W zasadzie tylko z drugiej ręki.
Obudowa nie miała dobrej opinii (chodziły słuchy, że zdarzało się jej przeciekać) i została szybko wycofana ze sprzedaży.
W zasadzie tylko z drugiej ręki.
Obudowa nie miała dobrej opinii (chodziły słuchy, że zdarzało się jej przeciekać) i została szybko wycofana ze sprzedaży.
Uuuuu czyli zakup z drugiej reki( bez sprawdzenia) jest dosc ryzykowny.
Ehh ... aparat jest a nie ma obudowy.
Sprzedarz aparatu i kupno nowego z obudowa dosc kosztowna operacja
witam
Uzywałem PT-10 długo i byłem z niej bardzo zadowolony , nigdy nie miałem z nią problemów, jak i moi znajomi ktorzy tez takiej uzywali, nie wiem dlaczego taka opinia o tej obudowie.
..... właśnie sie jej pozbywam bo kupiłem PT 20 ale mam juz chetnego, jesli sie rozmysli to dam znac jesli bedziesz jeszcze zainteresowany zakupem.
witam
Uzywałem PT-10 długo i byłem z niej bardzo zadowolony , nigdy nie miałem z nią problemów, jak i moi znajomi ktorzy tez takiej uzywali, nie wiem dlaczego taka opinia o tej obudowie.
Opinia przytoczona przeze mnie jest opinią zasłyszaną i niesprawdzoną. Nie musi być miarodajna. A bywa też tak, ze zła opinia powstała na podstawie kilku negatywnych przypadków rozchodzi sie łatwo, podczas gdy brak zastrzeżeń, już nie.
Jest (podobno prawdziwa, ale ja tego nie sprawdzałem), że konsument
złą opinię przekazuje ok 7 innym osobom, a dobra opinię tylko ok 3 osobom.
Może coś w tym jest ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko