| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Nowa ikonka - SPONSOR FN
Art - 16-10-2004, 14:22 Temat postu: Nowa ikonka - SPONSOR FN Jak pewnie część z Was zauważyła pokazała się nowa ikona przedstawiająca 4 x 5zł i podpis sponsor FN. Postanowiliśmy w ten sposób „uhonorować” osoby które wspomagają wolnymi datkami (każdy w stopniu na jaki pozwala jego budżet) Forum Nuras.
Informacja przy nicku będzie na bieżąco uzupełniana przez DarkaS na podstawie wpłat na konto bądź innych darowizn na rzecz FN – mogę oczywiście występować drobne opóźnienia związane z przepływem informacji których niestety nie unikniemy.
Jeśli ktoś wpłacił pieniądze a nie ma ikonki przez kilka dni proszę o kontakt z DarkiemS.
Będzie jeszcze kilka innych zmian związanych z założeniem fundacji (miejmy nadzieję w niedługim już czasie) i utrzymaniem forum ale to w późniejszym terminie.
Pozdrawiam
kjar - 17-10-2004, 16:12
Tak się zastanawiam, dlaczego DarekS nie jest uhonorowany ikonką sponsora
W końcu to on, jak na razie, najmocniej sponsorował FN. Wnoszę o korektę tej niesprawiedliwości.
maczaty - 18-10-2004, 10:28
| Cytat: | | Jak pewnie część z Was zauważyła pokazała się nowa ikona przedstawiająca 5zł |
ja tam widzę 20
Pewi - 20-10-2004, 13:19 Temat postu: sponsor FN Może kilka informacji jak można sponsorować FN, jakieś konto? jakiś bank? jakiś adres?
Pewi
Mania - 20-10-2004, 13:48
Wszystko jest tutaj:
http://www.forum.jds.pl/viewtopic.php?t=4450
Mania
baca - 25-11-2004, 15:42
Mamm pytanko w sprawie sponsorów ... 04-11-2004 przesłałem pieniążki na wskazane konto a nadal nie mam ikonki Czyżby nie dotarły ?? Miałem pewne problemy z bankiem obsługującym moje konto więc niewykluczone że coś znowu poknocili...
No chyba że za mało ... dopłacę
Poza tym miło jest być wyróżnionym
Pozdrawiam
baca
maczaty - 25-11-2004, 16:09
nie stresuj się, ja też nie mam i nie pękam
Silesian - 25-11-2004, 21:08
...i ja.
Sonny - 25-11-2004, 22:24
Panowie...skromnym trzeba byc..ja tez wyslalem kase ikonki nie mam i miec nie chce...kase wyslalem nie dla ikonki ale by pomoc Darkowi w utrzymaniu Forum...bo przeciez o to chodzi a nie o jakis ikonke czterech 5zlotowek...
DarekS - 25-11-2004, 22:30
| kjar napisał/a: | Tak się zastanawiam, dlaczego DarekS nie jest uhonorowany ikonką sponsora
W końcu to on, jak na razie, najmocniej sponsorował FN. Wnoszę o korektę tej niesprawiedliwości. |
Ja mam też ikonkę, zobacz w moim profilu.
Czekam na resztę danych odnośnie wpłat. Ci którzy wpłacili a nie maja ikonki sponsora proszę o kontakt na PW z podaniem nazwiska który widnieje na przelewie.
kjar - 25-11-2004, 22:46
| DarekS napisał/a: | | Ja mam też ikonkę, zobacz w moim profilu. |
Patrzę i patrzę i nie widzę
Jedyne co zaobserwowałem, to że co kilka dni zmieniasz swój Avatar. Czyżby problemy z tożsamością
DarekS - 25-11-2004, 22:48
Wlaśnie to jest moja ikona
Piotr - Malediwy - 25-11-2004, 23:06
A ja mam fakturę! Tylko nie wiem po co Wspominałem, żeby jej nie przysyłać. Teraz się zrzekam ikonki bo po odjęciu kosztów podatku i wysłania faktury, skromna kwota którą zdecydowałem się przekazać znacznie zmalała...
Chyba, że zrobię kolejny przelew...
baca - 26-11-2004, 00:09
| Sonny napisał/a: | | Panowie...skromnym trzeba byc..ja tez wyslalem kase ikonki nie mam i miec nie chce...kase wyslalem nie dla ikonki ale by pomoc Darkowi w utrzymaniu Forum...bo przeciez o to chodzi a nie o jakis ikonke czterech 5zlotowek... |
Oczywiście że nie chodzi o ikonkę ... chociaż osoby których jej nie mają mogłyby ja uzyskać za pomoca drobnej wpłaty, która by pokryła koszty utrzymania Forum...
Bo w takim razie po co była uruchomiona opcja ikony pięciozłotówek ??
Bardzo mnie cieszy że mogę pomagać utrzymywać Forum i chcę aby więcej osób się do tego dołączyło...
A skromnośc pozostawiam mnichom...
baca
maczaty - 26-11-2004, 10:32
o w dziuplę, trzeba było cicho siedzieć - a tak zostałem się za honorowego krwawicodawcę
waldo - 26-11-2004, 11:03
| baca napisał/a: | ... chociaż osoby których jej nie mają mogłyby ja uzyskać za pomoca drobnej wpłaty, która by pokryła koszty utrzymania Forum...
Bo w takim razie po co była uruchomiona opcja ikony pięciozłotówek ?? |
Czy na pewno dobrze przeczytałeś post, na który odpisałeś ?
Silesian - 26-11-2004, 11:09
...jak miło
baca - 26-11-2004, 12:02
| waldo napisał/a: | Czy na pewno dobrze przeczytałeś post, na który odpisałeś ? |
Przeczytałem dobrze ... widać nie zrozumiałem intencji piszącego...
Swoją drogą nie zrozumiałem widać także tego http://forum.jds.pl/viewtopic.php?t=4491 postu...
Przepraszam że jestem nieskromny ...
baca
|
|