Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Rekord J Hańcza
Autor Wiadomość
$$
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 12:49   

nseal napisał/a:
nie umiesz cytowac z uwzglednieniem kontekstu watku, odnosic sie do tematu.

Odpowiedziałem na PW, powiesiłeś na forum po co ?

powodzenia

nseal 

Stopień: jest
Kraj:
Poland

Wysłany: 23-08-2007, 13:26   

$$ napisał/a:

Odpowiedziałem na PW, powiesiłeś na forum po co ?

Napisałem na forum, a dodatkowo później wysłałem Ci na PW. Nie ta kolejnosc. Za trudne?
Ostatnio zmieniony przez nseal 23-08-2007, 13:29, w całości zmieniany 1 raz  

$$
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 17:46   

Od: nseal
Do: $$
Wysłany: Dzisiaj 8:55
Temat: dno Hanczy Cytuj wiadomość
Ryszardzie Czarnecki... a co to ma wspolnego z tym watkiem? Znowu piszesz nie na ..

[ Dodano: 23-08-2007, 09:51 ]
$$ napisał/a:
nseal napisał/a:

Ryszardzie Smoku $$ Czarnecki... a co to ma wspolnego z tym watkiem? Znowu piszesz nie

nseal napisał/a:
Napisałem na forum, a dodatkowo później wysłałem Ci na PW. Nie ta kolejnosc. Za trudne?

Dlaczego Kłamiesz ? z porównania dat wynika że napisałeś PW potem na forum, Kłamiesz jak idol.

powodzenia
Ostatnio zmieniony przez $$ 23-08-2007, 18:40, w całości zmieniany 1 raz  

jcsjacekj 

Stopień: SSI (lvl 3)
Kraj:
Poland

Wysłany: 23-08-2007, 19:35   

Przemek napisał/a:
Chłopak się o coś spytał (już abstrahując że pewnie i tak troll) a każdy leczy swoje kompleksiki =]]

Tak oto odkryles psychoterapeutyczna przydatnosc tego forum.

Grzyb 

Stopień: tmx, cave
Kraj:
Jamaica

Wysłany: 23-08-2007, 19:37   

$$ napisał/a:
Kłamiesz jak idol.

:583: :609: :599:

nseal 

Stopień: jest
Kraj:
Poland

Wysłany: 24-08-2007, 07:34   

$$ napisał/a:

Dlaczego Kłamiesz ? z porównania dat wynika że napisałeś PW potem na forum, Kłamiesz jak idol.

Doskonalisz sie... obrazasz dwie osoby na raz.

Odpisalem Ci na priv, oszołomie i nie bede calosci cytowal. Nie obchodzi mnie wykazana przez Ciebie roznica, wiem jak wysylalem posty.

Jak piszesz PW to po wyslaniu lezy sobie sobie w skrzynce do_wyslania. Wiec moment wcisniecia Wyslij nie oznacza ze wiadomosc poszla do Ciebie. Ten post edytuje 3 raz, a wiadomosc do Ciebie lezy ciagle jeszcze w skrzynce DO_WYSLANIA. Czaisz baze?

Jak chcesz kogos nazywac klamca, nie uzywaj do tego mediow tylko mow to ludziom w twarz. O ile masz jaja. I zastanow sie przed tym dwa razy.
Ostatnio zmieniony przez nseal 24-08-2007, 08:27, w całości zmieniany 3 razy  

$$
[Usunięty]

Wysłany: 24-08-2007, 09:17   

nseal napisał/a:
Odpisalem Ci na priv, oszołomie i nie bede calosci cytowal. Nie obchodzi mnie wykazana przez Ciebie roznica, wiem jak wysylalem posty..........wiadomosc do Ciebie lezy ciagle jeszcze w skrzynce DO_WYSLANIA. Czaisz baze?

Jak chcesz kogos nazywac klamca, nie uzywaj do tego mediow tylko mow to ludziom w twarz. O ile masz jaja. I zastanow sie przed tym dwa razy.
Ostatnio zmieniony przez nseal Dzisiaj 8:27, w całości zmieniany 3 razy

Sprawdziłem w skrzynce mam jeden nie odebrany PW jest tam data napisania, Druga sprawa wyraźnie widać że część postu została dodana do istniejącego,
nseal napisał/a:
[ Dodano: 23-08-2007, 09:51 ]

Dlatego komentarz o kolejności zdarzeń nie znajduje uzasadnienia w czasie zegara na FN. Puszczają szanownemu Krzysiowi nerwy że przechodzi na styl idola ?

powodzenia

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 25-08-2007, 07:16   

$$ napisał/a:
przechodzi na styl idola ?

powodzenia

To nic zlego miec idola np. moim jest Mike Zambidis a nurkowym jest Jochen Hasenmayer A ty $$moku masz innego idola Poza Ryszardem Czarneckim?
Ostatnio zmieniony przez Adam Frajtak 25-08-2007, 07:17, w całości zmieniany 1 raz  

$$
[Usunięty]

Wysłany: 25-08-2007, 08:40   

scaner napisał/a:
masz innego idola

Ludzie z mojego znaku zodiaku mają mało idoli, może to wynikać z samodzielności myślenia, natomiast zdania niektórych ludzi bardzo wysoko cenię np Karski, Giedroic niestety Śp. i tytana światowego formatu JP II. Jak widać żaden z wymienionych nie przechodził na mordobicie, gdy brakło argumentów, bo im nie brakło. W nurkowaniu idoli nie posiadam, ale jestem pod dużym wpływem prof Lundgrena (lekarz i wynalazca, pracował na rzecz AGA obecnie Interspiro) w latach 60 popełnił wynalazki które zmieniły lotnictwo i mają wpływ na nurkowanie np. AO nadciśnieniowy. Rozwijał rodzinę SCR "constant mass ratio", której modele wentylacji są nie zrozumiałe nawet po roku, dla idola domyślnego z poprzedniego mojego postu.

powodzenia

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 25-08-2007, 17:01   

$$ napisał/a:

JP II.
powodzenia

To chyba jedyne co napisales do tej pory i ma sens
A tu coś o J. H dla brdziej dociekliwych

$$
[Usunięty]

Wysłany: 25-08-2007, 17:23   

Jochen Hasenmayer -"Jednak w wyniku dalszych błędów popełnionych podczas leczenia dekompresyjnego został na trwałe sparaliżowany od pasa w dół. Ma jednak nadzieję nadal nurkować. Obecnie pisze autobiografię, która na pewno wyjaśni wiele fascynujących szczegółów z jego niebywałej solowej kariery podwodnego odkrywcy."

Wielka szkoda.
scaner napisał/a:
To chyba jedyne co napisales do tej pory i ma sens

Do innych trzeba coś umieć żeby widzieć sens. Kiedyś w dyskusji o wierze z "tsarny" też miałeś konsolidacyjny występ, który był drastycznie inny od typowego twojego zachowania i poglądu.

powodzenia
ps nie zdziwiło ciebie że funkcja ochronna to SCR ?

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 25-08-2007, 20:56   

$$ napisał/a:

Kiedyś w dyskusji o wierze z "tsarny" też miałeś konsolidacyjny występ, który był drastycznie inny od typowego twojego zachowania i poglądu.

Uwierz ze nie ma w tym zlosliwosci - nie mam pojecia po kiego c....ja wcinasz takie teksty

$$ napisał/a:

ps nie zdziwiło ciebie że funkcja ochronna to SCR ?

nie mam bladego pojecia o czym teraz piszesz

PawelW 

Stopień: CCR/OC TMX IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-08-2007, 21:48   

dinozaury wyginely ,a smok nadal kąsa teraz nie chiński jeno amerykańki $$

moze za dolary !!??

a tak spokojnie było , a ten oslizgły ryj nadal zyje

jakos zateskniłem za czerwonym paskiem

może owieczke mu podżucić w postaci CCR z siarką ???
Ostatnio zmieniony przez PawelW 25-08-2007, 21:51, w całości zmieniany 1 raz  

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 25-08-2007, 21:53   

PawelW napisał/a:

jakos zateskniłem za czerwonym paskiem

spokojnie skoro on mnie kilka razy obrazil nazywajac ćwokiem i admin nie zareagowal to znaczy ze na zasadach wzajemności mozna do niego tez mowic po "imieniu" ..... chyba ze sie myle

PawelW 

Kraj:
Poland

Wysłany: 25-08-2007, 21:56   

no to może mu poznańską wiązankę posłać ??

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 25-08-2007, 21:57   

PawelW napisał/a:
no to może mu poznańską wiązankę posłać ??

dawaj sprawdzimy czy wszyscy są równi

PawelW 

Kraj:
Poland

Wysłany: 25-08-2007, 22:13   

$$ skoro masz taka wiedzę i doświadczenie to po co nurkujesz ???

PS. jak zobaczyłem wypadek Kubicy to ni huja nie wierzyłem ze gość żyje , jak przeczytałem przebieg nurkowania Jurka Błaszczyka na 231 m to też nie miłaem wątpienia że gość musi wysiąść , a Ty $$ co portafisz poza biadoleniem o czymś czego nigdy nie wykożystasz ,ani nie zrealizujesz i nic nic nie stworzysz , zasatanawiam sie czy coś wnosisz nowego poza wk.. wianiem wszyskich nurkujacych , bo mam wrażenie ,że boisz sie wody ??!! Kopernik juz udowodnił ze ziemia jes okrągła a ty nadal sie zastanawiasz dlaczego , to jest wiedza na poziomie 5 klasisty szkoły podstawowej , my latamy wokół niej a ty dumasz dlaczego jest okrągła .............

A Kubica jeżdzi Jurek nurkuje

kiedys pisałes ze znałes welkich polskich nurów którzy sie z toba kłócili a juz nie żyja ( świeć Panie nad ich Duszą) wniosek jest jede oni nurkowali a ty pi...siu NIE dlatego zyjesz
Ostatnio zmieniony przez PawelW 25-08-2007, 22:22, w całości zmieniany 2 razy  

Zibi72
[Usunięty]

Wysłany: 25-08-2007, 22:19   

PawelW napisał/a:
my latamy wokół niej a ty dumasz dlaczego jest okrągła ..........

o księżycu już nie wspominaj bo zostaniesz spalony na stosie :707:
zapomniałem o przecinku a fee mać... :swi: ku rwa nie fuu czy fee
:701:
Ostatnio zmieniony przez Zibi72 25-08-2007, 22:41, w całości zmieniany 3 razy  

wrektor 

Stopień: P3
Wysłany: 25-08-2007, 22:23   

To debil zadałem mu PROSTE pytanie na wątku Wyliczeniu PPO2.
I gośc zbył mnie odpowiedzią że kiedy były doswiadczenia to siedział na dupie albo że było pełne zabezpieczenie medyczne. A MNIE TO h.j obchodzi.
Ten coś $$ można by go zabrać na FRANKENA zobaczymy czy przeżyje będzie musiał znurkować solo bo z nim chyba nikt nie pujdzie pod wodę tylko szkoda jednosti bo to sporo kłopotów i kiepski widok.

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 25-08-2007, 23:09   

najgorsze ze ten psychol siedzi calymi dniami przed kompem i ciagle wcina sie jak stringi w dupe geja z jakimis fragmentami wypowiedzi zupelnie z innej epoki i tematu rozmowy. Jak zadasz mu pytanie to zawsze wkleja jakis fragment zupelnie bez sensu calkowicie innej rozmowy z przed paru miesiecy i jeszcze twierdzi ze juz kiedys komus odpowiedzial bo byly w jego wypowiedzi wszystkie literki alfabetu a teraz wystarczy je odpowiednie pozamieniac miejscami i ulozyc inne zdanie a jak nie wisz jak toś matoł

Chlop nie chce zrozumiec ze jego porady grzebania na smietnikach sa tak samo nie trafione jak pisanie na forum dla kierowcow F1 ze mozna przemycic starego powypadkowego wraka poskaldac go do kupy i wyjdzie taniej niz bolid F1 Kubicy
Ostatnio zmieniony przez Adam Frajtak 25-08-2007, 23:15, w całości zmieniany 1 raz  

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu