nie pisalismy tu tez o wazelinie, a jednak dajesz przyklad, w jaki sposob mozna ja wykorzystac w hurtowych ilosciach
ihaaaaaaaaaaaaaaa hehehehhe
przesledz moje "dyskusje" ze scanerem i poszukaj tej wazeliny
to zes mnie rozbawił.....
p.s. ja po prostu wypowiadam sie tam, gdzie znajduje jakaś slusznosc
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 26-01-2007, 17:39
Grzyb wysil sie i zrob to co powinienes i napisz UPS! fakt nigdzie w tym watku nie bylo nic o sterydach i rozumiem ze suplementy sa srodkami spozywczymi nie majacymi nic wspolego z lekami sa w pelni legalne i zalecane przy uprawianiu sportow wyczynowych.
[ Dodano: 01-02-2007, 22:23 ]
No i wszystko jasne Właśnie dziś sie dowiedzialem z magazynu nurkowanie ze szanowny Pan Dokotor Piotr Siermontowski został wybrany do "odświeżonego" ( teraz średni wiek wynosi 79 lat) składu KDP LOK Nic dziwnego ze wypisuje takie "artykyuły" w końcu wstretni kapitaliści za oceanu wymyślają jakieś cuda na kiju zamiast nurać na zaolejonym smierdzacym powietrzu ze starej klubowej pompki i zabieraja im członkow klubowych i zamiast siermiężnie ale zdrowo to trują się jakimiś burżuazyjnymi gazami ... przynajmniej juz wiem co gościa w dupie szczypie od razu mi tu coś śmierdziało esbecją
www kulturystyka peel się zrobiła z wątku. i te zdjęcia to nie fotoszopa niestety. ciekawe jak by się taki w piankę ubrał, bo coś myślę, że plastikowe worki by tu nie pomogły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko