Przy całym szacunku dla inwalidów - miejsca parkingowe dla inwalidów odpadają. W końcu cały czas mówimy o prawdziwych, w pełni sprawnych męzczyznach....
Mania
Za kazde miejsce parkingowe trzeba placic i to slono - nie wiesz ??
Miałem takiego znajomego co sobie wyliczał..."Kino raz w tygodniu 20 zł, obiad 40 zł, piwo 8 zł....w zamian za to parkowanie dwa razy w tygodniu, to wychodzi... ufff.... to póki co opłaca się bardziej niż parking PUBLICZNY".
Ten to miał podejście. Zmieniał samochody jak mu się bardziej opłacał parking publiczny... albo z tego publicznego korzystał.
W końcu po co przepłacać?
Wysłany: 17-07-2003, 15:24
Maciek Ziomek napisał/a:
Wiedzialem ze cokolwiek nie napisze to i tak dostane:)))))
Wcale nie - trzeba tylko wiedziec co pisac, zeby sprawic przyjemnosc kobiecie...
Maciek Ziomek napisał/a:
Wiesz, co dwa miejsca parkingowe to nie jedno:))))) nie mowiac o trzech wtedy to nawet jak ktos Ci zajmie to trzecie to jeszcze jest gdzie parkowac
Uwazaj bo przyjdzie parkingowy i Cie wysiuda ze wszystkich miejsc, wlepi mandat i zostaniesz bez miejsca, kasy i na dodatek z obdrapanym samochodem bo podlecial jakis lobuz i Ci go porysowal... tak w ramach zazdrosci. A jesze zanim sie obejzysz Twoje miejsce zostanie zajete przez jakiegos spryciule...
Uwazaj bo przyjdzie parkingowy i Cie wysiuda ze wszystkich miejsc, wlepi mandat i zostaniesz bez miejsca, kasy i na dodatek z obdrapanym samochodem bo podlecial jakis lobuz i Ci go porysowal... tak w ramach zazdrosci. A jesze zanim sie obejzysz Twoje miejsce zostanie zajete przez jakiegos spryciule...
No tak... póki Aisa szalała, to było okej, a jak tylko biedny Ziomek chciał gdzieś rowerek zaparkować, to zbiera baty...
To jest właśnie ta kobieca "sprawiedliwość". Oj Ty losie nasz męski okrutny....
Stopień: OWD tez
Wysłany: 17-07-2003, 15:32
Aisa napisał/a:
to ja pojade do domu ugotowac objad:)))))
tym razem bede pamietal zeby posolic zupe:)))))
Pedro to co z tym spotkaniem nurkowym w Sofii:))) chociaz sobie popatrzymy z daleka na inne miejsca parkingowe
Wysłany: 17-07-2003, 15:36
Pedro napisał/a:
No tak... póki Aisa szalała, to było okej, a jak tylko biedny Ziomek chciał gdzieś rowerek zaparkować, to zbiera baty...
Ja szlalalam ? Nie widziales na czerwono podkreslonego, ze Maciek to prawdziwy facet ? Ha !! Wiesz, ja nie pisalam nic o parkowaniu na dwoch miejscach....
Pedro to co z tym spotkaniem nurkowym w Sofii:))) chociaz sobie popatrzymy z daleka na inne miejsca parkingowe
Środa może być?
Tam rzeczywiście jest niezły parking. Jakby ktoś chciał, to niektóre miejsca są nawet OGÓLNIE dostępne (ale nie te główne raczej).. chociaż niektóre wyglądają jak te zarezerwowane dla inwalidów.
Och oby tam jeszcze miejsce parkingowe Mariola było
A Aisa mi oczu nie wydrapie? Bo nie mam zapasowych...
Ja szlalalam ? Nie widziales na czerwono podkreslonego, ze Maciek to prawdziwy facet ? Ha !! Wiesz, ja nie pisalam nic o parkowaniu na dwoch miejscach....
No tak, bo wystarzy narozrabiać a potem powiedzieć:
"Ale Ty jesteś taki boski Misiu..." i już jesteśmy ugotowani. Cholera, że też Was Bozia takim urokiem pokarał Piekielnice!
Poza tym Maciek się tylko teoretycznie wypowiadał (chyba..?), a przecież znamy i takich, co pół parkingu sobie rezerwują i jeszcze w poprzek stają a i na miejsce dla inwalidy się próbują załapać... Człowiek słabą istotą jest a my o tym tylko rozmawiamy. Nie mozna przemilczać rzeczywistości w imię "właściwego" podejścia
Poza tym obiecał przecież, że zupy nie przesoli!
Tam rzeczywiście jest niezły parking. Jakby ktoś chciał, to niektóre miejsca są nawet OGÓLNIE dostępne (ale nie te główne raczej).. chociaż niektóre wyglądają jak te zarezerwowane dla inwalidów.
Och oby tam jeszcze miejsce parkingowe Mariola było
A czy ja dobrze pamiętam Pedro, że Twój parking jest zajęty.... A może mi coś umknęło, a tę koszulkę we wtorek to dla picu miałeś????
Mania
A czy ja dobrze pamiętam Pedro, że Twój parking jest zajęty...
Słuchaj Maniu może to Cię zaskoczy, ale jak człowiek swój samochodzik gdzieś zaparkuje, to nie znaczy, że nie może sobie innych miejsc parkingowych pooglądać... Zresztą ja tylko niosę pomoc...
Nie wydrapie nie wydrapie - sama sobie pojdzie gdzies meskie cialka popodziwiac.
A po co? Toż my z Maciusiem, jak z Sofii wrócimy to możemy jeszcze dla Was dziewczyny zatańczyć, a co tam... Niech już będzie nasza strata
Zresztą powinnyście zasponsorować naszą wycieczkę do Sofii jako ćwiczenia taneczne "Pedro&The Boys". Trzeba się uczyć od najlepszych...
Toż my z Maciusiem, jak z Sofii wrócimy to możemy jeszcze dla Was dziewczyny zatańczyć, a co tam... Niech już będzie nasza strata
znowu obiecujesz, a potem się skarżysz, że muzyka ci nie odpowiada. Złej tanecznicy.....??? A co uczenia się od najlepszych - dostałeś już od Aisy podręcznik. Powienienś już wszystko umieć. I najwyżej uczyć innych
Mania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko