Proszę o jakieś linki do filmów o nurkowaniu najlepiej jakieś amatorskie. Widziałem ten z kanionu i właśnie chodzi mi o coś takiego.....
Z góry dziękuje.
POZDRAWIAM.
yvette [Usunięty]
Wysłany: 30-10-2004, 15:21
skoro tu juz o filmach,to moze jak ktos zna tutuly jakis filmow a nurkowaniu to niecch tez poda,z checia sciagne sobie i obejrze....
Wysłany: 31-10-2004, 10:18
Kiedyś na stronie Magazynu Nurkowanie były linki do filmów podwodnych. Teraz ich nie znalazłem . Jeżeli uda mi się odszukać na starym kompie to spróbuję je wysłać
Pozdrawiam
Wysłany: 01-11-2004, 14:30
Czyki nie tylko ja mam problem z zapisanie tego na dysku...(Yvette laczy Nas co raz wiecej.... )
Wiec bede wdzieczny za podpowiedz jak to sciagnec na dysk, bo pomyslow mi juz chyba brak
Wysłany: 01-11-2004, 16:18
Teraz juz wszystk dziala, scigam wszystko jak leci...Filmy naprawde sa super, maja tylko jeden minus - sa za krotkie A film z Fokami jest chyba najslodsza rzecza jaka ostatnio widzialem...
Wiek: 50 Dołączył: 23 Mar 2004 Posty: 327 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 01-11-2004, 17:08
Film z fokami jest zarabisty. Ten drugi z innymi "zwierzatkami" tez byl super. Oczywiscie wspaniale byly tez jaskienie... Szkoda, ze muzyka malo urozmaicona.
Wysłany: 01-11-2004, 19:34
Hmm wedlug mnie to wlasnie muzyka czyni z tych fiilmow arcydziela.... moze to dlatego ze uwielbiam Vangelisa itp;]
btw. mi sie bardzo podoba film z dorszowca;]
jelsi ktos ma problemy z filmami to niech da znac to przegram i przesle:]
Wysłany: 01-11-2004, 22:31
Przemek ma racje, muzyka to tez bardzo wazna sprawa, a ta w Tych filmach jest bardzo dobrze dobrana i w polaczeniu z fantastycznym dzwikiem pracy II stopnia daje ten fantastyczny klimat...
Wiek: 50 Dołączył: 23 Mar 2004 Posty: 327 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 01-11-2004, 23:52
Nie no, muzyka OK! Ja tez lubie VANGELIS. Tak sie sklada, ze akurat mam kilka jego plyt z "1492 - Droga do raju" wlacznie. Piszac, ze muzyka moglaby byc bardziej urozmaicona mialem na mysli dokladnie to co napisalem!!!
yvette [Usunięty]
Wysłany: 02-11-2004, 13:18
filmiki sa kapitalne ,bombowe i w ogole cacy,ale dalej nie moge ich zapisac...wyskakuje mi, informacja ze plik zmienil nazwe,albo zostal skasowany
Cytat:
...(Yvette laczy Nas co raz wiecej.... )
szszsz...nie tak na forum
Cytat:
prawą myszką na nazwie pod obrazkiem, zapisz jako - bezproblemowo
nidy rydy
muzyczka faktycznie dobrana jest idealnie....ehh...---> JA CYM TO NA KOMPIE
Zgadzam się, filmy są super. Szkoda, że takie krótkie. Tylko ,że ja chcę więcej....
Może macie jeszcze jakieś linki do filmów ??. Czekam na odpowiedź!!!
POZDRAWIAM !!!!!
yvette [Usunięty]
Wysłany: 03-11-2004, 17:47
jest jest jest jest jest jest!!!!! sciaga sie wlasnie !!! JUPIIII ;]
p.s. ma ktos cos jeszcze? moze tytuly jakis filmow made by wielka wytwornia...chociaz takie maja swoj urok- klapitalne...prosze o wiecej ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko