Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-03-2005, 19:37 Dziekujemy za Zlot :)
Hej,
Podziekowania dla organizatorow - jak zwykle bylo cudownie
Podziekowania dla sponsorow - za super nagrody
Podziekowania dla uczestnikow - za dobry nastroj i zabawe do bialego rana
Przy okazji trzymam kciuki za:
- Aniolka, aby zdrowa wypuscili ja ze szpitala,
- Kube i Manka, aby po kapieli w suchych (ubraniach) nie rozchorowali sie
Bardzo mi bylo milo poznac tych uczestnikow Forum, ktorych jeszcze nie znalam oraz spotkac starych znajomych.
Dzieki i duze buziaki!
Mam nadzieje, ze ci co nie mogli, na nastepne spotkanie juz napewno przyjada
To ja tez szybciutko. Bylo jak zwykle super. Wielkie dzieki dla Adminow - wszystko bylo zorganizowane super!!!!!!!
ocn - owi, Karolowi i Czarkowi za to, ze pierwszy raz w zyciu zobaczylam jak sie robi przerebel. No i jak zwykle niezawodny ocn czyli Rysio czuwal nad nurkujacymi twardzielami - a upalu nie bylo.....
Dzieki wszystkim forumowiczom za dobre humory, sponsorom za nagrody (hmmmm... musze te instrukcje przeczytac zeby wiedziec jak uzywac moj nowy komputer), no i do nastepnego razu.
Mania
Wysłany: 20-03-2005, 20:59
To ja tez sie przylaczam:
Dziekuje Darkowi i wszystkim tym ktorzy brali udzial w organizacji naszego spotkania - bylo super zorganizowane macie u mnie 6+
Dziekuje sponosorom za to ze sie zgodzili byc sponsorami i mieli takie fajne nagrody...co tam komputery i automaty i inne bajery, prawdziwi "Twardziele" wygrali koszulki
Dziekuje tez wszystkim uczestnikom za super atmostefe...normlanie bylo super...
Dziekuje takze wszystkim dziewczyna z przyjazd...dzieki wam bylo jeszcze ciekawej i sympatyczniej, milej i co ja bym bezwas biedny zrobil...
Aniolku - zyczymy szybkiego powotu do zdoriwa...
Milo bylo wasz wszystkich spotkac znow, a takze poznac tyle fajnych osob
Dziekujemy za organizację i ukłony zarówno dla tych, którzy podtrzymując tradycję zeszli pod wodę (szczególny szacunek dla piankowców) jak i dla tych, którzy w pocie czoła pomimo arktycznych warunków wyrąbali przerębel.
Wysłany: 21-03-2005, 08:21
moze i lizusy, ale i ja sie przylacze.
dziekuje wszystkim za swietna zabawe, adminom (i nie tylko) za organizacje jak zwykle swietnego zlotu, no i wszystkim, ktorzy przybyli za to, ze mozna ich bylo spotkac. okazalo sie, ze nawet i taki scaner w realu jest...calkiem znosny i nawet nie pogryzl sie z Mania
dziekuje tez Viki za troske o moje zdrowie. podlodowe w suchym (ubraniu) skonczylo sie na szczescie dobrze - nawet juz prawie udalo mi sie wyschnac
no i przylaczam sie do zyczen zdrowia dla Aniolka. mam nadzieje, ze juz wszystko jest dobrze. dajcie znac ludziska co slychac z dziewczyna.
Juz jestem juz jestem i rowniez pedze z podziekowaniami...
Darkowi za wspaniala organizacje a uczestnikom za naprawde swietna zabawe
Pozdrowionka baaaaardzo serdeczne
Wiek: 46 Dołączył: 13 Mar 2002 Posty: 373 Skąd: Zabrze/Warszawa
Wysłany: 21-03-2005, 09:30
Podziękowań ciąg dalszy
Adminom za organizację, OCN'owi za przygotowanie stanowiska i asekurację (no i za godne zastępowanie organizatorów na początku dnia)
Aniołkowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Ale najserdeczniejsze pozdrowienia i podziękowania należą się Arturowi P (nasz mistrz tańca erotycznego i DIR weryfikator w jednym – z niecierpliwością czekam na zdjęcia
Wysłany: 21-03-2005, 09:32 Forum
Cześć wszystkim!!!!!
To był dobry weekendzik, fajny czas, oby więcej takich spotkań! No i ... Isabelle znów się odezwała na Forum
Pozdrowienia dla wszystkich i dajcoe znać co z Aniłkiem!
Arek M
Nam też było straaaasznie miło - ośrodek bardzo fajny, organizacja super, Nurasy bardzo sympatyczne - czego można chcieć więcej? Nawet ten paskudny wiatr nie popsuł nam humorów
Dziękujemy za świetny weekend - na ten we wrześniu też byśmy chętnie się wybrali.
Mania, jak chcesz, to wpadnij do Sebastiana (Towdi), to ci poopowiada o Darwinie, a jak chcesz na szybko, to u chłopaków na stronie jest instrukcja po polsku, ale okropnie długa - Sebastian by się bardziej streścił z objaśnieniami
Wysłany: 21-03-2005, 09:54
Isabelle napisała
Cytat:
a pomyslec ze mialam wcale nie jechac oj te baby to durne strasznie
Nie darowałbym sobie nie spotkać Cię w realu.... Ale widoczenia tak miało być... a tak swoją drogą to widać po tych postach jak wszyscy "dzielnie" pracują w worku, od samego rana , w poniedziałeczek, hi, hi
Arek M
No, właśnie, ja też nie mogę doczekać się zdjęć - z imprezy wieczornej na pewno będą co najmniej odlotowe
Tylko biedny Aniołek na pewno nie chciałby zobaczyć tego swojego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko