Dzięki uprzejmości OCN, uczestnicy forum mają możliwość potestować worki DirZone oraz DUX.
Na pierwszy rzut otrzymałem do testów :
- worek do pojedynczej butli DIR ZONE Cub Arctic 15l wraz z płytą i uprzężą
- worek do zestawu dwubutlowego DUX EVERES 23
Chętnych do popływania w workach zapraszam na Zakrzówek.
Jeżeli będzie zainteresowanie testami, to Scubatech również przyłączy się do akcji testowania worków i udostępni worki TechDiving.
W weekend jestem na Zakrzówku - telefon do siebie podałem powyżej.
Witaj Waldo,
Czy testowanie worków jest nadal aktualne ?
będę jutro na Zakrzówku i chętnie wziął bym na test DUX EVERES 23
Może masz też Anhinga do twina ?
ps. zadzwonię w ostateczności jutro, dzisiaj już za późno na telefon ...
Czy testowanie worków jest nadal aktualne ?
będę jutro na Zakrzówku i chętnie wziął bym na test DUX EVERES 23
Testowanie jest jak nabardziej aktualne, ale na Zakrzówku jestem w weekendy. Jeżeli wybierasz się na Zakrzówek w tygodniu, weź pod uwagę, że w sezonie zimowym Kraken jest otwarty tylko w weekedy i należy się wcześniej umawiać na otwarcie akwenu.
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 01-02-2007, 23:37
waldo napisał/a:
Testowanie jest jak nabardziej aktualne,
No tak tylko po przeczytaniu dziś ostatniego numeru magazynu Nurkowanie to ja juz sam nie wiem co bym chciał przetestować no i kupic 40 lbs mało a 55 zbyt dużo a na dodatek Everest zdaje sie cos ok 50 lbs zbyt szeroki ... no i badź tu nurku mądry
No tak tylko po przeczytaniu dziś ostatniego numeru magazynu Nurkowanie to ja juz sam nie wiem co bym chciał przetestować no i kupic
Nie patrz na test - do flaszek 2x20 to masz zupełnie inne potrzeby
Jeżeli chciałbyś jakiś inny worek, to być może będę miał możliwość Ci udostępnić na nurka. Mnie bardzo przypadł do gustu DirZone Stream 20 i najchętniej w nim nurkuję, ale nowe Anhingi też są niczego sobie
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 02-02-2007, 01:24
waldo napisał/a:
Nie patrz na test - do flaszek 2x20 to masz zupełnie inne potrzeby
do 2x20 bedzie Evolve 60 lbs
Ale potrzebuje jeszcze cos do 2x12 no i przez ciebie mam dylemat
waldo napisał/a:
nowe Anhingi też są niczego sobie
Jakos mi nie po drodze z Anhingą czasem juz tak jest ze cos nie siądzie i koniec.
Najbliżej byłem Evolve 40 lbs ale mam zle doświadczenia z workami ktore ledwie utrzymuja szpej na powierzchni Z kolei Everest ktory był nastepnym kandydatem na fotkach w Nurkowaniu wyglada nieciekawie bo rzeczywiście przykrywa I stopnie no i cały misterny plan poszedł sie ....... ać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko