłał. Niby zgubił potwierdzenie nadania ale na 100% wysłał. No i idzie to już ponad 2 tygodnie Oczywiście żadnego już kontaktu i odpowiedzi na pytanie. Machnąłem ręką bo nie straciłem kasy. Dzisiaj zobaczyłem takie samo ogłoszenie i nie mogę wyjść z podziwu Nie wiem o co temu gościowi chodzi ale chyba rzeczywiście ma coś z pamięcią
Kupowałem od niego butlę i torbę, trwało to średnio miesiąc.
Widzę, że zmienia nicki.
Działał w jakimś sklepie nurkowym w Katowicach, może go kojarzą w Hydrozagadce lub Enurku.
Policja Ci ch....ja pomoze. Mialem podobne 2 sprawy. Obydwie ciagna sie do tej pory bez szans na pomyslne zakonczenie, pomimo niezbitych dowodow na wplate pieniedzy, informacji z firmy kurierskiej i straty kwoty wyzszej niz pare zlotych.
Mozesz isc do sadu ale adwokaci z Ciebie zedra i naobiecuja ze wygraja sprawe a Ty tylko portfele szmaciarzom wypelnisz i tyle wygrasz a oni powiedza ze jeszcze jest szansa...
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 30-03-2017, 08:09
Nie lepiej udać się do HQ wielu organizacji i zapytać czy to ich oszust ?
Będzie miał czarny PR wszędzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko