Wysłany: 22-04-2008, 21:34
Mam gdzies troche filmów z Abilki masz jakies konkretne miejsca?można zrobic zrzuty.
A Adam tez powinieneś coś mieć jak nie moje to od Krzycha ,podziel sie z dziewczyną
Pozdr.Sławek
tylko jakoś mi nie idzie w sensie, że mi Go gdzieś wcięło.
no nic. szukam dalej.
dziękuję za chęć pomocy
bez problemu sie wczoraj do niego dodzwonilem
jest na miejscu, wyslij m sms to napewno oddzwoni
tak też właśnie dzisiaj uczyniłam
niestet, podczas nurka na Abille, obudowa Jacka relaksowała się serwisie
więc fot nie ma
heeeeeeeeeeeeelp
Sławku,
byłabym bardzo wdzięczna. O nic konkretnego mi nie chodzi. Po prostu zdjęcia z Abille, które pokazują coś więcej poza nurkiem w świetle latarki
Wysłany: 22-04-2008, 23:10
KasiaK napisał/a:
Sławku,
byłabym bardzo wdzięczna. O nic konkretnego mi nie chodzi. Po prostu zdjęcia z Abille, które pokazują coś więcej poza nurkiem w świetle latarki
Zaczne od znalezienia płytki na której mam nury i sie odezwe ok? Jak Ci sie bardzo spieszy?
S.
Tak przy okazji plyty CD/DVD to nie jest pewne rozwiazanie do przechowywania zdjec na dluzszy czas.
Kiedy nagralem 2 kopie CD z ponad 700 fotkami (zeskanowane zdjecia rodzinne). Proba odczytania po 3-4 latach - z jednego CD - nic, z drugiego jakie 40-60% zdjec.
Sugeruje trzymanie w kilku niezaleznych miejsach :
- CD/DVD
- dysk lokalny
- dysk zewnetrzny (USB)
- serwis internetowy (cos w stylu idrive.com, sharpcastphotos.com, edysk.pl/beckaper itp)
Kiedy nagralem 2 kopie CD z ponad 700 fotkami (zeskanowane zdjecia rodzinne). Proba odczytania po 3-4 latach - z jednego CD - nic, z drugiego jakie 40-60% zdjec.
To chyba przesada - moze zalezy to od jakosci nosnikow, ale moje plyty nagrywane jakies 7-8 lat temu wszystkie chodza. A nagrywalem na najtanszych wtedy dostepnych plytach.
Ale wracajac do tematu KasiK - kilka zdjec z Abille znalazlem tutaj. Mozesz napisac lub zadzwonic do Kuby - moze sie zgodzi na publikacje. Oczywiscie jesli beda Ci takie odpowiadaly.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko