Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
piekni mezczyzni do programu TV wanted :)
Autor Wiadomość
Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 11:00   piekni mezczyzni do programu TV wanted :)

Kochani,

Wiem, ze to troche nie nurkowe i nie na temat ale kolezanka mnie poprosila o przysluge.

Pracuje nad nowym programem TV i poszukuje przystojnych facetow, z zarobkami powyzej sredniej, z hobby (stad pomyslalam o kochanych nurkach) , inteligentni, no i WOLNI !!
Nie jest to SeXtet ani Amazonki - program na poziomie. Wiaze sie to z wyjazdem do Francji na okolo 6 tygodni, mieszkaniem w pieknych miejscach, limuzyny, restauracje i umawianiem sie z pieknymi kobietami.
Tyle na razie moge powiedziec.

Jesli chcecie sprobowac / znacie kogos takiego co chcialby please o kontakt na prv.

Pedro 

Stopień: Divecon
Kraj:
Hungary

Wysłany: 17-07-2003, 11:04   

Matko limuzyny? Piękne miejsca? Piękne kobiety?! To może bym się "zwolnił", zrobił sobie operację plastyczną.... tylko cholera co z tą inteligencją zrobić... nie ma na to jakichś lekarstw?

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 11:15   

Pedro napisał/a:
... tylko cholera co z tą inteligencją zrobić... nie ma na to jakichś lekarstw?

Oj nie ma lekarstw, nie ma......

Ciekawe, że z dokładnie taką samą prośbą zwróciła się do mnie moja koleżnka. Do rpogramu poszukiwane są także kobiety. Aisa - to szansa dla nas! My przynajmniej nie potrzebujemy lekarstwa na inteligencję....mamy ją wrodzoną... :lol:

Podobno ideą programy jest, że idealny kandydat na męża ( a więc przystojny, z dobrej rodziny, bogaty) poszukuje idealnej kandydatki na żonę....

Panowie - to dla was zyciowa szansa.......
Mania

Pedro 

Kraj:
Hungary

Wysłany: 17-07-2003, 11:28   

Mania napisał/a:

Do rpogramu poszukiwane są także kobiety. Aisa - to szansa dla nas!

Podobno ideą programy jest, że idealny kandydat na męża ( a więc przystojny, z dobrej rodziny, bogaty) poszukuje idealnej kandydatki na żonę....

Panowie - to dla was zyciowa szansa.......
Mania

Nie, dziewczyny.... to jest szansa dla Was.... w końcu nie ma tu mowy o idealnej kandydatce na żonę... tylko o idealnym mężu...

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 11:31   

A czy moze Kejt Wieteska ?
Coz, chyba swiat jest maly...

Mania 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 11:36   

Aisa, nie, to inna dziewczyna. Ale ciekawe też, że - jak sie okazuje - u nas program robią głównie dziewczyny..... Może na coś liczą. Podobno w USA - skąd program pochodzi - nie doszło ostatecznie do ślubu.... z wybraną w programie idealną kandydatką.
Taki program to tylko kolejny dowód na powszechnie głoszona tezę o tym, że "prawdziwych mężczyzn już nie ma..."
Mania

maretzky 

Stopień: TMX
Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 11:49   

Mania napisał/a:
Taki program to tylko kolejny dowód na powszechnie głoszona tezę o tym, że "prawdziwych mężczyzn już nie ma..."

A kto głosi takie tezy, Maleńka? Pewnie jakas zubozona emocjonalnie frakcja feministek, o urodzie mopa, kobiecości wałka i długości jęzora porównywalnej chyba tylko z wężem DIR :)

Pozdrawiam niedowiarków

Dawno wymarły dinozaur Maretzky

Mania 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 11:51   

maretzky napisał/a:
A kto głosi takie tezy, Maleńka?

Dano wymarły dinozaur Maretzky

Ja nie wiem kto takie tezy głosi, ale na mieście tak mówią. Ja tam wiem, że paru dinozaurów jeszcze jest :smok:
Mania

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 12:00   

Dinozaury wymarly juz dawno albo sa zajete przez clever girls.
Znam jednego takiego ale upolowala go kobitka i inne nie maja szans - w koncu to ten wymarly gatunek...

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 12:04   

maretzky napisał/a:

A kto głosi takie tezy, Maleńka? Pewnie jakas zubozona emocjonalnie frakcja feministek, o urodzie mopa, kobiecości wałka i długości jęzora porównywalnej chyba tylko z wężem DIR :)

Ja.

maretzky 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 12:16   

Aisa napisał/a:
Znam jednego takiego ale upolowala go kobitka i inne nie maja szans - w koncu to ten wymarly gatunek...

To go pozdrów ode mnie. Szczescia mu nie musisz zyczyc, bo juz go upolowalo ;)

Mania 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 12:19   

Aisa napisał/a:
Dinozaury wymarly juz dawno albo sa zajete przez clever girls..

Zacytuję powiedzienie Hani Bakuły:
"Meżczyzni są jak toaleta: albo zasrani albo zajęci"

Mojej koleżance, która współpracuje przy tym programie ktoś powiedział, że jeśli są jeszcze faceci spełniający te wszystkie kryteria ( przede wszystkim hasło "wolni") to zasadnicza większość z nich nie poszukuje żony ze wzgledu na odmienne zainteresowania.
Mania

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 12:37   

maretzky napisał/a:

To go pozdrów ode mnie. Szczescia mu nie musisz zyczyc, bo juz go upolowalo ;)

Mam nadzieje, ze to jego szczescie - zycze mu jak najlepiej.

Pedro 

Kraj:
Hungary

Wysłany: 17-07-2003, 12:40   

Oj dziewczyny nie narzekajcie. Z czasem (z wiekiem?) się przekonacie, że zajętość, to sprawa względna :22: (Matko! Co ja wypisuję?!)
Się postarać trzeba i tyle! Leniuchy...

Przeman 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 12:49   

Mania napisał/a:

Podobno ideą programy jest, że idealny kandydat na męża ( a więc przystojny, z dobrej rodziny, bogaty)Mania

z idelanymi facetami to jest tak jak z miejscami do parkowania : najlepsze zajęte - zostały tylko te dla inwalidów. :mrgreen:

mimo wszystko życze powodzenia

maretzky 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 12:53   

Przeman napisał/a:
z idelanymi facetami to jest tak jak z miejscami do parkowania : najlepsze zajęte - zostały tylko te dla inwalidów.

Tyle że nawet jak masz kartonik z WaPARKU ze jestes stały lokator i masz prawo parkowania to jak nie dbasz o swoje miejsce to ani sie obejrzysz jak Ci ktos bedzie na nim parkował od czasu do czasu ;)

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 13:06   

Pedro napisał/a:

Z czasem (z wiekiem?) się przekonacie, że zajętość, to sprawa względna :22: (Matko! Co ja wypisuję?!)

No wlasnie !! Co ty wypisujesz ???

Pedro napisał/a:

Się postarać trzeba i tyle! Leniuchy...

I znow my kobiety mamy sie starac ? A faceci beda lezec na kanapie z pilotem i piwkiem w reku i czekac na te tabuny kobiet, ktore beda sie o nich starac ?

Pedro 

Kraj:
Hungary

Wysłany: 17-07-2003, 13:11   

Nieee no cóż za iście kobiecy brak konsekwencji...
Ja tylko napisałem, że jakby Wam na kimś zależało, to trzeba się postarać (dla facetów to normalka, my się staramy, nawet jak trzeba z siebie małpę zrobić i na rurze zatańczyć ;) ).
A Wy jesteście takie, że albo bierz mnie albo spadaj, a potem narzekacie, że najfajniejsi są zajęci. Jak są zajęci, to mogą być i "odjęci" trzeba się postarać, a nie siedzieć i na gwiazdkę z nieba czekać.... narzekając tylko ;)
Buźka dla dziewczyn,

Mania 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 13:21   

maretzky napisał/a:
jak nie dbasz o swoje miejsce to ani sie obejrzysz jak Ci ktos bedzie na nim parkował od czasu do czasu ;)

pedro napisał/a:
Jak są zajęci, to mogą być i "odjęci" trzeba się postarać, a nie siedzieć i na gwiazdkę z nieba czekać.... narzekając tylko

Czy mi się wydaje, czy w tych wypowiedziach jest trochę męskiej (???) niekonsekwencji....

To w końcu co mamy waszym zdaniem robić? Parkować :auto; na cudzym miejscu czy nie?
Mania

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 13:24   

Oczywiscie ze sie staramy !!
Tylko te dinozaury, co sa zajete nie zwracaja uwagi na inne kobiety bo sa wlasnie prawdziwymi mezczyznami i sa wpatrzeni w swoje kobiety :-D
skomplikowane to...

No dobra wiec moze uscislijmy kto wedlug Was jest prawdziwym mezczyzna ? (Macius, Ty jestes na pewno :-D ) - podajcie cechy charakteru ewentualnie inne cechy... ;-)

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu