Wysłany: 12-10-2004, 20:47 Pozdrowienia dla kierowcy czarnego Cienko-cienko :-)
Jak w temacie
Pozdrawiam kierowcę. A właściwie kierowczynię
Samochodzik miał naklejkę nurka na klapie i na szybie naklejkę FN !
W związku z tym chciałbym podrowić nieznanego kierującego.
Acha. Jeszcze jedno.
Samochód został zaobserwowany w Gdańsku na ul. Słowackiego a dokłedniej na skrzyżowaniu Na Niedźwiedniku
czesc wszystkim miłym wielbicielom czarnego lamborgini diablo!
Zaczne od Arexa- dziekuje juz jestem i pojawiam sie teraz czesciej. Miło bedzie cie zobaczyc na jakims wspólnym forumowo trójmiejskim wypadzie....
Sonny- to nie magisterka.....to były tortury króre sobie zadałam z własnej woli bo mi po magisterce nauki zabrakoło....i sie "nudziłam"hehe. Nigdy wiecej !!!!!takich pomysłów. mam to juz za soba- dyplom z informatyki na PG odbiore za miesiac....a wrazie czego jak bede sie jeszcze nudzic - nauke wybic mi z głowy....
Beny- jak wołga...??? no moze mam jakies ukrainskie pochodzenie ale mój samochód to cos wiecej niz tylko auto...to nieomalze syn wiec nie obrazac!
A tak apropos to udało sie spotkanie forum trójmiasto i okolice? bo ja jakos nie wiem czy doszło do skutku? A moze czekaliscie na mnie?(mam taka nadzieje)!!!!!
Zaczne od Arexa- dziekuje juz jestem i pojawiam sie teraz czesciej. Miło bedzie cie zobaczyc na jakims wspólnym forumowo trójmiejskim wypadzie....
Mi również będzie bardzo miło. Zwłaszcza że ja już Cie widziałem a Ty mnie nie
A tak na marginesie to ja też mam naklejkę FN na swoim wozie. Taka granatowa Thalia
Pozdrawiam wszystkich.
PS. Sony mam nadzieję że się to spotkanie w końcu uda.
Wysłany: 17-10-2004, 11:36
Spotkanie umarlo smiercai natrualna z powodu braku chetnych...Spotaknie mozna zrobic ja tam chetny jestem...Ale trzeba dobrac dobrze termin bo studia juz mi sie rozpoczely i troche malo czasu mam...ale czekam na propozycje...
Izu,
Hmmm... no tak, mozesz nie wiedziec. Kiedy ta tajemnicza czarna wolga siala strach i panike wsrod narodu to Ciebie jeszcze na swiecie nie bylo. Opowiem Ci o niej jak sie spotkamy a musisz wiedziec, ze to bardzo ekscytujaca historia. Po prostu horror
Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 17-10-2004, 11:50
Izu napisał/a:
Sonny- to nie magisterka.....to były tortury króre sobie zadałam z własnej woli bo mi po magisterce nauki zabrakoło....i sie "nudziłam"hehe. Nigdy wiecej !!!!!takich pomysłów. mam to juz za soba- dyplom z informatyki na PG odbiore za miesiac....a wrazie czego jak bede sie jeszcze nudzic - nauke wybic mi z głowy....
SERDECZNE gratulacje IZU a jak trzeba bedzie pomóc to podam pomocną dłoń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko