akurat freestajlem sie zabardzo niezajmuja ale nalezy najechac na hope w delikatnym łuku ze jak wybijesz sie to odrazy samo Ci to zacznie obracac, to tego skret ciałem i gotowe
mnie jakos ogolnie freestyle nie pociaga ale w tym roku mialem chytry plan nauczyc sie troche skakac(umie tylko indi) ale tam gdzie bylem to niebylo snowparka, a w szczyrku jest porazka nie da sie wogole jezdzic
ja jeżdżę w szczyrku i jest spoko, skrzyczne, juliany i solisko + snow park jest czynne - do tego golgota do 20 spoko loko, można śmigać jak się tylko chce
co do 360 i więcej... najazd robisz już w kuckach na tej krawędzi w którą chcesz robić obrót, a barki masz mieć obrócone w kierunku przeciwnym, ręce oczywiście lekko rozłożone... po wybiciu odkręcasz się barkami i głową w kierunku skrętu i im ręce bliżej ciała tym masz większy spin, im szerzej tym mniejszy i nie zrobisz już za dużo obrotu... ręce rozkładasz przed lądowaniem...
ktoś się wybiera na ten weekend do szczyrku? warunki są super
dzisiaj byłem w szczyrku to na julijanach kolejka az do szklanego baru... na golgote niepatrzylem bo jechalem z poczatkujaca snołbordzista, jutro jade zobaczyj jak tam w korbielowie.
Ale jak bedziedzie gdzies smigac w weekend to dajcie znac moze wpadne:P
do korbielowa się nie wybieraj - można jeździć tylko na pilsku, natomiast niżej kamienie, qmpel był w weekend to opowiadał... no i oczywiście zapomnij o krzesełkach
w weekenda będę oczywiście na julianach i wieczorkiem po ratrakowaniu golgoty pośmigam po sztruksiku - poprostu bajka
hmmm... wybierz się jutro na pilsko i wybadaj sprawę, z bielska nie masz daleko, a później opisz na forum jakie warunki...
nie wiem czy tym można ufać PILSKO
w szczyrku standard działa tylko solisko i salmopol SZCZYRK oraz górna partia skrzycznego i biały krzyż, natomiast jak co roku GAT i właściciele gruntów nie doszli do porozumienia i czyrna jak zwykle zamknięta... na idiotów nie ma rady...
chodza plotki ze GAT ma sie wyniesc ze szczyrku i ma to przejac miasto szczyrk;] i ma byc jakis remont czy cos w ten deseń... no zobaczymy jak wygospodaruje czas bo chcialem pojezdzic po gorach troche zmechanizowanie
plotki chodzą różne
od takich, że wykupuje to miasto po takie, że wykupuje to jeden biznesmen w imieniu jakiejś korporacji... jedno jest pewne GAT należy zlikwidować i to jak najszybciej
[ Dodano: 21-02-2007, 09:01 ]
Nurofen, a zamiast 360 i więcej nie lepiej sobie poćwiczyć jazdę na Nose i Tail do tego zmiana kierunku przez Front i Back, ogólnie Buttering... to dopiero wygląda efektownie
Bero, jeżeli chodzi o wyciągi to narciarze mają się o wiele lepiej i można się nad tym zastanawiać. Ale jak zaczniemy porównywać frajdę z jazdy to osobiście wolę deske
Nie wiem jak inni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko