Wysłany: 30-05-2005, 13:02
Mania napisał/a:
Nie odliczaj. wode masz pod nosem. Nie musisz tak jak ja jechac minimum 200 kilometrow....
Mania
Nie wiem dalczego, wszyscy mi ta wode wypominaja...problem Mania polega na tym ze wlasnie sesja sie zaczela i tak chierarchia sie zmienila (tylko na chwile ) i teraz jest tak ze uczelnia jest wazniejsza od nurkowania
Wysłany: 31-05-2005, 12:25
KasiaK napisał/a:
urwis napisał/a:
Jest takie powiedzenie " Jak Ci studia przeszkadzają w nuraniu to je zmień"
albo zrób tak jak ja......skończyłam studia i wzięłam sie za nuranie
tak, tak, wiem....lepiej późno niż wcale
Kasia
p.s.zauważam cudne trzymanie się tematu taki litlle off topic hehehe
Tak to juz jest, ze przy moich postach wiecej jest rozmow towarzyskich niz merytorycznych
Ale tak trzymajac sie tematu...to kurcze mysle ze przy ustawieniu tego Twina to bedzie wesolo
Wysłany: 31-05-2005, 16:07
Przemek Ty nie badz taki Rambo, bo kto teraz nosi magiczny Tytul Mietkiej Faji ??
Beny, spoko, juz mam duuza siatke foliowa i jak cos to twina najpier do siatki a potem do wody...
Wysłany: 31-05-2005, 16:20
Mania ma racje wszystkie ewentulane docinki na moj temat prosze przeniesc do Hyde Park'u, a tu niech zostanie czesc merytoryczna (jesli w ogole istnieje... )
Natomist co do przymiarek to prosze o troche czasu...w weekedn 11-12 moze uda mi sie to zrobic, jesli nie to z pewnoscia w pierwszych dniach po 19 czerwca
I niech Bog ma mnie w opiece, bo czuje ze bedzie sie z czego / kogo smiac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko