Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Podziekowanie za szkolenie dla kobiet
Autor Wiadomość
Victoria 

Stopień: DM, Adv. Nitrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 06-03-2005, 20:57   Podziekowanie za szkolenie dla kobiet

Hej,

Chcialabym podziekowac naszym forumowym przyjaciolom, DiW, za przeprowadzenie bezplatnego szkolenia dla kobiet. Dziekuje im szczegolnie za to, ze mimo, ze sa na urlopie, zechcieli przyjechac do Warszawy i przeprowadzic kilkunastogodzinne szkolenia w sobote i niedziele.

Dziekuje slicznie uczestniczkom - za to, ze wziely udzial w szkoleniu i zechcialy sie podzielic swoimi doswiadczeniami oraz zdolnosciami kulinarnymi.

Bardzo dziekujemy Danielowi i Mariuszowi z firmy ECN za udostepnienie suchych skafandrow BARE w wersji damskiej oraz Agnieszce z Crazy Shark`a za pozyczenie prywatnego ocieplacza BARE - hitu wieczoru.

Dziekuje takze Slawkowi Packo z Techniki Podwodnej za przekazanie CD z filmami dla uczestniczek szkolenia oraz panu Stefanowi Dratwickiemu ze Scuba Service za wypozyczenie elementow sprzetu do cwiczen.

Szersze sprawozdanie wraz ze zdjeciami pojawi sie wkrotce na naszym forum oraz na lamach Magazynu Nurkowanie.
Ostatnio zmieniony przez Victoria 07-03-2005, 00:50, w całości zmieniany 1 raz  

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-03-2005, 00:27   

To ja tez mimo juz poznje godziny - a szkolenie sie skonczylo tak naprawde przed chwila - dolaczam sie do podziekowan.
Nauczylam sie w ciagu tych kilkunastu godzin naprawde wielu przydatnych rzeczy. ocn, Pedro i Trembi - juz Was nie bede ciagle nekac co i jak mam zrobic z wezami, drugimi stopniami, dziurami w piance itd (no moze tylko ponekam Was troche by Wam smutno nie bylo).
Dorocie i Wojtkowi bardzo dziekuje za to, ze poswiecili swoj czas, za cierpliwosci - przepraszam za glupie pytania - i za - mimo zmeczenia - usmiech i chec pomocy.
Mania
PS. Dla czesci z nas wczorajszy wypadek na koparkach byl szokiem, z ktorego nie umialysmy sie otrzasnac. Ale wytrwalysmy w postanowieniu, ze chcemy sie uczyc.

dancing_frog 

Stopień: 3+
Wysłany: 07-03-2005, 13:03   Podziekowanie za szkolenie dla kobiet cd

Doroto i Wojtku dzieki wielkie.
Czesc instruktorow mogloby się od Was wiele nauczyc, bo jak się okazalo problem nie polegal na skomplikowanym zagadnieniu ale bardziej na sposobie i chęci jego przekazu.
Dzięki Wam bede mogla sobie teraz swiadomie skompletowac skrzyneczke z narzedziami oraz czesciami zapasowymi a co wazniejsze ... wiem jak ich uzyc ... :)

Pozdrawiam,
DF

Dorota i Wojtek 

Stopień: Instruktorzy GUE
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-03-2005, 15:19   

Bardzo dziękujemy za miłe słowa :)

Nie sądziliśmy, że trafimy na tak bardzo spragnione wiedzy niewiasty :cool:
Ilość przerobionego matreriału, a także łatwość z jaką wykonywałyście wszystkie ćwiczenia praktczne sprawiła nam dużą i niezwykle milą niespodziankę.

Mamy cichą nadzieję, że nie padłyście ze zmęczenia?
Dla niezorientowanych: dziewczyny wykonywały różne ćwiczenia przez ponad 14 godzin jedynie z krótkimi przerwami na grochówkę, sałatki i inne specjały, których możecie nam pozazdrościć... :22:

Drogie Panie, chcieliśmy Wam serdecznie podziękować za wszelkie krytyczne uwagi, dzięki którym... przygotujemy Wam kolejne tego typu zajęcia :roll:

Jak się okazało warto organizować tego typu spotkania na różnych poziomach zaawansowania i zainteresowania. Szerzej napiszemy o tym w materiale poświęconym naszym zajęciom, a warto będzie do niego zaglądnąć choćby tylko dlatego, żeby dowiedzieć się gdzie jest o-ring, którego nie ma i zobaczyć "klapen-dupen" :22: .

Niewiedzieć dlaczego zapomnieliśmy o podziękowaniach dla Viki i Mani :oops: , które przygotowały całe zaplecze. Dobra robota - jeszcze raz Wielkie Dzięki...

:wave:

Art 

Wysłany: 07-03-2005, 15:32   

Dzięki szkoleniu teraz w końcu moja Miłka zaklei mi rękawicę!

Sam bym to zrobił ale w zasadzie ona teraz jest ekspertem więc boje się, że wyjdzie mi to na "samca" i trzeba będzie kupić nowe rękawice :)

Dziękuję w imieniu Miłki za szkolenie (ona teraz w pracy i bez dostepu do sieci) i oczywiście w swoim bo w końcu przestanę marznąć w palce :mrgreen:

Pozdrawiam

Dorota i Wojtek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 07-03-2005, 16:13   

Art napisał/a:
Sam bym to zrobił...

tiaa...

w zasadzie ja też zawsze sam wymieniam kryzy w suchaczu, tylko, że Dorota wszystko mi z rąk wyrywa :22:

ach te baby... ;-)

rhino 

Stopień: AOWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 07-03-2005, 19:03   dziękuję...

Cześć,
to nie Rhino, to ja , jego lepsza :) , ładniejsza :-D a po szkoleniu to jeszcze i mądrzejsza :lol: druga połowa.
Też pragnę podziękować Dorocie i Wojtkowi za to, że chcieli poświęcić nam swój wolny czas, który tak świetnie spożytkowaliśmy :hammer:
Wielkie dzięki dla Viktorii za pomysł i realizację :spoko:
A na koniec podziękowania dla wspaniałej Mani, gospodyni babskiego spotkania, której strasznie się bałam, a która okazała się suuuuuuuuuuuuper sympatyczną panną !!! :serce:
Pozdrawiam,
Kasia
P.S. „oryginalny” Rhino też był zachwycony możliwością poznania Was wszystkich!! :smokin:

Miłka 

Stopień: P1
Wysłany: 07-03-2005, 19:37   

Ja również bardzo dziękuję. Było fantastycznie, naprawdę. Dziękuję przede wszystkim tym, którzy pomogli mi zrozumieć działanie i budowę tak skomplikowanych (bo nigdy nie rozkręcanych) przeze mnie sprzętów, czyli Dorocie i Wojtkowi. Za cierpliwe tłumaczenie, tego czego nie rozumiałam, za wyczerpujące udzielanie odpowiedzi, za nastrój przy ćwiczeniach bez światła, za całe mnóstwo praktycznych ćwiczeń, ciekawych pomysłów i naukę odpowiedzialności. I jeszcze za wytrzymywanie przez 14 godzin mojej gadatliwej osoby. Jestem pod dużym wrażeniem.

Pragnę więcej!!

I oczywiście Marysi za to,że była bo wspaniała z niej kobieta

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-03-2005, 10:05   

Kobitki...troche przesadzacie....czuje sie zmieszana :oops:
Dzieki wielkie za mile slowa i jeszcze raz dziekuje Dorocie i Wojtkowi oraz Wam. No i Viktorii, ktora wszystko zorganizowala
Mania

Dorota i Wojtek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 08-03-2005, 18:01   

więcej na temat naszych zajęć w temacie:
http://forum-nuras.com/viewtopic.php?p=46647#46647

lobster 

Stopień: zdolny ale leniwy
Wysłany: 08-03-2005, 21:00   

Dorota i Wojtek napisał/a:

w zasadzie ja też zawsze sam wymieniam kryzy w suchaczu, tylko, że Dorota wszystko mi z rąk wyrywa :22:

Moze dlatego ze jak ona zrobi to sie nie odklejaja :mrgreen:

Dorota i Wojtek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 09-03-2005, 09:02   

lobster napisał/a:
Moze dlatego ze jak ona zrobi to sie nie odklejaja

ooo Panie, toż to wazelina przedprzyjazdowa w najczystszej formie...

nieśmiało dodam (Wojtek), że pewnie będziesz chciał skorzystać z mojego najdirowiejszego auta... nie boisz się, że się drzwi odkleją albo inna opona...? :22:

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu