noooo jak tsharny po raz kolejny pisze per "scanerku", to mi się czerwona lampka włącza i coś czuję, że z madzią same będziemy pić, bo chłopaki będą zajęte niekoniecznie bilardem
a ty się tsharny o spanielka nie bój - kamikadze pomoże
ale fakt, organizacja nie jest trudna, scaner powinien dać radę - jakby coś to pytaj, smok pomoże i wyjaśni
noooo jak tsharny po raz kolejny pisze per "scanerku", to mi się czerwona lampka włącza i coś czuję, że z madzią same będziemy pić, bo chłopaki będą zajęte niekoniecznie bilardem
spoko, spoko będzie git, miejscówkę już znamy, niezła zajawka będzie
pozatym scaner pomimo, że ślunzak to jest równy chłop
to mówiłem ja, tsharny, zagłębiak
malek napisał/a:
a ty się tsharny o spanielka nie bój - kamikadze pomoże
to już lepiej tekilka
malek napisał/a:
ale fakt, organizacja nie jest trudna, scaner powinien dać radę - jakby coś to pytaj, smok pomoże i wyjaśni
bo pierwszy raz tu zajrzalam...ot tak....bilard to bilard, a mysle ze zlotem wiecej osob bedzie zainteresowanych
wystarczajace wytlumaczenie?
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 20-02-2007, 14:41
KasiaK napisał/a:
no dobra, a termin siakiś?
w bilard "gram", po kilku glebszych, bo inaczej nie trafiam, ale napić sie moge
scaner....to moze termin, miejscowe, ile kasy i oddzielny topic w tymze celu?
Poniewaz zawsze byłem uprzejmy to daję pierwszeństwo dziewczynom w ustaleniu daty
Tsharny jako zagłebiak ma okazję zrehabilitować się organizaując miejscówke
a ja jako organizator na koncu powiem wam czy tak moze być
Aż się boję tego zlotu, bo okaże się że nie tylko scaner 2h/dziennie trenuje kravmag, 4h/dziennie basenu to pewnie jeszcze 3h/dziennie ćwiczy tricki billardowe i nas wszytkich roz...sie przy stole
scaner pewnie dzisiaj poleciał i kupił sobie pokaz trików bilardowych Wizarda, jeśli ktoś się interesuje bilardem to polecam to dvd - naprawdę triki wyczesane
spanielku, no nie dotrwałem do drugiego bo ileż można pić to pierwsze... ja rozumiem, że lubisz pić wolno to piwo, ale nie 4 godziny jedno
a tekilka to musi być, tylko tym razem niech będzie z cytryną albo pomarańczami
scaner organizator wienc do niego kierować wnioski (nie zapominajcie o znaczkach skarbowych za 30pln)
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 20-02-2007, 21:10
jcsjacekj napisał/a:
Aż się boję tego zlotu, bo okaże się że nie tylko scaner 2h/dziennie trenuje kravmag, 4h/dziennie basenu to pewnie jeszcze 3h/dziennie ćwiczy tricki billardowe i nas wszytkich roz...sie przy stole
to będzie masakra na stole .. bez trików
[ Dodano: 20-02-2007, 21:11 ]
tsharny napisał/a:
scaner organizator wienc do niego kierować wnioski (nie zapominajcie o znaczkach skarbowych za 30pln)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko