Tylko że ten muł nie jest dostępny dla każdego. I tu zabawa się zaczyna.
i nie ma tu akwen znaczenia robie to dla siebie i każdy chyba z czasem po obyciu
się z pewnym poziomem mułu wpycha swoje cielsko o centymetr dalej i głębiej.
To jest właśnie radocha z nurkowania że oprócz poznawania ludzi z podobna pasją
właściwie przygoda nie ma dna byle wszystko było ok.
Parcie na rekordy to zupełnie inna bajka i tu trzeba umiejętności , silnej psychy,kasy i wiedzy
Parcie na rekordy to zupełnie inna bajka i tu trzeba umiejętności , silnej psychy,kasy i wiedzy
Chyba jednak trzeba byc strasznie niedowartosciowanym i za wszelka cene chciec zostac kims
nie wiem czy zawsze parcie na rekordy oznacza chęć pozbycia się kompleksów (choć nie wiem jak jest w przypadku autora tego wątku
Taki np Steve Fosset - ja faceta szczerze podziwiam, ze chce mu sie bawić w rekordy - moglby wzorem innych milionerow (np Flavio Briatore) bzykać modelki na jachcie i korzystac z uroków zycia.
To fakt, ze jest mu łatwiej bo ma kasę, ale czy wszyscy ktorzy maja kasę ładują ja w przelot balonem dookoła swiata czy przepływanie kanału La Manche.
Myślę, że to kwestia charakteru - cóż z tego, że ma się pieniadze, ale jak sie nie umie plywac to na nich sie kanału nie przeplynie czy tez z dna Hanczy nie wypłynie.
Chyba jednak trzeba byc strasznie niedowartosciowanym i za wszelka cene chciec zostac kims
zawsze to lepsze, niz zostac nikim
Grzyb, to ja zapytam jeszcze inaczej: jabyś miał nie 30 a powiedzmy 40 lat, i odkrył byś że autorem tego wątku jest Twój syn...hmmm? też byś się cieszył, że nie chce być nikim tylko najmłodszym na dnie hańczy, z ambicjami??
comm'on przeciez to dirowe forum, do czego wy zachęcacie??
Ostatnio zmieniony przez KasiaK 22-08-2007, 17:12, w całości zmieniany 1 raz
$$ [Usunięty]
Wysłany: 22-08-2007, 17:44
nseal napisał/a:
a potem uslyszysz "No i co w tym szczególnego?"
Zachęciłeś mnie do odpowiedzi, jest zgłoszenie w UP 377789, co w tym szczególnego kilka osób rozumie o co tam chodzi, twój idol NIE. Podobnie jak kwestii ilości tlenu w obiegu, "martin" to rozumie, twój idol NIE.
"uslyszysz" ostatnio doczepiłeś się do mojego błędu, "Żona cezara...
powodzenia
Ostatnio zmieniony przez $$ 22-08-2007, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 38 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 174 Skąd: Nasielsk/Olsztyn
Wysłany: 22-08-2007, 20:11
hahaahaha
Widze, że z mojego głupiego watku sie wywiązała poważna dyskusja
A tą Hańcze i tak kiedyś zrobie, jak nie teraz to później ale zrobie Nie będe więcej takich rzeczy pisał bo widze, że to nie ma sensu. Jak ktos chce zrobić coś co nie jest powszechnie robione to jest uważany z głupca i samobujce szkoda że tak jest... Może poprostu komuś żal dupe sciska ze ktoś zobaczy te nic czego on nie widział
A tą Hańcze i tak kiedyś zrobie, jak nie teraz to później ale zrobie Nie będe więcej takich rzeczy pisał bo widze, że to nie ma sensu. Jak ktos chce zrobić coś co nie jest powszechnie robione to jest uważany z głupca i samobujce szkoda że tak jest... Może poprostu komuś żal dupe sciska ze ktoś zobaczy te nic czego on nie widział
Dokładnie taki przebieg mają wszystkie tematy dotyczące tej problematyki. Bo jest na tym forum naprawdę niewiele osób które maja odwagę przyznać się, że w nurkowaniu oprócz oglądania rybek kręci ich jeszcze coś ...
A pomijając nurkowanie ciekaw jestem ile osób z tych co tak sie oburzają nigdy nie sprawdzało jak szybko pojedzie ich samochód. A moim zdaniem to tak samo extremalne jak hańcza i to na powietrzu.
Ludzie pozwólcie mieć pasje. Nie popieracie to nie krytykujcie, chyba że naprawdę macie coś do powiedzenia, ale z własnego doświadczenia.
Cytat:
To się ubawiłem Możesz sprecyzować. Na pewno dużo osób zechce przeczytać definicję.
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 23-08-2007, 00:25
$$ napisał/a:
Zachęciłeś mnie do odpowiedzi, jest zgłoszenie w UP 377789, co w tym szczególnego kilka osób rozumie o co tam chodzi, twój idol NIE. Podobnie jak kwestii ilości tlenu w obiegu, "martin" to rozumie, twój idol NIE.
powodzenia
prawdopodobnie znow pomyliły ci się buteleczki z tabletkami i zamiast psychotropów wziąłeś dziś witaminy
Ostatnio zmieniony przez Adam Frajtak 23-08-2007, 00:25, w całości zmieniany 1 raz
Jak ktos chce zrobić coś co nie jest powszechnie robione to jest uważany z głupca i samobujce szkoda że tak jest... Może poprostu komuś żal dupe sciska ze ktoś zobaczy te nic czego on nie widział
Oj chłopaku, nic nie zrozumiałeś...
Powodzenia w realizacji planów.
[ Dodano: 23-08-2007, 09:51 ]
$$ napisał/a:
nseal napisał/a:
a potem uslyszysz "No i co w tym szczególnego?"
powodzenia
Ryszardzie Smoku $$ Czarnecki... a co to ma wspolnego z tym watkiem? Znowu piszesz nie na temat.
a) Twoj patent poki co guzik mnie obchodzi, nie odnosilem sie nigdy do tego ze go zglosiles, mylisz mnie z kims, podobnie jak tematy watkow. Ale gratuluję. Czujesz się spełniony?
b) Tomek nie jest moim idolem, jest moim instruktorem którego ogromnie cenię, podobnie jak robota którą robi. I dlatego się u niego szkolę. Moimi idolami to mogą być moi rodzice.
Wroc: jako instruktor jest moim idolem. Chcialbym szkolic na takim poziomie jak on to robi. Jakis komentarz? Mozesz sie pochwalic podobnymi umiejetnosciami? Na razie wiem ze dales d... nie pojawiajac sie na tescie swojej procedury.
c) wskazaniem bledu sie nie osmieszaj. wspolczuje Ci dysleksji, tylko miedzy nami jest zasadnicza roznica - ja czesto (tak jak teraz) pomijam PLiterki, bo to jeszcze odruch pochodzacy z czasow gdy byly problemy z kodowaniem na listy newsowe. Ja pomijam PLiterki swiadomie, ty sadzisz ortografy, ale przede wszystkim nie masz pojecia o tzw. netykiecie, nie umiesz cytowac z uwzglednieniem kontekstu watku, odnosic sie do tematu. Dlatego napisalem ze to belkot.
Przestan prosze juz odnosic sie do moich tekstow, ja Cie dodalem do zignorowanych i tylko w tym watku ktos Cie wyciagnal. Juz napisalem: dla mnie nic nie wnosisz. Ja dla Ciebie tez. Zejdzmy sobie z drogi.
To się ubawiłem Możesz sprecyzować. Na pewno dużo osób zechce przeczytać definicję.
co tu precyzować? take a look around albo inaczej, zapytaj "worek z gumkami - proszę o opinię" a potem porównaj iliściowo stosunek tych co są za do tych co są przeciw
zarowa napisał/a:
Widze, że z mojego głupiego watku (...)
i ta oto puenta mistrzowsko kończy całość dyskusji.
peace!
L
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko