Miał miejsce dość niedawno... zaledwie trzy dni temu mimo, że przygotowywałam sie do niego cztery dni w uroczym zakątku świata - praktycznie po drugiej stronie globu....
Lecz nijak się to wszystko miało do osławionego dnia ... Ekscytacja praktycznie przez cały dzień, koledzy na forum uspokajali, udzielali stosownych porad...
I... stało się.... to o czym marzyłam..
Wszelkie obawy minęły jak tylko zanurzyłam się .....A partner, jak na bardziej doświadczonego zadbał o komfort... za co należą mu się serdeczne uściski...
Ps czerwoną gumke- trofeum z pierwszego razu zatrzymam na pamiątkę...
Tigral
Wysłany: 18-07-2005, 20:37
agrest napisał/a:
a jak Ci sie spodobaly nasze wody? bylo wogole cos widac? slyszalem ze na bialym ostatnio kiepsko
J.
Wody jak wody – To nie jest ważne ...
Widoczność 2-3 m. czasami nawet 4 m., ale ważna jest gumka i to się liczy ten PIERWSZY RAZ !!!!, a co do koloru to nie miałem wyboru – jeżeli komuś się nie podoba to niech zwróci się do producenta.
[quote="agrest"]a jak Ci sie spodobaly nasze wody? bylo wogole cos widac? slyszalem ze na bialym ostatnio kiepsko
Agrest - Otoż nasze bajorka są cudne, i nawet ta niedostateczna dla "ślepaka" widoczność nie była aż taka straszna....W wodzie zapomniałam o wszystkim, po prostu zwiedzałam jeziorko
Nie sądziłam, że po malowniczych widoczkach z Egiptowa będę aż tak zachwycona polskimi jeziorkami....
Chriss - Otoż pierwszy raz dotyczył niestety mnie, kolega rescue miał zdecydowanie więcej niż ja doświadczenia ... co w najbliższej przyszłości zamierzam nadrobić....
Ps. A osławiona czerwona gumka będzie do obejrzenia i nawet dotknięcia kiedyś na moich włosach....
Wyobraź sobie, że mimo wszystko chodzi wyłącznie o nurkowanie... a wszystko inne to kwestia uruchomienia zasobów własnej wyobraźni...
Pozdrawiam
Tigral
Wysłany: 22-07-2005, 14:34
Cytat:
Chriss - Otoż pierwszy raz dotyczył niestety mnie, kolega rescue miał zdecydowanie więcej niż ja doświadczenia ... co w najbliższej przyszłości zamierzam nadrobić....
1.Kriss
2.No cóż kolega rescue sprzątnął nam możliwość defloracji nurkowej
3.Teraz to już tylko czekać aż nadrobisz i rozkoszować się nabytą praktyką i techniką w ramach podwodnego partnerstwa oczywiście.
4.Gumki we włosach nie są DIR.
5.Czerwone gumki zawsze pogrubiają wizualnie,czarne wyszczuplają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko