Po prostu na forum niektórzy moają wieksze prawa i możliwości . Już się o tym przekonałem, niestety nie ma rady na UKŁADY !!!
Ps. A co do hurtowych ilości to ktoś jest w błędzie bo nigdy niczego takiego nie zamieszczałem ( chodziło raczej o cene hurtowa a nie o ilość ) - proszę wieć o dokładniejsze czytanie , a jak ktoś niedowidzi to mogę DRUKOWANYMI hehe
Po prostu na forum niektórzy moają wieksze prawa i możliwości . Już się o tym przekonałem, niestety nie ma rady na UKŁADY !!!
Ps. A co do hurtowych ilości to ktoś jest w błędzie bo nigdy niczego takiego nie zamieszczałem ( chodziło raczej o cene hurtowa a nie o ilość ) - proszę wieć o dokładniejsze czytanie , a jak ktoś niedowidzi to mogę DRUKOWANYMI hehe
To moze teraz ja DRUKOWANYMI. Komis sluzy do tego by uzytkownicy Forum chcacy sprzedac swoj sprzet mieli gdzie to oglaszac. Moze nie sprzedajesz hurtowo, ale jako zwykly nuras masz po trzy pianki, 4 automaty i tak dalej - bo tak wygladaja Twoje ogloszenia.
Jesli nadal nie widzisz roznicy to juz sama nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc. Ja mam jeden jacket, a teraz dostalam skrzydlo. Zalozmy, ze chce ten jacket sprzedac (Miłka nie denerwuj sie - nie chce ). Oglaszam to w komisie. Czy Ty sprzedajesz swoj sprzet czy raczej sprzet Twojego centrum i sklepu nurkowago? No bo jesli swoj to czapki z glow - masz go troche. Ciekawe gdzie to wszystko w domu miescisz?
Mania
PS. Juz kiedys proponowalam - porozum sie z Darkiem, zaplac za reklame i bedziesz mogl umieszczac swoje ogloszenia w dowolnej ilosci.
Zgadza się - sprzęt który wystawiam w dziale komis nie należy do mnie.Robię to gdyż jestem o to poproszony przez osoby które chcą sie sprzętu pozbyć ,a nie mają komputera i internetu lub też nie umieją tegoi zrobić.
Często czytam inne ogłoszenia i pod wpływem ich treści raz postanowiłem zamieścić ogłoszenie z kilkoma nowymi skafandrami w cenach hurtowych ( myślałem że skoro inni mogą zamieszczać takie ogłoszenia to ja też - każdy niby ma taklie same prawa na forum ) jednak mój post został usunięty , a posty innych osób w dalszym ciągu sa i pojawiają sie nowe. Gdzie tu sprawiedliwość ??
Wysłany: 17-03-2005, 14:24
Ponieważ wciąż drążysz temat odpowiem Ci inaczej- sprawiedliwości nie ma,równości i demokracji również. Jest to forum prywatne, którego zasady[ i odstępstwa od nich] ustala właściciel- Admin.
Zrób tak jak podała Ci Mania- skontaktuj się z Darkiem, opłać reklamę i problem zniknie.
Jeśli chodzi o post, na który się powołujesz, to zwróć uwagę, że nikt tam nie sprzedaje towaru, a ten kto zamieścił post nie jest właścicielem firmy o której pisze.
Znalazł tani dobry sprzęt , który może służyć do nurkowania i podzielił się tą informacją z innymi -do tego służy między innymi to forum - wymiany informacji.
Ostatnio zmieniony przez nuras5 17-03-2005, 14:55, w całości zmieniany 1 raz
AQUAMANIA [Usunięty]
Wysłany: 17-03-2005, 14:37
Czyli co mam kombinowac ?? Zalogować sie jako nowy użytkownik i polecic sklep - że maja np wyprzedaż skafandrów ?? Do tego to sie sprowadza ?? Człowieku zastanów sie !
No wlasnie. Dziwne, ze nie rozumiesz roznicy. Zalozmy - grzebiac w necie znajde jakas stronke, na ktorej jest fajowy i tani sprzet - to oczywiscie, ze sie nia dziele z innymi. To nie jest ani reklama ani sprzedawanie swoich rzeczy - i tak wlasnie bylo w przypadku przywolywanego przez Ciebie watku.
Nadal czym innym jest zamieszczanie ogloszenia o tym, ze masz dosprzedania 4 pianki funkiel nowki. Bo to jest dzialanie hurtowe i podpada pod kategorie [market].
Pozdro
Mania
AQUAMANIA [Usunięty]
Wysłany: 17-03-2005, 14:48
To był tylko jeden z wielu innych przykładów których pełno na forum.
Zakładamy wiec że ktos napisze że był w jakimś tam sklepie jest tani sprzęt ( np wyprzedaż ) to nie jest to reklama i taki post nie zostanie usunięty ??
Zgadza się - sprzęt który wystawiam w dziale komis nie należy do mnie.Robię to gdyż jestem o to poproszony przez osoby które chcą sie sprzętu pozbyć ,a nie mają komputera i internetu lub też nie umieją tegoi zrobić.
Aquamamania ! FN to nie jest Allegro.
Przejrzałem wszystkie twoje posty. Albo oferujesz wyprzedaż, albo się wściekasz, że ktoś Ci w tym przeszkadza. Wszedłeś do czyjegoś prywatnego forum i pomimo grzecznych uwag i wyjaśnień dalej jesteś oburzony, że tu nie jest tak jak Ty to sobie wyobrażasz.
Wysłany: 17-03-2005, 19:38
Żeby trochę uspokoić emocje, i uniknąć na przyszłość zdziwienia z powodu usuwanych postów w dziale KOMIS proponuję właścicielowi FN zamieszczenie REGULAMINU sprzedaży komisowej. Nie mam zastrzeżeń - jako czytający ogłoszenia- co do sprzętu używanego (w końcu po to jest komis). Macie rację że sprzedaż kilku egzemplarzy nowego sprzętu (np skfandrów czy automatów) jest komercją i tak jak to zostało ustalone na FN powinno trafić do działu REKLAMA. Natomiast uważam, że gdy Darek czy upoważnieni przez niego moderatorzy uznali, że AQUAMANIA przesadza z ofertą powinni dać "żółtą kartkę" z ostrzeżeniem. Nie byłoby takigo zaskoczenia. Maniu - piszesz o ilości posiadanego przez Ciebie sprzętu - zdziwiłabyś się ile można go mieć, nie zawsze jest normą jeden jacket + skrzydło i jedna pianka . A swoją drogą - może jakaś anonimowa ankieta - co kto ma na wyposażeniu - da to ogólne pojęcie jaka jest "średnia" sprzętu na jednego nurka na FN.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko