Ja zamierzam robić w tym samym terminie z nimi WM1 http://www.nurkowanie.biz/wyprawy_c.html
Wczoraj do nich pisałem i podobno nie ma żadnego problemu tylko trzeba się umówić trochę wcześniej.
Może się spotkamy
tutaj nawet bym sie podlaczyl, moje wymagania to termin 09-15 lipiec, mozliwosc przyzwoitego noclegu w miejscu szkolenia (bedę z żoną), oraz lokalizaca: pomorskie.
Czy kurs P2 mozna polaczyc z WM1 lub PN1 ?
Są możliwości noclegu, ale jeżeli mają być bardziej przyzwoite niż pole namiotowe - czyli kwatera /przyczepa to trzeba naprawdę wcześniej rezerwować żeby było blisko portu i CN, ponieważ w Jastarnia ma tendencję do bycia obleganą
mozliwosc przyzwoitego noclegu w miejscu szkolenia (bedę z żoną
Jak Jastarnia to polecam http://www.duna.maxmedia.pl/
Byłem z rodzinką zeszłego lata i polecam. Żona będzie miała 200m przez las do plaży, a Ty 5 min spacerem do portu na Zatoce czyli Pawła Poręby, Andrzeja Sali czy Akademii ...
Robiłem u Pawła Poręby WM1 i stanowczo polecam jeśli chcesz sie naprawdę czegoś nauczyć bo jest cholernie wymagający. Nawet chyba sie nie musisz za bardzo umawiać. On nurkuje z Tobą a nie wysyła jakiegoś pomocnika z P3.
Więc polecam
Wysłany: 14-02-2007, 00:03
Fajnie że zadałeś to pytanie bo też je właśnie zamierzałem zadać
Też planuje P2 + SS1 wiec może się spotkamy.
Termin jak najszybszy, najlepiej SS1 w maju.
Pozdro.
Widzę że powoli sie szykuje ekipa.
W sumie mozna by pomyslec o "dlugim weekendzie" majowym (musialbym wziasc 3 dni urlopu). SS1 to pare nurkowań, chyba nawet 1 dzien wystarczy, na to z P2 to już nieco insza prawda.
jest jeszcze opcja weekendowa trzeba by zebrac jakas ekipe i ruszyc z kopyta. Jak na razie byłoby nas dwóch - kto jeszcze ?
pzdr
maross
PS termin na lipiec to poza "majowką" jedyny termin kiedy moge w jednym ciągu stacjonarnie szkolic sie. Inne terminy to w zasadzie tryb tylko weekendowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko