Wysłany: 22-11-2004, 01:09 "Dzień dobry, jestem z kobry" - nowy użytkownik
Witam wszystkich członków FN.
Poczytałem trochę forum i jestem zadowolny, że mogę się przyłączyć do tak miłego towarzystwa.
Urlop moich marzeń, to:
a) ciepły klimat (powietrze 24-28 stopni, woda 22-26)
b) zestaw ABC
c) ładna fauna i flora podwodna
Aktualnie przygotowuję się do kursu OWD .... między innymi dlatego zawitałem tutaj.
Na chleb zarabiam sobie jako programista komputerowy.
Znak zodiaku "Ryba" (co wiele wyjaśnia).
Przemek, jak masz jakieś pytania z informatyki to pytaj na PW, może coś pomogę (jak tylko będę wiedział).
A jakby co, to ja pomęczę Ciebie w sprawach nurkowych (bo widzę, że kolega zaangażowany na całego).
[ Dodano: 22-11-2004, 21:30 ]
Wiesz co Victoria, kurcze - fajną masz pracę, trochę Ci zazdroszczę.
Ale ... z drugiej strony to ogromna odpowiedzialność.
Wolę jednak zostać przy swoim (chociaż nie ukrywam,że lubię prowadzić zajęcia z uczniami).
Wysłany: 22-11-2004, 22:21
Witaj na Forum...a jesli mowimy juz kto na co sie przygotowuje to ja niby na prawnika...ale nie wiadomo co z tego wyjdzie...
Ale wracajac do tematu...Jezeli masz jakies pytani to smialo...
Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 25-11-2004, 14:46
hehe. A ja juz jestem i nurkiem i informatykiem i to na tyle dlugo ze zdazylem sie tym znudzic (duze projekty zabijaja ) . Informatyka oczywiscie. Na tyle starym nurasem to jeszcze nei jestem.
No ja się zajmuję już 18 lat i jeszcze mnie nie nudzi
Może dlatego, że to kocham
nuras79 [Usunięty]
Wysłany: 26-11-2004, 14:18
przygotowania u mnie również trwają na nura,informatyke skonczyłem w studium policealnym a pózniej studia kierunek rachunkowośc i zarządzanie.
Pozdrawiam ze Śląska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko