Wysłany: 11-05-2007, 19:03 U KOGO MOZNA ZROBIC DOBRY KURS WRAKOWY??????
czesc mam pytanie czy ktos moze mi polecic kogos kto robi kursy wrakowo-morskie.
chodzi mi o sprawdzoną osobę lub grupe ktora podchodzi do tematu profesjonalnie
moj e-mail to marcinf78@o2.pl
za pomoc bardzo dziekuje
pozdrawiam
Wiek: 62 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3728 Skąd: Katowice
Wysłany: 11-05-2007, 19:47
Hint: Kurs wrakowy na dobrym poziomie mozna zrobic u doświadczonego nurka wrakowego, który przy okazji jest instruktorem. Kimś takim jest na przykład Paweł Poręba. I o ile wiem, takie kursy czasem prowadzi.
Z tego co wiem Kazik Kotlewski organizuje taki kurs w czerwcu, a jest to instruktor przez duże I
Pozdro
Marcin
Broco [Usunięty]
Wysłany: 15-05-2007, 15:32
Polecam Pawła Golika. Baza dobrze wyposazona, brak problemu z transportem, swietny instruktor i wielu nurków w bazie, którzy chętnie zejdą z Tobą pod wodę.
Gość się na tym zna, a nazwisko znane wsród nurków.
Polecam Pawła Golika. Baza dobrze wyposazona, brak problemu z transportem, swietny instruktor i wielu nurków w bazie, którzy chętnie zejdą z Tobą pod wodę.
Gość się na tym zna, a nazwisko znane wsród nurków.
Naprawdę bardzo dobry instruktor i ma dobre podejście do kursantów.
Baza Hel:
Ul. Kuracyjna 1 - Port Rybacki obok Straży Granicznej (WOP)
Naprawdę bardzo dobry instruktor i ma dobre podejście do kursantów.
Baza Hel:
Ul. Kuracyjna 1 - Port Rybacki obok Straży Granicznej (WOP)
NAJLEPSZY !!!! polecam bardzo
Smok [Usunięty]
Wysłany: 17-05-2007, 19:48
A fe u "szczura" robić kurs mam 3 w klatkach i na kurs się nie zapisuję.
(poważnie to kolega który szkolił człowieka, ma dobre zdanie więc i ja polecam)
Jest Starnawski dla ekstremalistów też polecam.
Wysłany: 18-05-2007, 07:37
jcsjacekj napisał/a:
Rysiu możesz rozwinąć myśl, bo nie rozumiem co to "3 w klatkach" ?
Chyba chodzi, że ma 3 szczury w klatkach
Smok [Usunięty]
Wysłany: 18-05-2007, 07:55
amalcz napisał/a:
Chyba chodzi, że ma 3 szczury w klatkach
Tak mam też 3 żywe szczury w klatkach, i do nich się nie zapiszę na kurs. Wracając do Pawła Golika to potwierdzeniem jego wysokich kwalifikacji jest post
jacek282 napisał/a:
Naprawdę bardzo dobry instruktor
ten człowiek uczył się w Gromie pod okiem "szczura".
Wiek: 38 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 174 Skąd: Nasielsk/Olsztyn
Wysłany: 05-07-2007, 23:30
Polecam Pawła Porębe. W tamtym roku robiłem u niego kurs i był naprawdeb na wysokim poziomnie. Prowadzi kursy w Jastarni w bazie LOK-u u Andrzeja Sali. Napewno prowadzi je przez całe wakacje dalej nie wiem. POLECAM
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC JESTEM JUZ PO KURSIE U PAWŁA PORĘBY
NAPRAWDE BARDZO DOBRY INSTRUKTOR KURS PRZEPROWADZONY BARDZO STARANNIE DUZA DAWKA WIEDZY BARDZO MIŁE PODEJSCIE DO KURSANTOW NO I NIESAMOWITA CIERPLIWOSC SMIAŁO MOGE POLECIC INNYM ZAINTERESOWANYM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko